להשאיר את הזבל הפרטי שלך מחוץ לפורום? כאן זה לא פח-אשפה, וההשתלחויות האישיות האלה ממש לא לגילך ולא לרמתך. אם יש לך בעיה אישית עם אחת מחברות הפורום אתה יכול לאיימל לה ולהתעלם מהודעותיה שכאן. אני לתומי חשבתי שבפורום מגיבים לתכנים ולא לאנשים. הפכתם את הפורום לכר-פורה להתנגחויות אישיות. די!!!!! אוריאנה
אם הית מעט ישרה הוגהת ..וחושבת לפני השלח.. אולי הית שמה לב שמי שהתחיל את הגועל נפש ערב אמש זה לא אני (אני מציין זאת כעובדה) תתחילי להשתמש במשפט שלך עצמך..``אני לתומי חשבתי שבפורום מגיבים לתכנים ולא לאנשים`` תתחילי ליישם אוריאנה. ולא אין לי בעיה עם אף אחת או אחד כאן..(אני מחבב את כולן) אם למישהו יש בעיה איתי..גברת אוריאנה..זה ללא ממש מטריד אותי בימים האחרונים שלחת לעברי מספר חיצים..ואני מתוך רצון בחרתי להתעלם (התעלמות מסיבות השמורות לי ורק לי) שיהיה לך יום טוב.
א. אני לא עוסקת ב``מי התחיל``. זה לא גן. ב. מעולם לא ``בחרת להתעלם``. ג. נאה דורש ונאה מקיים. אני מתחננת, רד ממני כבר. אל תענה לי, אל תתייחס אליי, כך ייטב לכולנו. אוריאנה
באמת ה מ ו ן שנים... לא משכו לי ככה בצמות רק בשביל תשומת לב אז אם יש לך מה לומר תגיד כבר!!!! ואם לא אז לך תגרד ת`פרעושים שלך במקום אחר!!!! תלתלים (שמייד קוראת לוטרינר...)