ושלא יעבדו עליכם

forglemmigej

New member
ושלא יעבדו עליכם

מה שעצוב לי בספור הזה הוא לא הרמאות של בנות הזוג שניסו להשתמט מתשלום למתווך אלא זה שהן ניסו למכור מצב שקרי שהן לא בנות זוג ובעצם גרמו לנזק די גדול לזוגות חד מיניים שירצו לקנות דירה בעתיד

Noile

New member
../images/Emo4.gif

לא הבנתי את הקשר?? האם כל רמאות של זוג הטרו גורמת נזק לכל הזוגות האחרים? גם לא הבנתי מה יש בסיפור הזה שגרם לו בכלל להגיע לעיתון... מן הסתם יש 100 כאלה ביום...

odedee

New member
נו

אם היה למישהו ספק שלא כל ההומולסבים הם אנשים טובים/חכמים/ישרים/מוצלחים... אנחנו לא מושלמים אלא אנשים ככל האנשים, ויש בינינו מכל הבא ליד. וכולנו גם אנשים פרטיים ולא רק יצוגיים. אבל נכון, זה מרגיז לקרוא.

ro99

New member
אני גם לא מבינה

איך זה עושה נזק לזוגות חד-מיניים? עניין החד-מיניות פה הוא לא המניע להכחשת הזוגיות, אלא הצורך להמנע מתשלום. פשוט רמאות.

Woking

New member
נו באמת

ואת עוד מתיימרת להיות פסיכולוגית. בא נניח שאני פסבדו-ליברל הלוקה בהומופוביה לטנטית. אז כמובן שאני מציג דעות מאוד פרוגרסיביות לכאורה, אבל מאחר ואני חושב שכולם חושבים כמוני, אזי מבלי משים אני חושף את דעותי האמיתיות. שנאמר "הפוסל, במומו פוסל".

ro99

New member
איזה בדיוק?

"מתיימרת להיות פסיכולוגית"? "כולם חושבים כמוני"? או: "For every action, there is an equal and opposite reaction"?

למעלה