ושוב

Azar Azar

New member
ושוב

בריטני ב5 השירים הגרועים עם השיר רוק אנ רול מקום 4

i4britney

New member
איפה?

איפה היא ב-5 השירים הגרועים? אם זה בגלגל"צ זה צפוי כי כל שנה היא ב-5 השירים הגרועים של השנה!

dor302

New member
נכון היא זכתה באיזה מקום בשירים...

הכי גרועים

i4britney

New member
דור חחחחחחח...

תקשיב בריטני לעומת גניפר לופז נכנסה למצעד של 100fm אם כל השירים שלה בניגוד לגברת לופז שנכנסה רק עם שני שירים מהאלבום האחרון שלה וזה מראה שהשירים של בריטני יותר הצליחו רק שעכשיו -תקרא את ההודעה שלי למעלה יש הסבר !!!

זה הכל מקנאה!

כשבייבי יצא, בגלגל"צ, אז זה זכה גם בין השירים הכי טובים כי זה היה להיט ענק, וכמובן יש את הקנאים שלא יכולים לחיות עם זה שבחורה צעירה מצליחה, אז גם היא נכנסה לשירים הכי גרועים! זה הכל מקנאה!!!!

i4britney

New member
עזבו...

התחנה גלגל"צ הם פשוט שונאים את בריטני כל שנה היא לא נכנסת עם השירים שלה לשם או לקטגורייה של זמרת השנה , הם פשוט לא מכניסים כמעט קטגוריות פופ גם את גניפר לופז הם לא הכניסו בכלל השנה , הם סתם תחנה שמכניסה יותר רוק ולא פופ , זאת לא תחנה של הנוער זו במיוחד תחנה של מבוגרים!

אתה יודע.. אנשים מדרגים את המצעד..

אני לא שומע רדיו בכלל, אבל אמא שלי ואחותי למשל, שהן כל הזמן נוסעות, ושומעות רדיו באוטו, מספרות לי כמה משמיעים את בריטני.. וזה ממש לא מעט.. גלגלצ היא ממש לא תחנת רדיו של מבוגרים, להיפך, זו תחנה לדור הצעיר יותר.. ומגיע לרוקנרול לאן שהוא נכנס... זה הסינגל שאני הכי פחות אוהב!! ד.א. לאן "Overprotected" & "Not A Girl" נכנסו??

למעלה