ושוב שוב שוב

מצב
הנושא נעול.

עמית@

New member
נכון ../images/Emo2.gif כמה מוזר...

משהו מוזר קרה להודעה שלך...
קיבלתי מייל שענית לי - וכשרציתי להיכנס לתשובה - קיבלתי הודעה שהיא נמחקה - ובאמת אין תגובה שלך לתגובה שלי - היא נעלמה. מהכותרת שקיבלתי במייל - אני מבינה שלפחות הכיוון נכון - ויש עלייה - מקווה שימשיך כך!
נכון
כמה מוזר...
היתה עלייה מזערית- נראה מהקורה מחר.. בנתיים כואב לי כואב כואב.

הוביטית

New member
אוי

נכון
כמה מוזר...
אוי
אין משהו שיכול להקל על הכאבים ? מאחלת לך שלא חשוב מה יהיה מעלה מטה מטה מעלה כמו בשיר על הנדנדה העיקר שיהיה מה לנדנד על הנדנדה בשנה הבאה . (תמר ממזמן זה כבר לא יעניין אותה היא תרצה למגלשות).

anguly

New member
זה ממש נורא הכאבים האלה!

נכון
כמה מוזר...
זה ממש נורא הכאבים האלה!
מקווה שלפחות את לא סובלת לחינם ושלמרות התוצאות המוזרות של בדיקות הדם - בשטח יהיו זקיקים יפים ומלאים...

מיכלי34

New member
אני גם אותה "תופעה"

ושוב שוב שוב

ההורמונים לא עולים והזקיקים תופחים, מישהו אחת ולתמיד מוכן להסביר לי למה דווקא אני הפכתי לתופעת טבע?? למה עם E2 שיורד ויורד, יוצאות לי 40 ביציות? ולמה כל פעם מחדש זה קורה לי? ומה זה בעצם אומר? בחיי שאני *לא* מבינה!! ביולוגיה: כל זקיק מפריד מספר יחידות אסטרדיול, ככל שיש יותר זקיקים בשלים, כך האסטרדיול עולה מציאות: יותר מ20 זקיקים מעל 14 ממ' אסטרדיול שהיה לפני יומים 99 והיום הוא 65. פעם שנייה שהדבר מתרחש! (ציטוט מה"הרוח בערבי הנחל") אוף.
אני גם אותה "תופעה"
מנהל מחלקה לאחר בדיקת אולטרא-סאונד ובדיקת דם ל-E-2 עם תוצאות כשלך אמר לי "1000% יש טעות במכבי לגבי התוצאה מזל שיש בדיקת אולטרא-סאונד במקביל לבדיקת הדם" אבל בבדיקה החוזרת לא היו שינויים בתוצאות והורה לי להפסיק טיפול ולחכות למחזור. גם אני לא הצלחתי להבין מה זה אומר. הוא דיבר על זקיקים רבים וגדולים אבל ללא הבשלה של ביציות. ולכן הורה לי לעבור מגונל F למונוגן. מה דעתכן?

מצב
הנושא נעול.
למעלה