ושוב שלום

ashlaya

New member
ושוב שלום

לכל מי שזוכר אותי ...סה"כ עבר המון זמן... ואיך זה שאני שוב מוצאת את עצמי כאן? כנראה שעד שלא קורא משהו ששוב מטיח בפרצוף את עובדת "המכירות" אז...מתעלמים ממנה.... אז כן אני עדיין מכורה וגם ומה גורם לי להתעורר שוב לעובדה הזאת הלכו לי כל הפונטים ב אודיגו...ניסיתי התקנה חדשה....וכלום... כבר שבוע ימים..... בעלי במילואים.... אני לבד בבית עם מחשב.... ולא יכולה לדבר עם חברים ותיקים ברשת.... וכמו ילדה טובה פניתי לפורום תמיכה וגם לפורום התוכנות .... אבל אף אחד לא עונה לי בכלל
אז אני כאן כותבת כי אני יודעת שכאן אם לא יתנו לי פיתרון לפחות יבינו את הרגשתי.... סופשבוע כייפי לכם

אשלייה היי, איזה כיף שחזרת אלינו קצ

קצת אז מה הסיבה בעצם שעזבת פה? היו לך מספיק עיסוקים אחרים ברשת? או שהדחקת את ההתמכרות שלך ולא היה לך צורך לדבר עליה? אני רוצה להוריד אודיגו בעצמי אבל בינתיים יש לי כבר שבועיים אייסיק ולא השתמשתי בו בכלל ואפילו לא יודעת איך להשתמש בו תגידי אודיגו זה יותר ממכר מאייסיק? זה יותר טוב? מה היתרונות?

ashlaya

New member
היי../images/Emo6.gif

איזה כייף שזוכרים אותי אז מדאדם יקרה ..בעיניי אודיגו הרבה יותר ממכר כי הזמינות להכיר אנשים שם קלה יותר חוצמזה שלכל משתמש יש כרטיס שלפחות חלק פרטים הוא חייב למלא כך שזה נותן לך יותר מידע מול מי את מדברת אז...בעיניי אין מה להשוות כ"כ יש לי גם איי סי קיו אבל באיי סי קיו זה בעיקר חברים מהחיים האמיתיים האודיגו הוא וירטואלי לפחות בשבילי.... וכן נעלמתי לאחרונה אבל לא מהרשת...אני פשוט יותר כותבת במקומות רלוונטים לי לאחרונה אני בהריון
כך שאני יותר פורום הריון ולידה כרגע אגב ממליצה על האודיגו אבל זיכרי שהזהרתי שזה ממכר...

liz_liz

New member
שבוע טוב .

מאדאם מה שלומך ? ומה שלום כולם ? גם לי יש אודיגו . הוא פשוט מעולה . אספר לך מה קרה לי איתו במסר פרטי אם תרצי . רק תודיעי לי . ליז .

e-magine

New member
שלום אשליה

דווקא קיוויתי שיצאת מההתמכרות. להתייחס, אין לי כרגע הרבה זמן, כי גם אני צריך לזוז ליום מילואים, שאגב יהיה כנראה קצרצר, אך אני מבטיח לך שאתייחס יותר מאוחר.

בקשר למילואים אי כבר מזמן רציתי

לשאול אותך - ראיתי שיש לך פורמט כזה של מילואים שלעתים קרובות אתה יוצא לשם וכל פעם לאיזה יום או חצי יום... מסקרן אותי מה הפעילות שלך שם...האם היא קשורה במקצוע שלך..??? וכמובן אני מבינה שאין לך שם נט, אז יוצא לך לחשוב שם על הרשת ובא לך הרצון והתשוקה להיכנס לרשת או שזה בכלל לא בראש שלך כשאתה שם?

ashlaya

New member
הי אי../images/Emo39.gif

מחכה בקוצר רוח להתייחסותך איזה כייף שיש כאלה שמילואים זה רק חצי יום שלהם.... אז מה...עשיתי רושם שיצאתי מזה?

e-magine

New member
כן חשבתי שיצאת מזה

כי תמיד חשבתי ששינויים לא ענקיים בחיים שלך יוציאו אותך מזה, וגם עזיבת הפורום והשינויים שנובעים מההריון, חשבתי שעשו לך את זה. אני באמת לא מתמצא באודיגו, התקנתי והעפתי, התקנתי והעפתי, לא התעמקתי בזה אז אני באמת לא יכול לעזור. אם כבר מדברים על פונטים, אז יש לי באמת בעיה נורא מוזרה בבית. אני יכול לקרוא עברית וגם לכתוב באאוטלוק אקספרס, אך בפורומים של תפוזינו, כשאני כותב, יוצאים לי סימנים ואותיות לא תואמות למקלדת. מעצבן. נראה לי שהווינדווס נדפק. זה ממש הרגיז אותי אתמול, כשראיתי הודעות רבות בפורום ולא יכולתי להגיב.

אי אני לא יודעת מה לגבי אחרים אבל

מבחינתי אתה יכול להגיב באנגלית זה היינו הך בשבילי עד שיסתדר לך עם העברית....

e-magine

New member
לעיסוק שלי לא אכנס

הפורמט מוכתב מהתפקיד. אגב, שום דבר מסעיר, לפחות לא אותי. נכון אין לי נט ויש לי המתנות, אותן אני מנצל לשיחות בנייד, קריאת עיתון לפעמים, קרית חדשות וואלה (כשזה פועל או נענע, או עיתוניםזרים אם יש לי חשק, כמו ה ניו יורק טיימס, בפאלם ואפילו קריאת אימיילים שאני מוריד לפאלם מהאאוטלוק אקספרס וכתיבת תשובות אותם אני משגר יותר מאוחר כשאני מגיע למחשב השולחני. וכמובן אני גם מדבר עם אנשים מציאותיים. כל זה כשאני בהמתנה. כשאני צריך לעשות את התפקיד, אני פשוט עושה אותו, זה דווקא יותר כל לי כי אני לא שונא את זה כמו שאני שונא דברים אחרים שאני צריך לעשות.

תודה על ההתיחסות, הופעתי כי חשבתי

שאין לך פאלם...כי כתבת פעם שכמעט התפתית לקנות אבל ברגע האחרון התעשתת ולא קנית... לא חשבתי שאולי יש לך פאלם מסוג יותר ישן או משו.. אגב מפתיע אותי שאין לך לפטוב,אתה נראה לי הטיפוס האידאלי ללפטופ... האם בגלל שכללית אין לך צורך בו בגלל שזה יקר מדי? החלום שלי בשנה האחרונה הוא שיהיה לי לפטוב משוכלל ואני אטייל בכל העולם ואכתוב אימיילים לאנשים מכל העולם....

ועוד משהו בקשר לפאלם...

אולי בעקיפין בכלל אולי כבר כתבתי פה שרוב חברי הקיבוץ כולל אותי לקחנו ניידים מאורנג´ מסוג סמסונג 415 או 514 לא זוכרת בדיוק את שם הדגם מעוצבים מאד יפה ומודרני קלילים כאלה לא כבדים שצריך קורס מיוחד ללמוד את כל התפקודים שלהם היתה פה הדרכה לפני שבועיים שלושה ואני פספסתי אותה בגלל השכחנות האיומה שלי אוקצור הבן שלי אמר לי שיש בנייד הזה גם שרותי אינטרנט אבל זה עולה הרבה כסף אז אני אפילו לא מנסה לחפש אותם... האם זה אומר שהטלפון הסלולוארי הזה הוא כמו פאלם?

e-magine

New member
אין לי לפטופ, היה לי פעם

אך כשהמסך שלו נשבר, נשבר גם הלב שלי
. ביטוח לא היה. אגב זה היה לפטופ שקניתי באתר של מכירות פומביות בארה"ב, e-bay מפורסם. אחרי שקיבלתי אותו, עשיתי לו גיור כהלכה, התקנת מערכת הפעלה בעברית חריטת מקשים. אגב הוא היה כבד, הסוללה היתה נגמרת לי כשהייתי בבית משפט, הוא היה מצפצף ציפצופים חזקים שעיצבנו כמה שופטים. אחרי שהוא נשבר חיפשתי באינטרנט מסך, כי בארצנו המתקדמת לא מצאתי, באצם מצאתי בסוף במחיר אסטרטנומי יחסית למחיר הלפטופ. אחרי זנה מצאתי מסך בארה"ב במחיר סביר, אך החלטתי לא לקנות אותו, כי פחדתי שהטכנאים כאן לא יצליחו לחבר אותו, ואז שמתי את כספי על קרן הצבי. העליתי את הלפטופ השבור למכירה פומבית ב e-bay תוך הבהרה שהוא שבור, ואכן מכרתי אותו. אחרי זה החלטתי חגיגית שאני לא קונה יותר לפטופ, כי אני לא צריך את זה. נכנסתי לקטע של הפאלמים. היום יש לי שני פאלמים, מה שסיפרתי אז זה לא שאני לא רוצה לקנות פאלם, כבר היה לי אז פאלם כשנתיים, מה שסיפרתי הוא שאני לא רוצה לקנות מודם סלולארי לפאלם ואכן לא קניתי וכנראה גם לא אקנה. קיימים בעולם ובארץ שילובים של פאלם וטלפון נייד מה שיש כרגע בארץ זה רק מכשיר של קייוסרה, שמשווק ע"י כלנית, זה נייד שכולל בפנים פאלם מיושן. יש בחו"ל מכשירים של נוקיה וסמסונג שכוללים פאלם חדיש. המכשירים שאת מתארת אינם כוללים פאלם. אני אגב מעדיף שהפאלם והנייד יהיו נפרדים. אני לא מומחה לגדג´טים ולא מכיר את שני המכשירים של אורנג´ שאת מתארת, היחיד שאני מכיר הוא סמסונג 822 ברשת פלאפון.

ashlaya

New member
פיתרון לפונטים

טוב אז..אתמול אחרי כמה שעות שנעלמו לי - בדיוק כמו לך הפונטים גם בתפוז.. זה בכלל הוציא אותי מדעתי... אז הבעיה אכן היתה בwin כמה שעות של שבירת ראש פטרה את הבעיה... אי- נכון שבגלל ההריון היו שינויים בהתמכרות...למשל בחודשים הראשונים לא היה סיכוי למצא אותי כאן כי נורא לא הרגשתי טוב... אבל עכשיו טפו טפו ... סה"כ אני יודעת שזמני בנט הוא "קצוב" כי בטח אח"כ לא יהיה לי זמן יותר ותישאר רק הנוסטלגיה

למה אשלייתוש? לפעמים בין הנקה

להנקה את יכולה להיכנס, הרי ממילא תצטרכי בהתחלה לבלות הרבה בבית עם התינוקת...יהיה לך עימות בין ההתמכרות לתינוק או תינוקת לבין הנט אגב אצלי נעלמה שורת האדרסס למעלה ואני נואשת עשיתי כל מה שאמרו לי כולל וויו - וי על אדרסס באר ושום דבר לא עזר... מישהו יכול למצוא לי פה פטנט חדש?

ashlaya

New member
מאדם הפיתרון לרוב התקלות

הוא פוט להתקין את ה win מחדש לפחות אצלי זה עבד.... אגב סתם שאלה למה שמדברים על הריון כולם מראש מדברים על תינוקת
ודי מעודד לדעת שזה לא חייב להיגמר אחרי הלידה למרות שרובן מספרות על עייפות וחוסר זמן...

למעלה