ושוב...

ושוב...

מערכת יחסים רצינית מספר שלוש... ושוב..לאחר תקופת מה הדברים נעשים מתי ואיך ולפי מה שהוא רוצה... והרצונות שלי מתגמדים תמיד...למרות שאני מתעקשת!!! ועומדת על שלי...אבל שום דבר לא קורה... ולמרות השיחות, והדיבורים, וההסברים על כמה שחשוב לי שנעשה דברים שגם אני רוצה וגם לי חשובים - לא ממש קורה דבר... האם אני פשוט כזו? אחת שמוותרת? כי אני באמת נלחמת על הרצונות שלי, אבל איכשהו תמיד יוצא שאני לא בסדר ומה שאני מבקשת יותר מידי...(כמו בסך הכל לצאת לבלות...) וזה מוטיב שחוזר על עצמו בפעם השלישית.... למה?! האם כל הגברים בעולם לא אוהבים לצאת ולבלות? לצאת ולהנות? לרקוד, להתפרק? כולכם פשוט אוהבים לשבת בבית, לחסוך עוד כמה גרושים על חשבון ההנאה שלכם ? או שאולי זו פשוט אני ?

shirlove

New member
לא חושבת שכולם כאלה

אולי פשוט לא פגשת את הבחור הנכון,בטוח שהוא יגיע

smartblonda

New member
זו לא את

גם האקס האחרון שלי היה כבד ,תרתי משמע
והוא לא רצה לצאת לבלות וניסיתי בכל כוחי להוציא אותו מהבית ושנצא לבלות קצת ולשנות אוירה. שוחחתי עימו אלפי פעמים אגל הוא היה כבד מאוד ואהב את השקט של הבית ולא הסכים,למרות ההבטחות,לעשות כלום.

פעם שלישית שזה קורה... ויפה שאת רואה את

הדפוס. עפ"י הדרך בה אני רואה את החיים, אם זה קורה לך יותר מפעם אחת סימן שהמפתח לא טמון בצד השני אלא בך. אולי את בוחרת אותם ככה מראש. יש תאוריה שאומרת שאנחנו בוחרים בני זוג מולם יקרמו עור וגידים הפצעים הכי גדולים שלנו, מתוך אולי נסיון פנימי להבריא אותם. אני מציעה לפנות לקבל עזרה מקצועית בשביל לבדוק אם אכן מדובר בדפוס, מה מקורו ובכך לשפר את איכות חייך
.

העניין הוא...

שכולם בהתחלה אוהבים לצאת ולבלות, לוקחים אותי לפה, לוקחים אותי לשם..ואז כמו שקרה בכל שלושת המערכות יחסים הללו זה דועך, אותו דפוס התנהגות...פתאום "הוא כבר לא אוהב לצאת יותר ולבלות". איך אני בדיוק אמורה לדעת את זה מראש? איך אני אמורה לצפות אם זה משחק והם עושים זאת רק כדי לקנות אותי או שהם באמת טיפוסים שאוהבים לבלות? ואיך עזרה מקצועית תעזור לי להבחין בינהם? בולשיט.

למעלה