ושוב....

קולאז

New member
ושוב....

מחדשים משחקים.... בתקווה שתתעוררו... שירים בהם מופיעים צבעים!!! והשיר הראשון-לבן בחלום שחור. תתחילו...

Shani5

New member
אממ

מכה אפורה אממ יש שיר של חדד עם כל מיני צבעים לא? ואי ברחו לי כל השירים.. ממ "יש לי חולצת טריקו ירוקה שעל הגוף היא טיפה הדוקה"- לגור איתו אני יחשוב על עוד.... בינתיים אין לי משהו

Nuitari Girl

New member
אוקי, כמה תשובות:

"פרח קטפתי לנורית, קטן יפה וכחול..." "עטור מצחך זהב שחור..." "בשמלה אדומה ושתי צמות..." "הדגל שלי הוא כחול ולבן..." "פרפרים לבנים, שוב עפים לאור כמו השירים..." "על פס של אור צהוב ודק..." "כחול ים המים..." "ובין כל השירים שחיפשנו לשווא, גילינו אחד בלבן..." "ירושלים של זהב..." "ההר הירוק כל ימות השנה..." "יש ימים פי שבע אז ירוק הירק, פי שבעים תכולה, התכלת במרום..." "והיא עולה, בשלל צבעי הקשת..." "שני כלבים שחורים, נטפלים לחתול..." "הי ציוניוני הדרך, אבנים לבנבנות..." "חתול שחור, רבי לקיק..." "שושן אדום אני אקטוף לשערך..." "אופק בהיר, ותכלת לעד..." "צלליות שנעות על וילון לבן..." "תם השרב בגדול השמש רד לים הכחול..." "בין עשן אדום לעננים..." "כמי נהר כחולים..." "הקיץ הזה תלבשי לבן..." אוקיי, בטוח יש עוד מיליון אבל כולם ברחו לי מהראש... תמיד כשצריך משהו שוכחים אותו, שמתם לב? אוקיי, זה הכול

pinky365

New member
הנה כמה..

"ראיתי את הכנרת זוהרת בטורקיז, וגל סגול כהה הריע והתיז" Lady In red Pink Yellow Goodbye blue sky "I wanna see blue sky..." Gold

אתנה33

New member
צבעים.....

שקיעה ורודה בין הגגות העיר בלבן עיר אפורה ג´ינגי תכול עינה כשמים מבטה כלהבה יד שקטה שושן אחד ואין יודע עד היום את הלבן או האדום עטור מצחך זהב שחור בשדה ירוק רדפתי אחריך כשאת לובשת את השמלה הסגולה אז בבנין לפתע צומחת עוד קומה על כנפי הכסף רכובים אבירי הרוח כן הכל זהב את שירנו כתבנו על פתק כחול / רשמנו בדיו אדומה העץ הוא גבוה העץ הוא ירוק הו מרגנית הו פרח שלי לבן הים השחיר אדם אמר בשקט עוד שתי סירות ואנו שוב לבד מעיל אפרורי סוודר צהוב עינים ים קודר וקנה לי סוס לבן כזה עם כתם על המצח וכתם על הגב ושערה של כסף מלאי יין אדום אדום ענבים אדומים יבשילו עד הערב ויוגו צוננים לשולחן על היריעות היא בחוטים ובצבעים מילים רקמה שדה ירוק חצינו עד צוואר אפור אפור הסלע הם נשאו עגיל גדות בתנוך האוזן ומצנפת מואדמת לראשם יש ימים פי שבע אז ירוק הירק פי שבעים תכולה התכלת במרום ואיך עסיס אבטיחים מכתים את לובן חולצתה ירושלים של זהב תכלת עמים סלע אדום שיסל האדום מדליק לו מדורה וצבע את כל התפוחים בורוד וגם את לחיך המתוקה שלומית בונה סוכהמוארת וירוקה אם יש לך זהב בלב ולא בין השינים אם תרצי תפוח זהב ההר הירוק תמיד חופשה באדום בכומתה אדומה על הראש הי נוצצת נעלים כנפים צנחן ברבורה לבנה בים לבן קבוצת שחורים לבת הטוחן לבת הטוחן שער שחור / לבת הטוחן לבת הטוחן שער זהוב צבע עינים כחול צבע שער ערמוני היא היתה הקיסרית הלבנה ואל תוך התכלת הלבנה שלח את היונה תכול המטפחת קורטוב של נחת עוד מחר תישאני ספינה אל הים אל הים הכחול עוד מחר אך עין גדי לא תסבול מכמש בה ישלוט גיין ירוק וחום שלושה תרנים לאוניה ומפרשי זהב כתר של זהב לראש מלכה כתב של זהב טהור מיהר האמבולנס בדרך לבאר שבע והיא חיכתה חיכתה לו בחלוק לבן יום יום נלך לים ים זה הכחול אחד לבן שני שחור ובשלולית המים בת"א עכשיו קולנוע ונערות בשלל צבעים ואנו כאן שוכבים בלי נוע כלניות אדמדמות אדמוניות שחרחורת יפיפית כל כך כביש אספלט שחור סלעים ורכסים האוטו שלנו גדול ואדום לפרה הלבנה יש עגלה קטנה חומה שמלה לבשתי יפה מאוד וסינר בו רקום אפרוח ורוד

nati012

New member
עוד צבעים

זמרת בארים אדומה (נראה לי שזה העברי היחיד שעוד לא אמרו) ולא בעברית: Red Roses For The Devil´s Hore - Cradle Of Filth Black Seeds Of Vengeance - Nile Blue - Eiffel 65 Black - Pearl Jam Blue Velvet - Bobby Vinton Purple Rain - Prince True Colours - Cindy Lauper Paint Pastel Princess - Silverchair בטח יש עוד ה-מ-ו-ן אבל בשמונה בבוקר זה כל מה שיש לי בראש.... יום נעים לכולם

אתנה33

New member
ממש לא יש עוד המוני שירים בעברית

חזו חשוף עינים לו כחולות פלדה כחולה הם השמים כיסית ראשך צעיף סגול לא בגלל עיני התכלת התאהתי דווקא בו ציץ אדום ער עץ ירוק ער רב האור והתכלת וכולי בהם טובלת את סוסוי אולי ראית סוס נדיר צבעו לבן יום של חג לאדם השחור איני רוצה לי בית עים שדה ירוק אמרה כי לבן הוא צבעה האהוב / הביא לה זרים צהובי חרציות שם החול לבן הבית חם אפילו ענני אוקטובר הסגולים אל מול שקיעה נשיקה ראשונה על מצחך הלבן השלג צנח כאן לפתע לבן מזכיר לי נשכחות ויש עוד המוני שירים רק אין לי כוח להקליד :)

mug

New member
עוד כמה:

*כי אני באתי לצלצל בפעמונים שלכם ולצבוע את מה שסגול אצלכם... *בשמלה אדומה ושתי צמות *בצמרות שחורות עובר אז אני אותך זוכר *יין אדום פת של מלח זה מה שיש (פת של מלח? לא זה לא הגיוני...) *מקצף גל ועננה בניתי לי עיר לבנה *אם תרצי שארה לך את העיר באפור... אל העיר שחיכתה לך בבתים לבנים *ערב כחול עמוק *ובין כל מראות התום שם באופק הכתום סופה רועמת *בשדה ירוק על גבעה תלולה *תחת שמיים שחורים אני מדבר אל הקיר *הייתה לי קופסת צבעים (לה לה לה) לא היה לי לבן של פני המתים לא היה לי אדום.... וכו´ **והשוס שלי: הצבע האדום פגש בצבע הצהוב התגלגלולולולו התבלבלולולול כל היום וכך נולד הצבע הכתום!

למעלה