ושוה לילות ללא שינה....

ושוה לילות ללא שינה....

היי שלום אהבתי הקדמת ללכת הלא יכולת להתעכב כאן עוד מעט ומול עיני את מרחפת מחייכת באור הערב היורד לאט לאט כמו חלום חלום חולפים חיינו הכל נגוז הכל נמוג ונעלם העננים הלא אינם יודעים את שמנו הכוכבים עוד מאירים אחרי מותם ולמה לא למה לא למה לא נשארת איתנו ומה היה כל כך דחוף שם במרומים אותך לקחת ככה מעימנו היו ימים טובים היו ימים של פחד הזמן אוזל הזמן אזל הזמן עמד מי שהפגיש את נשמותינו כאן ביחד אוסף אותן אליו אחת אחת היי שלום אהבתי הקדמת ללכת למה מיהרת כל כך אל בין המלאכים ומול עיני הנה את מחייכת את החיוך אשר שמור בתוך תוכי ולמה לא...

כל כך הרבה

כל הזמן אני נתקלת באותה סיטואציה, בגן בבית ספר סתם פגישה מקרית עם מכרה מהעבר וכל הזמן אותה שאלה, כמה ילדים יש לך?..............................אם היינו בסרט מצוייר זה הרגע שבו תום מחטיף לג'רי פטיש 5 טון על הראש והמון כוכבים רצים מסביב לתאר את עוצמת המכה, ואני תמיד חושבת שניה ותמיד בשלב השאלה הזהה התשובה אצלי אף פעם לא זהה, תלוי מה מצב העננות לאותו יום, לפעמים זו תשובה פשוטה לפעמים מורכבת ולפעמים אני עונה - ומוסיפה: ואחד נפטר ומיד השיחה ממהרת להסתיים ואני שוב מזכירה לעצמי שעל רחמים עצמיים ותפקיד המסכנה לא מקבלים אוסקר ואז אני מרגישה עוד יותר רע כי סתם הצקתי לעוד מישהו ושוב הייתי כמו בבדיחה שאם אתה רוצה להפטר מאנשים תספר להם באמת מה שלומך. איך אפשר להסביר שבציפור הנפש שלי יש מגירה ממש ממש מיוחדת עם מלאך קטן בתוכה, והוא חי שם בתוכי, במגירה הסגורה הזו, אבל הוא חי ואהוב ואף פעם אף לא לרגע לא נשכח ממני, זה רק העולם שממשיך כאילו לא היה. ולידי, ליד מיטתי יש מיטת תינוק עם נשמה טהורה וראש זהב, אני מקשיבה לנשימותיו מריחה את ריחו ואהבתי אליו חוצה גבולות. נשמת חיי כבר בן שנה וארבעה חודשים, ילד גדול בן פורת יוסף שלי. מגיע לו כבר לישון בחדר משלו עם צעצועים וציורים אבל רעד ופניקה אוחזים בי מהמחשבה ששוב המקום הזה ליד מיטתי יהיה ריק, פחד משתק מזכיר לילות ללא שינה כששכבתי בחושך ולרגע הייתי בטוחה שיש לידי מיטה, עם תינוק מדהים, והבזק החלום הזה נעלם אחרי אלפית שניה לתוך הכאב הנורא. אני מותחת את הזמן משאירה אותו לידי כמה שרק אוכל. כל כך אוהבת את זה שלידי וכל כך חסרה את זה שאיננו. והשמחה גדולה והכאב גדול והכל מתערבב.

כל כך, כל כך מבינה אותך!

אין הרבה מה להוסיף, מלבד שאת מאוד לא לבד עם הרגשות הללו, ויש כאן הרבה נשים שהתשובה "כמה ילדים יש לך" אף פעם לא נשמעת להן מלאה או מדוייקת. ומאחלת לך שהשמחה תגדל, וגם אם הכאב תמיד שם (והוא שם) שהוא יהיה מוקף בהרבה שמחה!

ובדיוק מהכיוון ההפוך - גם אני תמיד עונה 3

5 הריונות, 4 לידות, 3 ילדים. אין כאן כמובן נכון ולא נכון לגבי מה צריך לעשות. גם כי גיליתי שלא תמיד מתאים לי לפרט (אם שואלים) מה קרה לרביעי. גם כי לא תמיד אני רוצה לעורר אי נעימות בצד השני. וגם כי בעיניי יש הבדל בין ילד לעובר. ויש לי שלושה ילדים. זה אולי (בטוח) גם תלוי אובדן, אבל אני הפסקתי חיים של עובר כדי שלא יהפוך לילד חולה. על הילד המיוחד שלי לא הייתי מוותרת בחיים. על עובר כן. בצער, בכאב, בהתלבטות אין סופית שתמיד תמשך - אבל כן. הגבול בין עובר ותינוק הוא אישי ותלוי מלא דברים, אבל בעיניי הוא קיים. לצערי, זה לא מפחית את הכאב.

ברבי28

New member
זברה יקרה שלי

כמו תמיד, המילים שלך עושות לי רעידת אדמה בבטן

סליחה, ומי לימד אותי את ההבדל בין עובר וילד?

טפו טפו חמסה שום בצל על העמר-בלי-וו הזה שלך. הוא והאחות המיכוערת שלו.

ברבי28

New member
את ... ורק את ...

לולא את לא הייתי יודעת את ההבדל, ומקווה בשביל שתינו וכל אהובינו ואהובותינו, שלא נצטרך להתעסק בסוגיה הזאת לעולם ... תודה על כל ה"טפו"ים מלוא החופן ...

שאליונת

New member
שתביני שאני כמותך בדיוק

גם אני בחרתי להפסיקוגם אצלי מניין ההריונות הפלות לידות נשמע כמו האחות המעוותת של חד גדיא אבל עדיין יותר נוח לי ככה

../images/Emo24.gif מבינה כל כך

עדיין כששואלים אותי כמה ילדים יש לי.. לוקח לי כמעט חצי דקה לענות.. בגלל החישובים שמתרוצצים לי בראש.. התשובה האוטומטית היא התשובה מהלב.. זו שחשה את כל הילדים שילדתי. כולל הבן היפה שנאלצתי להפסיק את ההריון שלו חודש לפני הסוף. לא תמיד אני מספיקה "לתקן" את המספר במתן המענה ואז אני נאלצת "להנחית" את ההסבר או תיקון שמוביל לתהיות...

שאליונת

New member
בא לי גם שיר

אני אתוודה מראש שהשיר הזה עשה לי את המצב רוח המחורבן מלמעלה זה בשילוב עם ארד שחולה ויותר מדי רגשות אשמה ייסורי מצפון ופחות מדי שעות שינה מיותר לציין שאני מזדהה נכון?? ועוד יותר משונה שהילדה הזו רושמת שירי אהבה שמתחברים אצלי למקומות אחרים והכי משונה שאין לי מושג איך תמיד יוצא לי לשמוע שירים שלה אם תרצו את המנגינה אני אביא לכן שיר יפהפה זה מתוך סרט שלה עם גרג קיניר Miley Cyrus : When I Look At You Everybody needs inspiration Everybody needs a song A beautiful melody When the night's are so long Cause there is no guarantee That this life is easy Yeah, when my world is falling apart When there's no light to break up the dark That's when I, I, I look at you When the waves are flooding the shore and I Can't find my way home anymore That's when I, I, I look at you When I look at you I see forgiveness I see the truth You love me for who I am Like the stars hold the moon Right there where they belong and I know I'm not alone Yeah, when my world is falling apart When there's no light to break up the dark That's when I, I, I look at you When the waves are flooding the shore and I Can't find my way home anymore That's when I, I, I look at you You appear just like a dream to me Just like kaleidoscope colors that Cover me All I need Every breath, that I breathe Dontcha know? You're beautiful Yeah yeah.. When the waves are flooding the shore And I cant find my way home anymore Thats when I, I I look at you I look at you Yeah yeah.. Oh oh.. You appear just like a dream to me

למעלה