ושמו בישראל..אורי....

maayan15

New member
ושמו בישראל..אורי....

כמו שחלקכם יודעים אחותי בהריון (אמ...הייתה בהריון)...והיום היא נכנסה לבי"ח...ואחרי 12 שעות (שמתוכם הייתי שם 5.30 שעות) הוא יצא... כולם מתעקשים שהוא קופי אבא שלי..אני טוענת שהוא מזכיר מקסימום את אי.טי...אבל זה אמור להישתנות תוך יומיים שלושה.... אז, אני רשמית דודה..והוא האחיין הראשון שלי...וזה מוזר כמה שלא הייתי מוכנה לזה..אני עדיין לא מוכנה... שמו בישראל (ובתפוצות) אורי (מלשון- אור שלי)... ברכות, איחולים וצ´קים - לשרשר לפה!

RogerW

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif../images/Emo39.gif../images/Emo151.gif

דודה...חחחחחחחחחחחחח

אוֹרן

New member
שיהיה במזל טוב, דודה

זה השלב שמתחילים הקמטים, אל תגידי שלא הזהרתי אותך...

מזל טוב ../images/Emo77.gif

אנא ממך, ביחד עם דמי החבר החודשיים העבירי אלי גם פולקע מהברית
שירה

d@r121

New member
מעיין השנים לא הופכים אותך צעירה

יותר... בכל אופן את ההזמנה לברית ניתן לשלוח ל..... אה ו

Michelin

New member
מזל טוב. אבל...

כדרכו של מישה, בהרחבה. היה פעם מאמר בעיתון, באחד ממוספי הסופשבוע למיניהם, שעסק בסוגיית קשרי הורים-תינוקות, ועוד נונסנס חברתי סוציולוגי חסר חשיבות. היה מחקר מקיף על תינוקות יפים ותינוקות פחות יפים והשפעת פרמטר זה על היחסים עם אמא. אחד מהממצעים הראה שהחברה, כלומר בני המשפחה, חברים, קרובים, פוליטיקאים שירצו לנשק העולל בבוא הבחירות (תזמון מושלם), בקיצור כולם יצהירו בגאון שהעולל נראה כמו האבא. למרות שלמעשה מדובר ביצור עם תווי פנים חסרי פרופורציות (העיניים הן האיבר היחידי בגוף שכמעט ואינו גדל ככל שגדלים). למה עושים זאת? לא כדי לרמוז ולו חצי דבר על חוסר הפרופורציות של האב. זאת בכדי לאשר את שייכות העולל לאב. הרי את זהות אם העולל קשה לערער. ואילו האב, בהתבסס על מידע נורמלי, בלי בדיקות חודרניות לורידינו וDNAנו, אין תשובה חד משמעית. הרי שלכן, החותנים, ההורים, הדודים, הסבים, הבי דודים, הרב סבים וסבתות, חברים, קולגות, רופאים, אחיות, ועוברים ושבים למיניהם, כולם פה אחד יסכמו: הוא נראה כמו אבא שלו. אז, או אז, האב ירגיש שהעולל הוא אכן, הרי אמא אמרה, וגם אותו עובר אורח שמעולם לא ראה לפניכן. זה נותן לכולם נחת, ולאב עוד כשני שנטימטרים לאגו. אז למה לשנות סדרי עולם? כולם נוהגים כך. חוץ ממעין הסוררת. מזל טוב. היכוני לשעות ארוכות של בייביסיטר, כי אורי רוצה את דודה מעייני שלו. פסוקו של מישה: רק נחת.

Michelin

New member
לפי הכתבה, זה...

לא מדויק. כולם חמודים, מתוקים, ואין תינוק שלא ימיס את לבו (הרך דיו) של מישה. אבל יפים, פר סה הם לא. ותמיד יש כאלה שהם יותר חמודים מהשאר. אחרת כל תינוק היה מקבל את השוט הפרטי שלו פרסומות לפמפרס. אומרים שאמהות של תינוקות יפים יותר, מבלות יותר זמן עם תינוקן. פסוקו של מישה: אמא אני רוצה דני

dana2909

New member
מזל טוב יקירתי!

עכשיו את צריכה למלא את התפקיד הכל כך חשוב של דודה וזה.. לשחק איתו כל פעם שהוא מבקש. אין מה לעשות, זה התפקיד שלך ואת חייבת למלא אותו. בהצלחה..

maayan15

New member
תודה לכולם..

תפקיד הדודה אני אמלא בשמחה (אבל אני *לא* מחליפה חיתולים!!) ולא כל התינוקות יפים!...גם אני חשבתי ככה עד שלפני כחודש הלכתי לברית ואחד האורחים הביא איתו את התינוקת הכי מכוערת שראיתי בחיים שלי..אפילו חמודה היא לא הייתה...סתם מכוערת ומזעזעת...אבל כמובן שאורי הוא פשוט מושלם, למרות דימיונו לחייזר, הוא יפה וחמוד ונחמד ומתוק (נתעלם מהעובדה שראיתי אותו פחות מ5 דקות....)...

Outlast

New member
אוי, כמה שאני מחכה לזה..

להיות דודה כמובן! אחות שלי ובעלה מקבלים רמזים בקביעות (בעצם- למה רמזים? אני מאוד ישירה..). יאללה! למה אתם מחכים? אבל הוא עובד, היא לומדת לתואר שני, יאדה יאדה.. אני אצטרך לחכות קצת..
וכמובן- הרבה מזל"ט, מעיין! תיהני..

mprb

New member
מעיין- מזל טוב....

להיות דודה זה ה-כי הכי!!! לי יש 7 אחיינים ואני מאוהבת בכל אחד ואחד מהם!!! אבל יש את האחת והיחידה- האחיינית (בת! יש בן לפניה) הראשונה!!! כשהיא נולדה קראתי לה חייזר. ככה היא נראתה! ועכשיו היא הכי יפה בעולם! (עכשיו אני קוראת לה פפיפונה - מלשון קופיף קטן) אבל היא מ ה מ מ ת! כל פעם שאני עצובה אני חושבת עליה ומתחילה לחייך
.... אז, תהני לך- ותזהרי זה הדבר הכי ממכר.....

השתתפותי בצערו של אורי

על שנאלץ לצאת מהמקום הנעים, החם והבטוח ההוא. אין ספק שנכונות לו הרפתקאות רבות במהלך החודשים והשנים הקרובות. החל מלגלות שאמא אולי אוהבת אותו, אבל מעדיפה שאבא יחליף חיתולים, ילביש, ירחץ וגם יספר סיפור. שאבא אולי עושה את זה, אבל מקטר כל הזמן. שסבתא נורא אוהבת אותו אבל כל הזמן רודפת אחריו עם סוודר ובננה מעוכה, ושסבא משום מה כל הזמן דוחף לו לידיים ספרי רפואה בסיסיים. שלא לדבר על זה שהוא יגלה שלא כל מה שכתוב בעיתון הוא נכון, להיפך. שרוב חברי הכנסת לא יודעים את הפירוש או האיות הנכון של המילה "דמוקרטיה", ושחלומו הרטוב לשרת במשמר הכנסת (עקב התקוות להיעלמותו של הצבא הסדיר בעוד 20 שנה) יגוז, לכשיגלה שהסכסוך הערבי ישראלי עדיין לא הסתיים. נכון שלא כדאי להראות לו את הברכה הזאת?

adidas^

New member
רק לידע כללי...

הודעה קצת לא קשורה אבל- זה ממש לא בריא לתת לתינוקות בננה מעוכה או במבה בשנים יותר מתקדמות (בוטנים זה לא בריא לתינוקות ולפעוטות) ועדיף רסק של ירקות כתומים (בטטח, דלעת וכו´). זהו. לידע כללי.

מישה, גם אני קראתי את זה,

וזו היתה כתבה מרתקת, שאכן תינוקות יפים זוכים להיות יותר בחיק אמהותיהן, ועוד נאמר שישנו דבר כזה הנקרא "יופי אוניברסלי", שחוצה תרבויות, עמים וארצות, ואחד הוא לכולם, מסתבר. לא יפתיע אותי אם היופי האוניברסלי הזה הוא העתק גשמי של עצמי.

nutmeg

New member
אין דבר יותר עצוב בעיני

מתינוק מכוער. מסכנצ´יק. בחיים לא אשכח תינוק אחד שהיום הוא כבר צריך להיות בן 23... כשהוא נולד הוזמנו לברית. כמובן הגענו "אחרי" (אני שונאת את הטקסים הברבארים הללו) - ומיד הלכנו לברך את האם ולהגיד את ה"קוצ´י קו" המתבקש ליצור שבעגלה. איך שרכנתי מעל העגלה ראיתי חבילה עטופה בשמיכה לבנה וראש עם פרצוף שדומה דמיון מעורר חשד בגונזו. מכירים את גונזו מהחבובות, נכון? בחיי שגונזו שכב שם. גונזו גוזל. היה נורא!

למעלה