ושוב.....שבוע טוב לכולם

ניקולי

New member
ושוב.....שבוע טוב לכולם

בדיחה נחמדה זוג החליט לשחק פינג פונג על הדשא ליד הבית כשלפתע עףףףףףף הכדור ופגע בחלון השכנים.. בום טראח נשמע דבר מה שנשבר, הזוג הסתכל אחד על השניה ורץ לבית של השכן בדפיקות קלות הקישו על הדלת, הדלת נפתחה ולהפתעתם עמד גבר גבהה קומה יפה תואר. >שלום (אמר האיש) <שלום (ענה הזוג פה אחד) ואז אמר הבעל..תראה אני ואישתי שיחקנו פינג פונג והכדור עף היישר לביתך, כמדומני שברנו לך דבר מה וברצונינו לשלם בגין הנזק. האיש הביט בהם וחייך >אין צורך, כי אם אני חייב לכם את חיי, תראו אני ג´יני ואתם שברתם לי את הבקבוק שבו אני שרוי יותר ממליון שנה. הזוג הביט אחד על השניה ותהה, לפתע ג´יני נראה קצת עצוב פנה אליו הבעל <מה קרה למה פנייך עצובות, הרי שאתה חיי ונושם ומחוץ לבקבוק >כן, אבל יש לי בעיה אחת...ולכן אני עצוב <ומהי בעייתך? נראה אולי אוכל לפתור אותה >ובכן, שכן נחמד הבעיה שלי היא כזאת, בגלל שהייתי כ"כ הרבה שנים בבקבוק אני לא יודע אישה מה היא..האם תוכל להשאיל לי את אישתך למס´ שעות בלבד?? הזאת ההמום הסתכל שוב אחד על השניה ולבסוף האישה אמרה לבעלה <תראה, הוא נראה לי מסכן אף פעם לא ידע אישה מה היא, בוא ניתן לו כמה שעות הבעל הסכים והם קבעו לאותו לילה כמה שעות בלילה כשהגיעה אליו, הכניס אותה לחדר מפואר בו דלקו נרות והאוירה היתה רומנטית ביותר. האישה נבוכה התפשטה ושכבה על המיטה..ג´יני כמובן הראה התלהבות והתחילו אחד שנים שלוש ארבע חמש... וכן הלאה והלאה..עד שלפתע אמרה האישה <ג´יני יקר אני מבינה את ההתלהבות שלך אבל השעה כבר מאוחרת וכבר עיפתי, אני חושבת שזה מספיק >אין בעיה שכנה יקרה רק שאלה לי אלייך <מה עכשיו ג´יני, >בן כמה בעלך?? <בעלי בן 42 למה? >בן 42 ועדין מאמין בשדים?????????? שיהיה לכם חג חנוכה שמח הרבה אור בבית שמחה ואושר והעיקר בריאות רק שמור אותי מאוהביי ומשונאיי אשמר בעצמי

angel151

New member
../images/Emo5.gifמה הקשר לשדים לא הבנתי?

ואללה יפה הבדיחה אבל מההההה מההההה לא הבנתי מה ואיך זה קשור לשדים ?? נהיה לי נזק במח כנראה

מיקי 35

New member
חחחחח... ../images/Emo6.gif

אהבתי... שבוע שלום לכל החברים הכי יקרים שלי בעולם אני כעת כותב מהמחשב של ניקולי... כן... כן... שוב שירן, אני ושניר כאן... טורפים את העוגה של שירן...

angel151

New member
../images/Emo137.gifגם עוגה,גם סופגי ,מה יהיה?

שבוע טוב גם לכם חברים אהובים שלי.. איז´ה כייף לכם אוכלים את העוגה.. עם מה היתה העוגה? בטח משהוא טעים כז´ה.. עכשיו מתחשק לי עוגה בגללכם ומה יהיה לשומן ה? עכשיו ..טוב לכל השאר תדאגו אתם ויש לי רעיונות מה זה טובים.להורדת שומן.. טוב יאללה אוהבת אותכם הכי שבעולם נתראה מחר לילה טוב לניקול,שירן,מיקי,שניר שלא יודעת מי הוא (חבר של שירן?)אולי?? חופשת חנוכה מחר איזה כייף לי.. אתם אחלה טעיתי בעבר אני מזמינה ומדברת עליכם עם כל חבר שאני מכירה ואפילו נכנסו לבדוק התרשמו ומי יודע..

למעלה