ושוב רק עליון

נטעים

New member
ושוב רק עליון

זה בחור שרצה להציע נישואין ולא ידע איך אז זה היה הרעיון והטבעת בתוך הכלי לב (ושוב הוא העביר לעוגה הכשרה שלו)

וינונה

New member
אני כבר מזיעה מהקצב שלך ../images/Emo178.gif

יש צילום מבט על? יפה כרגיל....

טל של 4

New member
ה"עליוניות" שתיהן מקסימות

אפשר עיצה קטנה, לא בקשר ליצירה - קטונתי, בקשר לסריקה... בין השלב הראשון של הסקירה לשני יש אופציה לבחור את האיזור אותו את רוצה לסרוק. כדאי לבחור רק את גודל התמונה ולא את כל שטח הסורק (שזו ברירת המחדל) כי אז ניתן לראות את התמונה בגודל גדול יותר ואז אפשר להבחין בפרטים.

נטעים

New member
אלוהים

אני בקושי מצליחה לסרוק אז אולי יותר לאט תסבירי לי כי אני ממש ממש ממש לא מבינה וזה באמת לא נראה טוב הסריקה בתמונה זה הרבה יותר טוב אבל זה יחיב אותי לבקש מהשכן החמוד שוב לבוא לפה לעזור לי (זה לא רע הןא בן 24 ו..........לא משנה) אז בבקשה הסבר יותר טוב

טל של 4

New member
אני אנסה ../images/Emo13.gif

כשאת סורקת תמונה הוא מראה לך PREVIEW של התמונה? ומבקש אישור ולאן לשמור? אם כן אז זה בדיוק השלב שאת צריכה לבחור את מיקום הסריקה. לפעמים לחיצה כפולה עם העכבר על התמונה מספיקה לפעמים צריך להגדיר את הגודל קצת קשה להסביר מבלי להכיר את התוכנה הספציפית איתה את עובד. בהצלחה

1נרקיס

New member
מה שמגולגל מסביב זה הגבעולים?

אהבתי את הרעיון והביצוע. רק חבל שלא רואים כל כך טוב בצילום.

net the jet

New member
זה מקסים ! ואולי לשכן החמוד יש

מצלמה דיגיטלית...נו, מה כבר יקרה, תני לו איזה עוגה בתמורה לכמה שוטים של תמונות...עכשיו שקיבלנו הצצה אנחנו רוצים עוד !

למעלה