ושוב שאלה

ירוןז

New member
ושוב שאלה

אני יודע שכבר שאלתי ואולי אני קצת נודניק אבל יש לי עוד אחת: שאלתי אז הייתה מה עדיף טראנו 96 או גלופר 98 והיום הצתרף לקבוצה גם הדיפנדר 110 וכדי שאני לא אהיה כל כך נודניק אז מה עוד אפשר להשיג במשהו כמו 70K-80K ש"ח שטח ברמה טובה אמין נסבל לנסיעה על כביש וכמובן לקחת את כל המשפחה וקחו בחשבון שאנחנו לא משפחה מפונקת אנחנו נוסעים על טויוטה היילקס 4X2ונהנים מכל רגע אבל רוצים להחליף. תודה

sronis

New member
אין לי ניסיון על הגלופר

אבל את הטראנו והדיפנדר אני מכיר היטב, וההבדלים ביניהם הם כמו שמיים וארץ. הטראנו הוא SUV משפחתי מרווח יחסית (חוץ מהרוחב) ונוח. מסוגל לצאת לשטח אבל מתקשה לתקל שטח מרמה בינונית ומעלה. הוא מאובזר, זול יחסית, ונוח גם בעיר וגם מחוצה לה (לשים לב - כשאני אומר מרווח ונוח אני מתכוון ביחס ל-SUV. הרי ברור כי רוב המכוניות הרגילות יהיו נוחות יותר). הדיפנדר הוא רכב שטח ממדרגה ראשונה. פשוט מלך השטח. ראיתי אותו עושה דברים שלא האמנתי שאפשר. הוא לוקח בהליכה את רוב האיסוזואים, טויוטות מיצובישים וניסאנים שתרצה ברגע שמגיעים לשטח. כל שטח. א-ב-ל משאר הבחינות הוא נחות ובגדול. מאוד ספרטני, איבזור גרוע, מושבים נוראיים, מרווח עלוב. גימור בסיסי ביותר. מאוד לא נוח בנסיעה בעיר ומחוצה לה. פשרה מאוד כואבת ליום יום. אני מכיר מישהו שיש לו טראנו (אני חושב, או שזה היה פראדו?) ליום יום, וכל שבת בבוקרהוא לוקח את הדיפנדר שלו, קורע לו את האמ-אמא בשטח, חוזר ויושב כל הצהרים על התיקונים והניקויים. אני חושב שזה מסביר זאת הכי טוב.
רוני

למעלה