ושוב שאלה...

rotem0levi

New member
ושוב שאלה...../images/Emo101.gif

תודה לאלו שענו לי קודם. ושאלה נוספת, כתבתם כאן על תופעות הלוואי של הזיבן, מה התופעות? זה די מלחיץ אותי לדעת שיש להן תופעות. לעניין ההשמנה, עליתי כ-10 קילו לאחר שהפסקתי לעשן וכעת אני בקבוצת תמיכה להרזיה. מה יהיה איתי, כל הזמן אני אצטרך קבוצות תמיכה??

הייי

תצ'מעי, מה כל כך גרוע בקבוצות תמיכה? הפסקת לעשן? כל הכבוד!!!!!
עכשו את תרזי ואחרי זה את תוכלי לעודד אחרים בנסיונך אז.... קחי הכל בפרופורציה בסה"כ הקבוצות תמיכה נותנות הרבה עידוד, כיוון ותמיכה להמשך הדרך מה כל כך רע בזה????

זולו60

New member
זיבאן

בפתקית המצורפת לתרופה מופיעות הרבה תופעות לואי כמו בתרופות רבות אחרות אבל תגובה של אדם אחד לא דומה לתגובה של אחר. תופעת לוואי אחת כן היתה משותפת לכל המתייחסים לזיבאן בפורומים.והיא הפרעות בשינה חוץ מזה לי למשל הופיעו פצעונים בקרקפת, רבים מדווחים על יובש בפה שזה בהחלט נסבל. היו שדווחו על הרגשה כללית לא טובה כמו דופק לב מהיר לסיכום צריך להיות בקשר עם רופא המשפחה אם מופיעות תופעות לוואי לא רצויות. אם התרופה נסבלת היא בהחלט יעילה. לגבי זו היתה השיטה היחידה שסייעה לי לא לעשן חודשיים ובלי הרבה יסורי גמילה. התרופה יחסית לשיטות האחרות די זולה. ומחולקת לשתי חפיסות שכל חפיסה עולה גג 400 ש"ח(יש הנחה בקופ"ח (מושלם משלים) 400 ל 60 כדורים ולפי ההלצה בפתקית המצורפת רצוי לקחת 2 חפסות. בהצלחה בכל מה שתחליטי.

למעלה