ושלג במירון

אדנהר

New member
נו בטח, בקור כזה הפריחות לא יוצאות

בדרך כלל הפריחות פורחות באביב.

טסונמי1

New member
פעם שניה שלג השנה וכניראה

גם פעם אחרונה- בדרך למטה יש שטחי פרחים הכחול מדהים לא יודעת איך קוראים להם]

Rebeccan

New member
הצלב של מנזר הכרמליטים

נתקבל לפי הפרח הזה הנפוץ הן בכרמל והן בגליל פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

טסונמי1

New member
../images/Emo5.gifלא הבנתי- אתה מדבר איתי . עלי?

על המערכת? על השלג? שלג בירושלים ביטלתי במערכת הקודמת ובזו שאלתי בפורום איך יהיה שלג בירושלים עים מיעוט מישקעים,והיה מישהו שאמר שאני "פסימית מולדת" שזה נכון מאוד- אבל לדאבוני הפסימיות שלי מצדיקה עצמה ברוב המיקרים

שחיין

New member
כן גם לי יש בעיות זיכרון

אני מדבר על זה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=465&msgid=71582851

טסונמי1

New member
במערכת האחרונה קיבלנו 25 ממ

בשלושה ימים זה ניראה לך רציני? המערכת לוותה בהרבה רוח וצפצופים[לופט גשפט]וניגמרה במפח נפש לחזאים ולירושלמים- אני עדין בדעה שהדפיצית הגדול במישקעים לא יסגר עד סוף החורף בנהריה אנחנו עדין במינוס של 176 ממ לממוצא-ובאופק ימים חמים כולל חמסינון אבל האמת? כשכתבתי את זה לא חשבתי שאזכה ליראות מערכת שלג נוספת [ במירון]

שחיין

New member
נו, על זה דיברנו

דיברנו על העוצמה ולא על כמויות המשקעים. כשכתבת את זה כבר ראו במודלים באופק הרחוק-קרוב מערכת גדולה. כמובן שא"א היה לדעת שמדובר בשלג אבל היה ברור שמשהו גדול מגיע ועל זה כתבתי שיש דעות אחרות. שבת שלום

טסונמי1

New member
מה את קורצת אחותי היקרה?

כנסי לפורום המיקצוענים תיקראי מה כתב האדווקט- קרס -ופורת ואגב לא היה עולה בדעתי להוסיף לך "שם" קריצה- אני יודעת שאת בדעה כמו רוב האנשים שהחורף היה גשום קר ונהדר לדאבוני החורף עד כה לא היה נהדר אים כי הוא היה בהחלט קר כשבאמצע פברואר לא ניראת שום מערכת עד סופו זה ניראה רע אני מקווה שהתיקוות שתולים במרץ יתממשו- כשבמיבשרת ירדו 8.5 ממ גדרה 14 ממ כרמל29 ממ תל אביב- 28 ממ-היכן כאן העוצמה? והיכן כאן "המשהו הגדול"? מיצטערת על היתפתחות שירשור לא במקום אבל הקריצה של אחותי הרגיזה אותי אין צורך לחכות לי בסיבוב אחותי-אים אטעה אודה בכך

bel011

New member
בלי למדוד...גם אני מרגישה שירד מעט

עד כה ואם את אומרת שעד סוף פברואר לא צפוי כלום...אז בכלל...מה יש לדבר

למעלה