ושוב שלילי לאוסף...

ושוב שלילי לאוסף...

הבטחתי לעדכן והבטחות הרי צריך לקיים שוב שמענו היום את הבשורה - "לצערנו גם הפעם לא הושג הריון" מילים שנאמרו בקול שקט ועדין ועם זאת הצליחו לעורר סערה גדולה בלב
למרות שהתחילו לי דימומים כבר לפני כמה ימים עדיין היתה לי תקווה שאולי הפעם זה יצליח, שאולי זה דימום של השרשה אבל כנראה שפורים זה לא החג שלי אז התוכנית היא לעשות עכשיו 3 חודשי הפסקה, שבהם אני אתחיל בדיאטה מיוחדת שאמורה לשפר את מצבי מבחינת האנדו´ (ותודה לליאור וחנה על הספר !), אמשיך לעשות רפלקסולוגיה, אתחיל לעבור דיקור (תודה לסיגל על ההמלצה !), אשתתף בסדנה וגם אקבל דקה ארוך כל 30 יום, בתקווה שמשהו מהנ"ל יעשה איזה שהוא שיפור. ואם כל זה לא יעזור והטיפול הבא לא יצליח - החלטנו סופית שאנחנו הולכים על פונדקאות. אז עד כאן עדכונים, אנצל את ההזדמנות גם לאחל לכולם חג שמח ושנשמע רק בשורות טובות !

אתושקה

New member
לבי איתך

צר לי דניאל על החדשות...קחי נשימה עמוקה ולא להתייאש המון בהצלחה

הרמוניה

New member
צר לי ../images/Emo14.gif

את נשמעת כל כך מאורגנת עם תכנית הפעולה והיא באמת נשמעת טוב... אבל אני מקוהה שאת גם נותנת לעצמך לבכות על הטיפול הזה שלא צלח הפעם להוציא את כל הכאב והאבל והזעם החוצה על מנת לעשות מקום- להצלחה שתבוא שולחת הרבה אהבה הרמוניה

דניאל יקרה ../images/Emo14.gif

כל כך קיוויתי שהגל החדש של ההריוניות יסחוף איתו גם אותך אין לי מילים לנחם, אבל אני מבטיחה חיבוק מותר לך היום גם לא להיות כזאת שקולה ומוחזקת זה עצוב וכואב שולחת חיזוק וחיבוק אוהב זוהרה

אולה *

New member
סורי, דניאל יקרה! ../images/Emo4.gif

זה לא פייר בכלל, וקיוויתי שתצליחו החודש. ושוב התאכזבתם. אז חיבוק חם ממני.
אולה

סיגל 01

New member
דניאלי, יקרה שלי ../images/Emo7.gif

אוי, כמה שאני עצובה... כואב לי בשבילך, ליבי איתך, יקירתי. רוצה לקוות כ"כ שהפעם הבאה תהיה האחרונה, תטפלי בעצמך, רפלקסולוגיה, דיקור, דקא כל 30 יום יכולים לשפר מאד את המצב. לא רוצה ממש להתערב בהחלטות ובשיקולים שלך, אבל חשיבה על פונדקאות נראית לי קצת מוקדמת. יש אנשים שניסו הרבה יותר זמן ונכשלו הרבה יותר פעמים והיום חבקים לפחות ילד אחד או יותר. תתאוששי, תתחזקי, ובינתיים יש לך פה מאיתנו המון תמיכה, הבנה ואהבה.
חזק חזק חזק!

טלי2

New member
דניאל ../images/Emo20.gif

מבין המלים המפוכחות שלך נשמע הכאב הגדול, וכנראה שאין התחסנות מפני כאב השליליים, זה תמיד כואב. יחד עם זאת חייבת להגיד כשקראתי את כל הדברים שאת עושה ועומדת לעשות למען עצמך- התמלאתי תקווה. אני ממש מאמינה שכל הטיפול הזה שאת נותנת לעצמך יעשה את שלו, ותהיה לו תרומה , לא רק בשביל ההריון המיוחל. שולחת לך הרבה כוח ושההצלחה תגיע

עמית@

New member
אוי דניאל. ../images/Emo10.gif

המילים האלה.. ה"הפעם לא הצלחנו" הצער של מי שמער לקו- אני כל הזמן חושבת עליהם .(אולי כדי להדחיק מה אנחנו חשות..) איך זה כל יום להחזיק ביד מפתחות כאלה לאושר ולכאב מצטערת נורא עמית

יעל@

New member
דניאל ../images/Emo39.gif

למרות הכאב אפשר לקרוא גם על התקווה. אז אני מקווה שתנצלי היטב את חודשי ההפסקה גם למנוחה וגם לדברים שאת רוצה לעשות, כי זה יכול לעשות רק טוב. חיבוק גדול גדול שטרודל

amonit

New member
צר לי מאוד........

דניאל האם אפשר לקבל את שם הספר שהמליצו לך עלו? גם לי יש אנדו ודי חמור....

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo91.gif

שם הספר הוא Endometriosis - a key to healing through nutrition וכתבו אותו Dian Shepperson Mills & Michael Vernon

ligo

New member
דניאל

שיהיה חג שמח גם לך, למרות הכול. נשמע לי שיש לך תוכנית רצינית, ומבחינתי לפחות, ברגע שיש תוכנית הכול יסתדר. אז אני מקווה שההפסקה תעבור במהרה ושתהיה פוריה (תרתי משמע!)

נועם@בת

New member
../images/Emo14.gif דניאל ../images/Emo24.gif ../images/Emo7.gif

כל כך ציפיתי לעדכון אחר הפעם
למציאות יש חוקים משלה, והיא בדרך כלל לא מתחשבת בנו. הלב נשבר לקרוא דניאל, ואני בוכה איתך. אני מקווה שחודשי ההפסקה ייטיבו איתך, ויתחזקו את הרחם. הטיפול הבא חייב להצליח, כי את צריכה כבר להיות אמא
חיבוק ענק דניאל, וכתף גדולה לספוג את כל הדמעות
פורים שמח
נועם

vegas10

New member
ממש כואב הלב ../images/Emo7.gif

בעיקר משום שאני מזדהה טוטאלית כרגע עם היאוש מהכשלון האישי שלי וגם בראשי עוברות מחשבות על שינוי דרך.אני לא הגעתי להחלטה אך אני מניחה ששינוי שעשוי להוביל אל הצלחה ואל האפשרות להחזיק סוף סוף תינוק משלנו. אני מניחה שאם יש לך תוכנית מילוט (לפונדקאות) יהיה לך קל יותר לעבור את הטיפול הבא. אני מקווה מאוד שתצליחי בו. שולחת לך חיבוק חם. מקווה שהכאב יהפוך מהר לחיוך.

מירבי*

New member
דניאל יקירה../images/Emo24.gif

מחבקת אותך יקירה..עוד יבואו ימים אחרים..קחי את הזמן..תמצי את ההתמודדות עם הכאב..יהיו לך עוד המון פורים שמחים.. מירבי*

שירלי.ה.

New member
מצטערת איתך ../images/Emo24.gif

מקווה שתדעי לנצל את ההפסקה ולהנות רגע לפני ההריון שיבוא בסופה
שירלי.

עידית ד

New member
אוףףףףףףף דניאל יקרה ../images/Emo7.gif

למרות הכאב את נשמעת מאוד החלטית ומאורגנת מקווה כל כך בשבילך שמשהו יעזור והפעם הבאה תהיה הפעם שלך. שולחת לך חיבוק חזק עידית

אושרתת

New member
../images/Emo14.gif מצטערת לשמוע ../images/Emo14.gif

מקווה ש"ההפסקה" (עבודה קשה יש לך בהפסקה
) תנטע בך כוחות מחודשים לטיפול הבא. פורים שמח לך

למעלה