ושוב רוע ושוב טראומה ושוב התעללות

da2015

New member
ושוב רוע ושוב טראומה ושוב התעללות

אני לא יודעת מאיפה להתחיל ואיך להגיד דברים. כל כך מפוחדת.
הייתה לי מטפלת במרפאה שבה אני מטופלת כיום, היא עדיין שם. היא פגעה בי בעבר, עשתה מעשים לא חוקיים ולא מקצועיים והיא כל כך כעסה אז כשעזבתי ולא הסכמתי להמשיך להיות מטופלת שלה. ביקשתי לקבל מטפל אחר והיא אמרה לי אז שהיא תעשה הכול כדי למנוע ממני לקבל שיחות. והיא אכן הצליחה.
מאז במשך שלוש שנים טופלתי במרכז לנפגעות ת. מינית. ואז שוב חזרתי למרפאה.
וזה לא מצא חן בעיניהַ אתמול הגעתי למרפאה היא עברה מלידי ואני המשכתי ללכת ואז היא צעקה לי 'אם זה יימשך ככה אני אדאג להעיף אותה מהמרפאה'. כשעליתי למטפל וסיפרתי לו על האיום שלה הוא אמר לי 'היא לא יכולה להעיף אותך מהרפאה'. כמה שעות אחרי התקשרו מהמרפאה ואמרו שאני צריכה לבוא למחרת (היום) לבדיקה דחופה. השתקשתי אליו לשאול והוא שיקר לי ואמר שהוא מודאג ולכן הם רוצים שאראה את הפסיכיאטרית.
הגעתי היום ולהפתעתי (לאחר שהעברתי לילה בסיוטים כי לא הבנתי למה בדיקה פסיכיאטרית דחופה) זו בכלל לא הייתה בדיקה אלא שיחה שבה הפסיכיאטרית אמרה שלטענתה של אותה המטפלת אני קיללתי אותה (שקר מוחלט) ושאם לא ארשום מכתב התנצלות אני עפה מהמרפאה. אני אמרתי את גרסתי. הפסיכיאטרית לא הפסיקה ללעוג ולצחוק עלי לאורך כל הפגישה. ואז היא אמרה שהיא עולה לישיבה ותעלה את זה בישיבה ושהם יחזירו לי תשובה. לאחר שסיימנו עליתי למעלה כדי למלא מים הדלת של חדר הישיבות הייתה פתוחה ואני שומעת את שתיהן כשהפסיכיאטרית אומרת לאותה המטפלת '..את עושה את הדברים כדי לפגוע בה' ואז שתיהן פרצו בצחוק. ברחתי משם פגועה ומפוחדת.
עכשיו אני מרגישה שאני גמורה נפשית ופיסית. לא יכולה להירגע מלחשוב איך אני חומר בידיים של אנשי מקצוע ושמספיק שמישהי אחת תרצה לפגוע והיא ממציאה שקר כל כך טיפשי והם מאמינים להם ומעיפים אותי מהמרפאה.
כמה רע וקשה לי בחיים האלה. מרגישה שאני נלחמת על החיים שלי אבל זה לא עוזר כל עוד יש מישהו אחד שמחליט לפגוע כל המאמצים שלי לבנות לעצמי חיים לא שווים כלום.
את הטראומה והכאב הזה אין לי כוח לסובל. לא יכולה מרגישה שאין בי יותר כוח ורצון לסבול את הרשעות והאלימות הזו.
רוצה לברוח מהעולם הזה ואין לי לאן.

למעלה