ושוב שלום!

The Fluffster

New member
ושוב שלום!

זה שוב אני
הייתי בדרך לדירה משלי, כבר הייתי אצל הבעלים (נורא נחמדים), הייתי מוכן לחתום כבר... כבר פינטזתי איך אני ארהט את הדירה, ואנקה אותה (משום מה צפניה חולק עלי). הכל היה מושלם. בכלל לא היו לי חששות לגבי הדירה הראשונה שלי. יכולתי לעבור לשם כבר שבוע הבא. ואז - ברגע האחרון הדיירת הנוכחית (יש לה חוזה עד אוקטובר) החליטה שהיא לא רוצה לעבור (היא מצאה דירה עם חבר שלה והיו אמורים לעבור לשם שבוע הבא). ואני חזרתי לנקודת ההתחלה. שוב להתחיל לחפש, לראות דירות... ואחרי הדירה הזאת שראיתי, כבר העלתי את הסטנדרטים שלי... אין לי כח לכל הסיפור הזה שוב!

../images/Emo24.gif אנחנו כאן בשבילך

גם כדי לתמוך במסע המייגע וגם כדי (לנסות שוב) לשכנע אותך שאולי זה הכל מלמעלה ושאם היית קובע עם מנקה לבוא לנקות את הדירה, הדיירת לא הייתה נשארת

The Fluffster

New member
מרכז תמיכה לחסרי בית ../images/Emo13.gif

אם הייתי שומע בקולך, הדיירת הנוכחית הייתה מאוד מופתעת לגלות מנקה מתדפקת על דלתה פתאום... מצד שני, אולי עכשיו זה לא רעיון כזה גרוע... אולי אני בכל זאת אזמין לה מנקה, וטכנאי כבלים, ואינסטלטור, וסנדלר (בשירות עד הבית. חייב להיות דבר כזה). כולם לאותה שעה. 4 בבוקר.
וגם זר פרחים אנונימי - "מזל טוב לרגל הדירה החדשה"

moria007

New member
ליבי איתך....../images/Emo24.gif

איזה באסה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה ממש לא יפה מצידה של הדיירת הנוכחית, זה ממש קטע מסריח!!!!
כשאני מצאתי את הדירה וסיכמתי כבר הכל עם השותפות, אז אחות שלי, שיש לה קצת יותר ניסיון בדברים האלה, אמרה לי שעד שאני לא חותמת ממש שום דבר לא סגור, עכשיו אני מבינה למה.... ליבי ליבי איתך, ואיזה עצבים עם השותפה הזו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אל תתייאש, לפחות עכשיו כשתתחיל לחפש שוב, תדע מה אתה רוצה ועל מה לשים דגש בחיפוש...... בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!

The Fluffster

New member
חן חן

למרות שהרגשתי שהיה לה ממש לא נעים לבשר לי את הבשורה המרה. היא התנצלה מאה פעמים, ואמרה שהיא תחפש בשבילי משהו...

NightElf

New member
אומנם ההרגשה של כמעט לעבור

לדירה ואז דבר שכזה שצץ לא קרה לי, אבל ההרגשה של חיפוש דירה מאוד מוכר וזה יכול להיות מאוד מתסכל. בקשר לניקיון, אל תקשיב לאף אחד (רק לי
) אין כמו לנקות לבד דירה! אין אין אין על זה!
בקשר לחיפושים... לא נורא, אולי זה יהיה לטובה בשבילך שלא עברת לדירה הזאת, ואולי הדירה הבאה שתמצא תהיה טובה יותר. שיהיה לך בהצלחה, ואל תשכח לעדכן אותנו

למעלה