ושוב שאלת גמילה

kerenbg

New member
ושוב שאלת גמילה

התחלנו גמילה לפני כשבועיים, בעיניין הפיפי הולך חלק ממש בלי פספוסים גם בבית וגם בגן היא עושה בשירותים. בעיניין הקקי... היא עשתה פעם אחת בסיר וכ"כ נבהלה מזה ומאז היא לא מוכנה לעשות יותר, היא עושה או ישר אחרי השינה ואז זה בחיתול, אתמול היא עשתה על הרצפה ואח"כ בתחתונים והיא אומרת לי קקי רק בתחתונים לא בשירותים ולא בסיר. אני לא יודעת מה לעשות, איך לשכנע אותה לעשות בשירותים/סיר, ניסיתי קקיפרס ואחרי הפעם שהיא עשתה בסיר היא קיבלה והייתה מאושרת מזה, מאז היא רוצה קקיפרס אבל לא מוכנה לעשות. אני לא רוצה שהיא תתאפק אז אני מעדיפה שהיא תעשה בחיתול מאשר שלא תעשה בכלל. איך מתקדמים?

אילתית 2

New member
היי

תראי קודם כל שבועיים גמילה זה יפה מאוד! כל הכבוד שימשיך ככה פיפי אין פספוסים וזה טוב קקי יש ילדים שקשה להם יותר וזה טיבעי מוכר וידוע..אם תעשי חיפוש בפורום הזה ובשל התינוקות תראי הרבה שרשורים בנושא גמילה שעם הקקי יותר "קשה" תראי אין לי ניסיון אישי עם זה כי אצלי נגמלה ישר לאסלה לא הצעתי סיר ולא היה לה בעיה עשתה גם וגם...אבל מחברותיי הקרובות נתקלתי שהיתה "בעיה" עם עינין הקקי אצלי בזמן הגמילה תלינו מעל האסלה דף גדול עם טבלה לפי ימים והיא מאוד אוהבת מדבקות כך שה"פרס" היה מדבקה היא בחרה מדבקה לפיפי ומדבקה לקקי..וכך הדבקנו וחגגנו בכל פעם שעשתה באסלה... אז ממה ששמעתי עשו כך: *כן נתנו לעשות קקי בטיטול לתקופה וזה עבר לבד *להציע לה עם הטיטול לשבת על האסלה כך שהיא עושה את הקקי בטיטול אבל..את הקקי מהטיטול להראות לה שזורקים אותו לאסלה ומורידים מים כך היא תבין שגם הקקי הולך לאסלה בדיוק' כמו הפיפי לא להילחץ וזה בסדר להמשיך לעודד אותה להציע לה ולחזק אותה לא לעשות מזה עינין גם אם עשתה בתחתונים או על הרצפה להגיד לה לא נורא פעם הבאה באסלה וכו..לחזק אותה ולאט לאט זה יגיע אצלנו גם מאוד אהבה את הDVD חיתולי ו בלי חיתולים ספרים עד שמצאתי ספרים עם גמילה באסלה ולא בסיר...אז יש לנו את הישבנון של רון ומאוד אהבה גם את הספר טוסיקים שיהיה בהצלחה

einavnav

New member
אני יודעת שזה ממש לא קשור

אבל הייתי חייב לאמר לך שגם לנו יש שני ילדים יואבי ושירה...

למעלה