ושוב...

ושוב...

שעה וחצי נסיעה, זה מה שלוקח לי להגיע ממערב ראשון לתל אביב ב2 אוטבוסים. לכן המירוץ נגד השעון מהרגע שהתקשרתי לדירה עד הרגע שבאמת אגיע לראות אותה הוא לא נורמלי. והנה שוב התקשרתי אמרו לי לבוא באתי הדירה מ-ד-ה-י-מ-ה במיקום שיא במחיר מצחיק אבל מה? לפני שעוד הגעתי כבר סגרו עליה.
אז נאלצתי לראות את הדירה ש"יכלה להיות לי" ולבכות עם עצמי כי "אולי היא תתחרט תהי בכוננות עד 5" הידד...

NightElf

New member
זה בהחלט מחריד...

שבוע שעבר היו אצלי כמעט 30 אנשים, מתוכם כולם רצו להכנס לדירה, והיו כאלה שהחליטו מבלי לראות את חלקי הדירה מלבד החדר, והיו כאלה שהחליטו תוך דקה וחצי. הלחץ פשוט היסטרי, והלוואי שהוא יגמר, כי זה ממש לא נעים למי שצריך לחפש. שיהיה בהצלחה בחיפושים

משהו שעשוי לעזור לך

ל"הומלס" יש שירות שנקרא "המרגל" (או משהו כזה). אתה מזין לתוכו את כל הקריטריונים שלך לדירה, ואז אתה מקבל SMS לטלפון כל פעם שעולה מודעה חדשה שתואמת את הקריטריונים שלך. ככה שבזמן שאתה מסתובב להנאתך בת"א (בקניון, בים, באוניברסיטה
), אתה יכול לקבל הודעה ומיד לרוץ לראות אותה. נדמה לי שכאן בפורום או אולי בבלוגים של הומלס מישהי כתבה שהיא השתמשה בשירות הזה ובעזרתו היא הצליחה למצוא את הדירה שלה. ההרשמה לשירות היא חינמית, התשלום הוא על כל הודעת SMS שאתה מקבל, כך שכדאי שתגדיר קריטריונים מדוייקים, כדי שלא תקבל סתם מודעות שלא רלוונטיות לך ויעלו לך כסף מיותר.

שירות מעולה

ככה אני מצאתי את הדירה החדשה שלי שעדיין לא הספקתי לכתוב עליה בהתלהבות. הייתי הראשונה להתקשר והראשונה לראות את הדירה. א-ב-ל זה לא המקרה שמתואר כאן היא הגיעה אחרי שדיברה עם בעל הבית מישהו שהגיע קצת לפני חטף לה את הדירה מול העיניים. ובמקרה כזה אין מה לעשות פרט ללהשתתף בצערה . קבלי

לו היתי מסתובבת לי להנאתי בתל אביב

החיים שלי היו יפים. אני או בעבודה (כלואה לי מעבר לגבולות בנתבג) או בלילות בתל אביב כשמתמזל מזלי ויש לי חיים מחוץ לעבודה (עובדת כמו מטורפת לממן את עצמי החיים קשים). כך שהאסאמאסים שאקבל (בהנחה שבעלי דירות לא ירצו שאראה את הדירה ב4לפנות בוקר) לא כל כך יעזרו לי חוץ מהעובדה שזה יעלה לי כסף ויתן לי אשליה של פופולריות "קבלתי הודעה!-אה זה סתם עוד דירה שלא יצא לי לראות" אני צריכה במקרה הזה להתפלל ממש חזק...

בהחלט מעצבן ../images/Emo4.gif

אין אולי חברה שגרה באיזור שהייתה קופצת לברר פרטים ולעזור לך בעניין עד שתגיעי
אולי תקבעי מעין כמה ימים שתהיי באיזור שבו את רוצה להשכיר את הדירה, להסתובב בעיר, לחפש מודעות תלויות שאולי יתאימו ואז ישר להתקשר ולשאול אם נוח לקפוץ וכנ"ל לגבי האתרים לחיפוש דירה שיש כמו ההומלס, להתעדכן דרך קפה אינטרנט או משהו בסגנון לגבי דירות חדשות שהוצעו. בהצלחה בחיפוש

למעלה