ושוב

חלמן

New member
ושוב

אכזבה... איך אני רגיל לזה כבר חבל על הזמן... אז ככה... היום (או בעצם אתמול) ניסיתי את התוכנה של אלונוש.. והיא לא שווה שקל.. אבל לא נורא.. אז ניסתי ויילד ישר שהלכתי לישון.. ולא הצלחתי... אפילו לא הגעתי לויברציות.. (בגלל התוכנה של אלון..) סתם בצחוק אלון.. אז כיוונתי שעון מעורר.. וקמתי אחרי 5 וחצי שעות.. קמתי הלכתי לישטוף פנים.. ישבתי במחשב כדי להפעיל שוב את התוכנה של אלון.. (אלון אתה רואה.. נתתי עוד הזדמנות לתוכנה שלך..) ואז הלכתי לישון... בהתחלה הקשבתי לתיקתוקיתם.. יותר מידי חזק... אז אמרתי שרק נקשיב לתיקתוקים.. בלי להתעמק בהם.. אחרי איזה 15 דקות.. אני הפסקתי לשמוע את התיקתוקםיקםק... אז אמרתי אולי אני בדרך לחלום צלול... אז לא ניסיתי להעיר את עצמי ולנסות שוב.. אז שכבבתי.. ובווום! נרדמתי..... אני חייב להגיד.. ישנתי טוב..
אם יש למישהו הצעות בקשות ותודות.. אז אני ישמח....

חלמן

New member
נחמד

שמישהו ענה לי... ממש נחמד.. וברגע זה עשיתי שירותי הקפצות..

שריר

New member
כנראה (הודעה זו אני מלווה בפסיקים)

שהפסקת להתרכז הפסקת ממש ממש ואיבדת את ההכרה ונרדמת, אין מה לעשות חוץ מלנסות עוד פעם ועוד פעם, תנסה את הסחרורים כמו שאלון וגיא הציעו ישר שאתה נשכב, דבר ראשון זה כייף לדמיין את עצמך מתסובב, דבר שני זה שומר אותך בהכרה, דבר שלישי אומרים שזו שיטה טובה.

חלמן

New member
שריר...

שאני עושה סיחרור אני מעבד את המודעות. כי אני מפסיק להתרכז בנשימות... אני הבנתי שאני מגיע לויברציות רק כשאני מתרכז בנשימות...

חלמן

New member
שירות הקפצות..

הוווווופה! אנחנו בראש.. סתם תענו לי בבקשה

shabaz

New member
כן...

אין הרבה מה לומר.. אתה פשוט צריך להתרכז\לנסות יותר חזק אני אישית בכלל לא מנסה את זה... :) שבז נ.ב.-הקפצתי אותך למעלה...תגיד תודה...סתאם

אלון ב

New member
חוצפן !!

אחרי שהשקעתי המון המון זמן ( כמעט 10 דקות שלמות !! ) בכתיבת התוכנית המעולה הזאת ככה אתה מכפיש אותה ? ממש תתיבש לך !! בושה וכלימה ! אני אשפר אותה ואתן אפשרות ליבחור מתוך כמה אפשרויות של עוצמת צליל. מעניין על מה תתלונן אז .... ( סתם תתלונן תתלונן זה בריא !!
) אלון

חלמן

New member
דיברת אלי??

חחחח אם כן... "בושה וכלימה!" מה אתה מורה?? חחחח סתם.. כל דקה יש כזה צליל חזק! בפעם הראשונה ששמעתי אותו נבהלתי ! אז שיעשה משהו יותר רגוע... -אין עוד מה להגיד -

Real Dream

New member
אם כבר להתלונן...

התקתוקים כל כך חלשים שאני בקושי שומעת אותם!!!!

shabaz

New member
כל כך חלשים?

אני אם אני שומע תקתוק אחד אני לא יכול לישון לומר לכם למה? כי אם אני שומע תקתוק אחד אני יודע שיש שעון ואז יש אצלי מן מנגנון כזה שאם אין שקט מוחלט (אלא אם כן זה מאוורר או גשם (אה...אני אוהב גשם)) אז אני מחכה עד שהשקט יפסק ואז אני יוכל ללכת לישון (דרך אגב ככה זה עם יתושים..אם אני רואה אחד...אני לא יושן עד שאני הורג אותו...) ואם יש שעון עם תקתוקים אז אני תמיד ישמע עוד רעש ואז בסוף משהו ישבר...(מעניין מה?) אז...השיטה הזאת לא פועלת בשבילי

RedUri

New member
לא בריא לשבור יד על שעון

וזה גם מאוד מאוד כואב....

shabaz

New member
מי אמר שאני מרביץ לזה?

אני פשוט עושה פיצוץ קי קטן ונחמד... וזה נשבר בעצמו... נכון קי מועיל בחיים?

shabaz

New member
אה.....

אתה יודע מזה כדור אנרגיה? כמו שגיא עושה? אז זה בעקרון אותו דבר רק שאתה לא מוציא את זה לכדור אלא שומר את זה בידיים שלך ומפצוץ את זה מתוך הידיים אל האויב... :)

למעלה