ושוב...

מיקי 35

New member
ושוב...

פעם אחת נוספת... מתקיימת שיחה ערה ביותר על סקס... היוזמת: ג´ס המשתתפות הפעילות... מאו, רוז, בת בת, ריקי... כולן... יש כאן גבר ? לאאאאאאאאא גבר התחיל את זה ? לאאאאאאאא אז מי חושב כל הזמן על סקס האאאאאאאא ??????

Queen Of Love

New member
../images/Emo12.gif

נקודה מעניינת

mariana

New member
באמת נקודה מעניינת../images/Emo4.gif

אני אחקור את העיניין הזה

black ross

New member
טוב נו ......

בנות התייאשתי מלנסות לטהר את שמנו .... תראו קצת יותר איפוק....... או שלא !!!! אני עדיין לא מבינה איפה אפשר למצוא תמונות כאלה ממש ענק
מאו יקירתי כל פעם שאני פותחת הודעה עם קובץ שאת שולחת אז אני לא יכולה לסגור אותה בגלל שהאופציה לסגירה נעלמת לי הצידה אז תשתדלי לצמצם את ההודעות שלך בבקשהההההההה אני לא מצליחה לראות כלום זה לא פייר

mariana

New member
צודקת זה קורה גם לי

אחרי זה אני צריכה לרענן את העמוד. זה קורה בגלל שיש לה חתימה ארוכה אז היא זזה הצידה

מיקי 35

New member
סוף סוף...

נעשה כאן צדק היסטורי... שמו של המין הגברי טוהר... לבנות סקס כחול לא פחות מלבנים... ברור שצדקתי... נראה מי תגיד שלא !!

Queen Of Love

New member
גם מה שרואים

זה מספיק טוב חחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי
(את הבחור המקסיםםםםם)

black ross

New member
טוב מה הפסקתן?!

אני מחכה לעוד תמונות !!!! מאו יקירתי תקצרי את החתימה שלך מעט..... בגללך אני כל הזמן נזרקת מהאינטרנט......

מיקי 35

New member
והנה ירדו כל המסיכות.... ../images/Emo98.gif

ואני יושב לי כאן... רווה נחת... יודע שצדקתי לאורך כל הדרך... האאאאא.... איזה כיף זה !!!

מאו יין

New member
ולאור התלונות ...בסדר בסדר..

מיקי כמו שעופר אומר: בנות מדברות הרבה (על סקס) בנים עושים!!

מיקי 35

New member
חחחחח... ../images/Emo6.gif

תראי לי כאן מישהי שלא עושה ?!? דווקא הגברים שבינינו מיובשים בזמן האחרון....

@@

New member
זנזונת קטנה עליסה...

ועוד אומרים "שעליסה בארץ הפלאות" זה חינוכי....

black ross

New member
מתצטערת אבל........

יש לזה הסבר מדעי ...... לבנות יש הורמוניים משתוללים ..... יותר מלבנים .... ובכלל יש תקופות שבנות יכולות להשתגע מההורמונים שמתרוצצים להם חופשי ככה ללא מעצורים
ונראה לי שכל ה
ותתתת בפורום הזה נמצאות בתקופה כזו באופן קבוע

בת ה י ם

New member
ורק לי יש ריח של......

דבק מגע.... לאאאאאא , לא שם מצו´געים.............. במסדרון, "משפצים" לנו את המשרדים מאו ???????? מאיפה המידע על השתוללות ההורמונים ?

Queen Of Love

New member
../images/Emo12.gif

אני בשוק אני בהלם אני המומה!! ואני חשבתי שסופרמן הומו! חחחחחח

@@

New member
רוז, אני מסכימה איתך....

ב- 100%...... ומיקמוק, אני קוראת אותך לסדר
אני לא מתביישת לקום ולאמר שאני נורא נהניתתתתתתיייייי מהמחזות שהוצגו לנו היום, ו..... אני גם לא אתנגד לעוד כמה..... בהתחשב בזה שהעיינים שלי נסגרות אז..... קצת אקשן

black ross

New member
ורק אני עדיין מחכה למשהו ....

קצת יותר עסיסי !!! נו תתאמצו קצת בשבילי ....

למעלה