ושוב שלילי לאוסף...

מיכל ק-ש

New member
דניאל

אין לי הרבה מה להוסיף מעבר למה שאמרתי לך אתמול. אני רק מקווה שהיום את כבר מרגישה יותר טוב ושההפסקה אכן תוכיח את עצמה ותביא לתוצאה החיובית. מיכל

דינדה

New member
מצטערת ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מקוה שיהיו בשורות טובות בפעם הבאה.

רק רציתי לכתוב תודה לכולכן

תודה על המילים החמות תודה על העידוד תודה על שאתן פה בשבילי פשוט

תוליק

New member
מצטערת לשמוע. ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

נטאשה

New member
דניאל יקרה ../images/Emo23.gif

מצטערת איתך ומקוה מכל הלב שבפעם הבאה יצליח לנו.... באהבה רבה דלית

salpter

New member
../images/Emo88.gif ממש מרגיז.

עצוב נורא, אך איזה יופי את מתארת כבר את המשך הדרך. אולי את אפוסת כוחות אך לא כך זה נשמע. ביי דפנה.

dandushx

New member
באמת עצוב לי לשמוע

אני מקווה בשבילך שבפעם הבאה זה יצליח . ושולחת לך
לעידוד וחג שמח למרות הכל

../images/Emo14.gif ../images/Emo24.gif

מצטערת דניאל, דווקא לפורים אכזבה כואבת. איזה סדנה את עושה?

רומי 007

New member
דניאל

מה אומר לך? רק שתתחזקי בהפסקה זה רעיון טוב, תנצלי את הזמן למנוחה ולחיזוק הגוף. ההריון עוד יבוא וגם אם תזדקקו לפונדקאית. באמת שתהיינה רק בשורות טובות

באאבו

New member
דניאלוש, מצערת לשמוע!

אבל, לקראת סוף ההודעה נשמעת די אופטימית... אז אני מקווה שאספתם את השברים, ושולחת לך הצלחה בטיפולים החדשים שלך.. (נשמע לי כיף אמיתי, משהו בסגנון של טיפול 10,000).. וגם פונדקאות זה פתרון לא רע בכלל! שוב, בהצלחה! באאבו

GALITDOL

New member
מצטערת על הבשורה .ושאלה לי../images/Emo35.gif

איך דקא ארוך כל 30 יום אמור לעשות שיפור?

לגבי דקה ארוך

הדקה כשמו כן הוא - אמור לדכא ! ברגע שמדוכאת כל הפעילות ההורמונלית בגוף לא אמורות להתפתח ציסטות חדשות והציסטות הקיימות יכולות להצטמק ואפילו להיעלם (אמנם בדרך כלל זה לא קורה אבל תמיד קיימת האפשרות). קבלת דקה כל 30 יום למעשה מונעת את קבלת המחזור ובכך מונעת התפתחות של ציסטות (אנדומטריומות) שנוצרות כל פעם שיש מחזור/דימום. מקווה שזה עונה על שאלתך.

צר לי לקרוא דניאל

מקווה שהספר יעזור לא ממש יצא לנו לבדוק אותו, אבל העקרונות שלו נשמעים על פניהם לא רעים מקווה שתמצאי אותו כפתרון שיהיה בהצלחה ליאור

למעלה