ושוב שלום

Druyanizem

New member
ושוב שלום

זוכרים את העבודה לספר מחזור שאני ו-hackmachine עושים? אז הינה היא... צבועה! עכשיו... צבענו עם טושים... והם לא היו משהו... יצאה לנו צביעה ילדותית משהו. ביקורת כנה והצעות לשיפורים יתקבלו בברכה

דוקא מעניין....

נכון זה נראה לא כל כך מקצועי, אך משילוב הצבעים מתקבלת תוצאה מעניינת מאוד... אני חושבת שאתם פשוט שניים מוכשרים. כל הכבוד. אפרת

Druyanizem

New member
תודה אפרת...../images/Emo140.gif

רק חבל שהמורים בבית ספר לא חושבים ככה

SC

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

לדעתי הציור הוא יפה ונחמד אבל סגנון הצביעה מקלקל המון או אפשר לומר הציור איבד חלק מהיופי והכח שבו בגלל סגנון הצביעה. אני לא מדבר על העובדה שהמשטחים בציור לא נצבעו בצורה אחידה. אבל טכניקה מסויימת יכלה פשוט לתת תלת מימד טוב יותר.....

SC

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

קשה מאוד להסביר במילים את כוונתי אבל בכל זאת. ישנם מקומות מסויימים בהם יש דמות מסויימת, הרקע של הדמות הוא באותו המשקל כמו הדמות והדמות לא מתבלטת או משטחים אופקיים מצויירים בקווים אנכיים הגורמים אפקט שונה ממה שדרוש באמת. קשה לי להסביר דרך הפורום, אבל אם אתם יכולים עדיין לשנות או לעשות שוב אני ממליץ לצבוע משטחים באופן אחיד, כשם שכלי הדלי ממלא משטח בתוכנות הציור.

Druyanizem

New member
אם היינו יכולים

לצבוע במחשב.. היינו עושים את זה כבר... תמליצי לי על צבע שיכול למלא משטחים בצורה צורה... אולי אני ישתמש בו

Druyanizem

New member
שני סיבות:

1. הגודל של התוצר הסופי צריך להיות יותר גדול מ A4 2. אם אני מדפיס בצבע במדפסת זה יוצא פחות איכותי מאיכות הדפסה של בית דפוס... ואז שהם שולחים לדפוס זה לא יצא איכותי. המלצות על צבעים? כבר לפעם הבאה... אני פשוט יגיש את זה ככה

למעלה