ותגידו..

smaak

New member
ותגידו..

רק לי נמאס מהפרסומת של סטפאני בקתות עץ בכל פעם שאני פותחת תגובה בפורום?

EfratUK

New member
זה

שאין לי מושג למה את מתכוונת יכול לבוא מכמה סיבות: א. אני לא פותחת מספיק הודעות פה. ב. כל כך התרגלתי לפרסום אגרסיבי ברשת שאני כבר לא שמה לב למה שמהבהב מולי על המסך. ג. זה הגיל, אללי! אני מתעוורת לאט לאט... נראה לי שאני מעדיפה את הראשונים. ונראה לי שאני מדברת ברשימות יותר מדי גם בחיים האמיתיים שלי כי אתמול כשהתווכחתי עם נועה היא הסבירה לי את הסיבות להתנהגות שלה ברשימה של א' וב'. היה קצת משעשע למרות העצבים.

alma fa

New member
לגבי ג'

לא מזמן מצאתי את עצמי, אוי לפדיחה, מבקשת מתמיכת המחשבים בעבודה לשדרג לאחור כל מיני ישומים גרפיים מעיקים שהצטרפו פתאום אחרי שהוחלף מחשב והוספו זכרונות. מי,למשל, זקוק כל רגע לאפקטים בתלת מימד בתוכנה של העבודה? בשביל זה יש פלנטריום..
עדיף לתת מנוחה לעיניים עם אורחים מפורום חתולים, וכאן בסליסק עוזר לאמא שלו ללמוד למבחנים

R750-Girl

New member
איזה יפיוף.

מאוד אוהבת חתולים דמויי קרקל (שערות בקצה האוזן)

R750-Girl

New member
זה

בגלל שאת משתמשת בbrowser הלא נכון (או לפחות עם הplugins הלא נכונים)

rona73

New member
גם

לי אין מושג על מה את מדברת!
יש בראש העמוד הזה פרסומת חדשה של נטוראל פורמולה,זה שווה!!! הפסקתי להשתמש מזמן אבל הפרסומת עושה לי חשק לחזור...

מלפפiן

New member
אני באיי פד,

יש לי כאן רק כמה קישורים לא מהבהבים בצד שמאל, שקוראים לי להוציא אזרחות פולנית ולזלול דנונה

בנוסף

גם לי אין מושג על מה את מדברת, אבל הפרסומות עוקבות אחרינו. המון זמן היו לי פרסומות של אתר קאסה כלשהו לוילות נופש ברחבי העולם, ומאז שהזמנתי לאיש בגדים, יש לי פרסומות של טומי הילפיגר. עדיף וילות.

bluewolfski

New member
אני מבינה מאוד

זאת לא רק סטפני , זה גם צק טרוול ומלון אופיר!! פרסומות שקופצות בצד גם משגעות אותי. יש לי חשבון בהוטמייל נרשמתי כאילו מיפן לכן כל הפרסומות ביפנית. עד לפני כמה זמן לא קלטתי בכלל שיש פרסומות בגלל שהעין שלי לא הבחינה בכלל בכיתוב היפני וזה לא הפריע לי. זה היה מוזר לקלוט שיש פרסומות שעד לפני זמן מה בכלל המוח שלי לא קלט אותן... בקשר לתפוז, אין מה לעשות... הטירוף של הפרסום באנטרנט רק גובר וגובר. ביויטיוב יש עכשיו פרסומת לפני כמעט כל וידאו. מעצבן!!!!

odansky

New member
או כרום + "better popup blocker"

ואז אין שום חלונות קופצים - או פרסומות כל פעם שאת לוחצת על הדף בוואלה או למה נט בהצלחה, עמרUK

bluewolfski

New member
אני בגוגל כרום

פייר פוקס, אני צריכה להתרגל מחדש ואין לי כוח. ננסה ת'חסימה. אני אבקש מבעלי היקר לטפל בעניין
תודה.

גם אצלי זה מופיע, אבל לקח לי רגע

להבין על מה את מדברת. יש המון דברים שאנחנו רואים ולא שמים לב שראינו, זה צריך להיות אחד מהם.

een ogenblik

New member
פתחתי תגובה רק כדי לראות על מה את מתלוננת

אבל אין כלום. בחיי! כ-ל-ו-ם-! מי זאת סטפני ומה הקשר לבקתות עץ? (אני מניחה שאין זה שם משפחתה. האם זו הנחה כה מופרכת?)

shemesh7079

New member
אצלי זה נעלם

עד אתמול זה היה! איפה סטפני? מה אעשה כעת כשארצה בקתת עץ?!?!

smaak

New member
יש לסטפאני ביקתות עץ

או שאולי היא היתה סטפאני ביקתות לפני הנישואין, והתחתנה עם מר עץ והוסיפה שם בעצת נומרולוג. כשאת פותחת תגובה זה מופיע בתחתית, ביחד עם פרסומות נוספות. אבל דווקא יש לי חוסם של פופ אפס. אם כי הוא לא חוסם את הכל, ואם אני קוראת בפורומים מרתקים אחרים כגון חמוסי ואני, גם נפתח דף פרסומות שלם בצד.

een ogenblik

New member
פתחתי עוד תגובה

אין סטפאני בקתות עץ. יכול להיות שאני עיוורת החולמת שהיא רואה. זהו הסבר טוב ככל הסבר אחר, אני מניחה.

smaak

New member
אולי בגלל שאת על המחשב מהעבודה

שחוסם כל כיף אפשרי. אבל גם ההסבר שלך הגיוני ומתאים לך ביותר.

למעלה