ושוב, שלום

ושוב, שלום

יום העצמאות נגמר, וכל מיני דברים משמחים קרו. הסוסה שכולם כבר חודש וחצי מחכים שתמליט המליטה, המלטה ראשונה עברה בשלום והסוסה מתברר אמא נהדרת, למרות שהיא בד"כ סוסה לחוצה. פרחים לאם המאושרת
. עבדנו איתה ממש עד יום ההמלטה, ועכשיו היא יוצאת לחופשת לידה בשעה טובה. בנוסף סיימנו היום מסלול טיול לנחל, בו השתתפה לראשונה סאני שזה הטיול הראשון שלה למרחק כה גדול, סייחה יפהפייה שסיימה את האילוף רק לפני שבועות אחדים. התנהגה למופת, אבל פחדה פחד מוות לעבור בנחל (התחילה לרעוד). לבסוף אזרה אומץ וגילתה שזה דווקא כיף
. אירועים חריגים - נרשמו, מאחר וזה היה טיול לתלמידים מתחילים אחת נפלה מהסוס (הוא "הלביש" אותה על עץ) וכעת חייבת לנו עוגה (מי שנופל - עוגה!), ולאחר פרץ הסוס ולקח קצת יותר זמן להרגיע את הילד מאשר את הסוס. פרט לכך - היה סבבה עדכונים נוספים בהמשך.

shai00

New member
נראה לי..

שזאת סתם מסורת ארוכת שנים... אבל היא מאוד נחמדה... כל פעם שאני בחווה אני מתכבדת בעוגה

yyoossii

New member
רק עוגה אחת...

פעם נפלתי מסוסה בשיעור קפיצות 3 פעמים, מכיוון שלא הסכימה לעבור אותו, ובפעם השלישית היא עברה, אבל איכשהו הארכובות פשוט השתחררו מן האוכף... בכל מקרה, למרות שנפלתי 3 פעמים, הבאתי רק עוגה אחת, אבל עוגה ממש פיצוץ...

shai00

New member
חחח קרעת אותי בקשר לארכובות!!!../images/Emo6.gif

לא נורא אני קפצתי עם סוס שפחד על הרגליים שלו ואז שסוף סוף הוא עבר (הייתי מתחילה) הוא נעצר לפני הקפיצה עפתי על הצוואר שלו והוא קפץ שאני תלויה על הצוואר שלו ועם רגל בארכובה אחת.. בסופו של דבר המדריך שלי כעס עליי!!! חוצפן! לא נורא דברים כאלה מצחיקים קורים לנו פעם ב... אז אנשים תמשיכו לרכב! זה החיים שלנו! אוהבת את כולכםםםםם שי

קטיפה

New member
../images/Emo163.gif

אויי גאד כמה ששבא לי עכשיו לרכב על סוס והפעם לא ליפול ולינקוע את היד

יו..

אני רוכבת ווסטרן, אז לא היו לי בעיות עם מכשולים.... אבל יותר מעוגה אחת הבאתי.... (הכנתי בעצמי, כולם הורעלו)

למעלה