ושוב שאלות...
ו ורדהורדה New member 3/3/06 #2 ../images/Emo26.gif GO FISH איך הייתם מתרגמים את הנ"ל? אתם יודעים, המשחק הזה עם הקלפים... תודה לכולם
ו ורדהורדה New member 3/3/06 #7 זהו, כתבתי באמת "לך לדוג" כי שמעתי את זה באיזה מקום. רציתי רק לדעת אם מישהו ממש ראה את זה במשחק בעברית. תודה בכל אופן,
זהו, כתבתי באמת "לך לדוג" כי שמעתי את זה באיזה מקום. רציתי רק לדעת אם מישהו ממש ראה את זה במשחק בעברית. תודה בכל אופן,
ו ורדהורדה New member 3/3/06 #8 לא מוזכר בכלל שם המשחק... ../images/Emo13.gif אני צריכה רק את צמד המילים הזה.
L lazy fish New member 3/3/06 #13 אה, אם הכוונה למה שאומרים כשאין לך את הקלף המבוקש, אצלנו בבית היו אומרים "לך לישון", אבל אני לא יודעת עד כמה זה נפוץ . כבר הרבה זמן לא חשבתי על המשחקים האלה - אח, הנוסטלגיה...
אה, אם הכוונה למה שאומרים כשאין לך את הקלף המבוקש, אצלנו בבית היו אומרים "לך לישון", אבל אני לא יודעת עד כמה זה נפוץ . כבר הרבה זמן לא חשבתי על המשחקים האלה - אח, הנוסטלגיה...
ו ורדהורדה New member 3/3/06 #6 ../images/Emo26.gif That's my middle name לדעתכם, אפשר לתרגם: זה שמי האמצעי? הלא אין אצלנו "שם אמצעי"... אולי "זה שמי השני"? מה אתם אומרים?
../images/Emo26.gif That's my middle name לדעתכם, אפשר לתרגם: זה שמי האמצעי? הלא אין אצלנו "שם אמצעי"... אולי "זה שמי השני"? מה אתם אומרים?
ו ורדהורדה New member 3/3/06 #15 ../images/Emo26.gif ZEST יש לי בעיה. איך לקרוא לזה? אם אכתוב "גרידת לימון" יחשבו שאני עושה לו הפלה (רחמנא ליצלן)... אם אכתוב "גרדת לימון" יחשבו שהוא חולה במחלת גירודים... יש רעיונות? (קצרים! )
../images/Emo26.gif ZEST יש לי בעיה. איך לקרוא לזה? אם אכתוב "גרידת לימון" יחשבו שאני עושה לו הפלה (רחמנא ליצלן)... אם אכתוב "גרדת לימון" יחשבו שהוא חולה במחלת גירודים... יש רעיונות? (קצרים! )
F felicitas New member 3/3/06 #19 לע"ד "גרידת לימון" הכי נפוץ, מקובל וברור. (והרי באמת מגרדים אותו...)