ושוב פעם סקר והפעם:

מיקי*

New member
ושוב פעם סקר והפעם:

האם עראפת עושה מספיק למנוע פגיעות בישראל. חשוב ללכת ולהצביע.
 

מיקי*

New member
ידידי היקר!

למה בצורה מכוערת כזו להגיב? אתה יכול להביע את דעתך בנחת ולא בתקיפות ואזי בטוח שהיא תישמע יותר. חוץ מזה למה פאשיזם? למה להשתמש במילים שתה לא מבין את משמעותם? ישנו מצב לוחמה כרגע ביננו לבין הפלשתינאים - ובמלחמה חשוב שהצד שלך ינצח (גם בשטח וגם בהסברה) יתכן ואתה לא אוהב את המצב אבל הוא לא בשליטתנו ולא באשמתנו. אז אני מקווה שתתחיל לקחת דברים בפרופורציה ובצורה יותר חברותית.
 
מיקי היקר!

אם לא שמת לב, אף אחד לא הולך לענות על הסקרים האלה ולאף אחד גם אין ממש כח לענות. אז מספיק להציף את הפורום בלינקים של הסקרים האלה. אנחנו בלוחמה. באמת? שיואו לא ידעתי. תן לצבא שלנו לעשות את העבודה. ואני בטוח, כמעט במאה אחוז שסקרים לא ממש ישפרו את המצב. ובקטע של ההסברה- מערכת החדשות עושה עבודה מצויינת. וכנראה שיש סיבה טובה מאוד לכך שיש דברים שלא מפרסמים אותם או מודיעים עליהם. ואני חושב שהוא יודע יותר טוב ממך מה אומרת המילה פאשיזם.
 

מיקי*

New member
כנראה שלא

א. אם הוא משתמש במילה הזו בהקשר של מה שאמרתי כנראה שהוא לא יודע מה פירושה. ב. הסקרים ודעת הקהל העולמית חשובים מאד (אולי לצערנו) ומשפיעה על נקיטת פעולות בארץ. אם דעת הקהל סוברת שעראפת אינו עושה די כדי למנוע פגיעה בנו מצד אחד (הסקר הנוכחי) וישראל אינה מגיבה בצורה מופרזת ובלתי צודקת (הסקר הקודם) אזי ישנה לגיטימציה לצה``ל לתקוף. ג. בל נשכח שמי שנותן לצה``ל את ההוראות זה הדרג המדיני - והוא מושפע מאד ממה שאומר העולם ומהלחצים הבינ``ל. ואם דעת הקהל תהיה לטובתנו הלחצים יופחתו ואזי הדרג המדיני יוכל לתת לצה``ל לנצח. ד. חוץ מזה ידיד יקר, חופש הביטוי מאפשר לי להעלות לפורום ככל העולה על רוחי כל עוד הוא אינו נגד החוק, אז האם חופש הביטוי מתגדר רק בדברים העולים בקנה אחד עם מה שאתה חושב? אתמהה?!
 

מיקי*

New member
אין שום בעיה. אפ`חד לא ביקש ממך.

לא להיכנס לויכוח ולא לריב. אז אם אתה לא רוצה - פשוט אל תעשה את זה. אותי לא תצליח להרגיז על ידי המניפולציות שלך. אז ידידי היקר הלואי שתזכור שבכעס לא תגיע לשום מקום ורק בנחת רוח וסובלנות יש סיכוי שתישמע. שיהיו לך חיים נפלאים
 

Black Star

New member
אתה באמת אידיוט, מה? :)

קודם כל, אני בת. וזה ברור מרוב ההודעות שלי- נכון, לא הספציפית הזו, אבל עדיין. ותתפלא, אני בהחלט מבינה את משמעות המילים שאני משתמשת בהן. וכאן, פאשיזם זו בדיוק ההגדרה. ההערה שלך מוכיחה שאתה זה שלא מבין את משמעות הפאשיזם. בקצרה, הפאשיזםהוא בעצם האמונה ב``אחד למען המדינה`` והנכונות להקריב למען המדינה וכו` וכו`. כל הקטע שלך בהודעה, שכולנו צריכים לתמוך בדעה מסוימת, כי יענו, ``למען המדינה`` וכל זה? give me a break. ותעשה לעצמך טובה, אל תקטול אנשים בלי לדעת מה הם יודעים ומה הם לא.
 
למעלה