ושוב קנג'ים

oridistor

New member
ושוב קנג'ים

כבר זמן מה עבר מאז ששלחתי בקשת עזרה... אז הנה עוד תמונה עם עוד כמה קנג'ים, בקרוב אני אפרסם שוב זוג דפים שאני אצטרך בהם עזרה בתירגום הקנג'ים (מלאים בקנג'ים) אשמח לעזרה.

furrball

New member
לא נורא, אוהבים אותך ../images/Emo13.gif

今車だけど暴力反対 ima kuruma dakedo bouryoku hantai למה הכוונה כאן yoku wakannai

oridistor

New member
עדיין לא הדפים, משפט

ישנו משפט שאני לא מצליח להבין אותו. dose itsuka anata no tamashii ni wa detette morau mono אני מתקשה להבין את זה *במיוחד כי אני לא בטוח מי המדבר* ואני חושב שאם אני אמצא את הדקויות של זה זה יעזור לי. זה או בכל מקרה, מתי אתה נותן לי את הנשמה שלך או בכל מקרה, מתי את מוציאה את הנשמה שלך מה מהם יותר מדויק ומה הכי מדויק? דרך אגב, כדור פרווה, גם אני לא הבנתי את האחרון שהבאת לי שם...

Obake

New member
אני הבנתי מזה משהו שונה לגמרי XX"

"בכל מקרה, מתי אני אקבל את הדבר שיוצא מהנשמה שלך?" אבל אני בכלל לא בטוחה בזה ><; בקיצור אולי עדיף שתחכה למישהו אחר שיענה לך ^^"

Hahauesama

New member
תור יפנית אני הבנתי כך

ממילא יום אחד אבקש מהנשמה שלך לצאת ממני.

jonbaum

New member
תיקונון

לא KURUMA אלא 今更 imasara את המשפט שציטטת מאוד קשה לתרגם בלי הקשר.

oridistor

New member
תודה רבה, קנג'ים

הנה עוד כמה קנג'ים, את השורה האחרונה שם אני מבין, שהקנג'י הוא של עצם או של שלד. אבל עם השאר אני קצת יותר מתקשה.

furrball

New member
תשובה (חלקית)

最近 さいきん אחרון\נוחכי 最近な (אות שאני לא מבין) か ヘンなおねーさんとか バケモノとか 骨とかばっかりで

furrball

New member
אוקי, הבנתי

最近なーんか )なんか( ואז 最近 זה לאחרונה וなんか מתקשר ל-ばっかりで ומוסיף לו טון שלילי\מאוס ועכשיו הבחנתי גם שאחרי ばっかりで יש שלוש נקודות: ...

oridistor

New member
שוב קנג'ים

אני חושב שיש לי רק בעיה עם הקנג'י בשורה השמאלית, כי בשורה האמצעית זה קנג'י לילד. אשמח כרגיל לעזרה

oridistor

New member
עמוד א'

אשמח מאוד לעזרה עם העמוד הזה. זה העמוד הראשון מבין שניים (אני מצליח לקרוא את הבועה הראשונה ואז את ההערות צד אני כבר מתקשה) אשמח אם הפעם תוכלו להגיד לי גם את פירוש הכותרת המלאה.

GnomeBubble

New member
כמעט הכל

叶 晴彦の正直しんどい 今回のゲストはアドルフさんでーす 地味は画面でスイマンセン あっどどうも なんかこー 落ちつくんだよね キミといると なんとなく似たような空気(?)さア アハハっ まぁの飲みねぇ そ そうですか ありがとうございます それにしてもハルヒコがうらやましいなあ ユウカナリアさんみたいな美人な人とずっと一緒にいれるなんて 何言ってんだアドルフだってラ(ヴ?)ォワさんと一緒にいるだろー 可愛い(?)っ子でねぇかい あ? ハ…ハアまあ… (?)一ユウカナリアなんて見たメがイイダケっスよ? 恐いんだから それに一緒にいたところでなーんもないし 手がだせるおけでもないし ボク死んじゃうからね! えっ…!? なーんも…? えっ…? な… 何も? え? えっ…あ ス…すみません …… ウうおーん!! お前だけは仲間だと思ってたのにー!! 大人なんてキラいだ! 次号は見てろー!!!​

Hahauesama

New member
השלמה

なんとなく似たような空気(?)さア なんとなく似たような空気でさァ 何言ってんだアドルフだってラ(ヴ?)ォワさんと一緒にいるだろー 何言ってんだアドルフだってラヴォワと一緒にいるだろー 可愛い(?)っ子でねぇかい 可愛い娘っ子でねぇかい (?)一ユウカナリアなんて見たメがイイダケっスよ? 第一ユウカナリアなんて見たメがイイダケっスよ? אותיות קטנות בסוף こんなんばっかりか。 がんばれハルヒコ。

למעלה