ושוב פעם .....

• פותח הנושא GTC
  • פורסם בתאריך

GTC

New member
ושוב פעם .....

שלום דר' בהמשך לתשובותייך (הודעה מקורית ב 31.1.06)הייתי היום אצל הרופא- ארורלוג, להזכירך אני גבר בריא בן 33 עם הנתונים הבאים: LH -1.5, FSH-3.8 יחידות (IU/I) , טסטוסטרון TOTAL ברמות 2.79 (קצת מתחת לנורמל בערכים NG/ML) , טסטוסטרון BIOAVAILABLE ברמות 1.13 (בערכים NG/ML) ,טסטוסטרון% - 40.4, לא שמן, עם שיער פנים וגוף (ראיתי את זה רשום איפהשהוא), ללא בעיות בחשק/תפקוד מיני אבל עם בעיית זרע (בודדים בתנועה) ללא וריקוצלה, בכל אופן הוא המליץ על זריקה דו שבועית למשך תקופה של פריגניל אשר תעלה קצת את הטסטוסטרוןובשאיפה את כמות הזרעים. שאלתי: מה נראה לך? מה הצד השלילי של לקיחת הורמון כזה? תודה ושבוע טוב

אין

לא יגרם לך כל נזק גם אם זה לא יעזור. העיניין הוא שיתכן ואם אתה עובד על נושא של ילד, כדאי שתגיע למרפאה שבה יוכלו גם לטפל בזרע שלך. להשביח אותו, לסנן אותו ומה לא. ממש לא תהחום שלי, אבל אני יודעת שעושים היום פלאים עם תאים מועטים. יכול להיות שלא יספיק רק להגביר את הכמות במקצת אם אתה מבין את כוונתי. לעומת זאת, עם האמצעים המתאימים, ניתן גם עם מספר מאד קטן של תאי זרע להשיג הריון.

יש לומר:אני מודה , מודה, מודה|יפנית

ראיתי שהוסיפו אייקונים חדשים, אז שמתי אחד ממש לא קשור אבל מצחיק. אולי בעצם זה לקראת פורים.והנה עוד אחד

למעלה