ושוב פעם אני...

בנות, אז ככה....../images/Emo94.gif

יש לי ב-27 לחודש יום צילום בירין שחף, בקיצור זה יום הצילום הראשון. זה איפור כלות, ככה שאני צריכה בנק שלם של עצות ממי שכבר עשתה יום צילומים, וגם ממי שלא ויש לה..:) אני באמת אשמח... חוץ מזה....הפורום ממש מ-ה-מ-ם!!!! כל הכבוד לכן! במיוחד לך רעות, וקנגורית..לאן נעלמת??? ומזריקה......סחטייין על השאלות..:) את מחזיקה את הפורום הזה לא פחות מרעות...

../images/Emo9.gif מתוקה..

אני אתן לך את הטיפ הכי טוב שבדרך כלל בנות שהולכות לצילומים לא ממש מאמצות אותו ולפעמים זה יכול להרוס הכל... כשאת מגיעה ליום צילומים תיהי הכי רגועה שאת יכולה, אפילו תקחי איזה כדור הרגעה או משהו אם את לא מצליחה להתגבר על הלחץ, כי את חייבת להיות רגועה ולא עצבנית או מתוחה. זה יכול להרוס לך, כי יש לך שם גם הקצבת זמן וברגע האחרון הכל יתחיל להתפקשש לך רק בגלל מתיחות או עצבנות. אז כדיי מאוד שתיהי רגועה. תשימי לב למה שאת עושה ותעשי הרבה תירגולים בבית לפני שאת ניגשת לצילומים. תעשי תרגולים על האפקטים ועל כל מה שאת הולכת לעשות לצילומים שככה את גם תוכלי מראש לראות מה טוב ומה לא שבצילומים הכל ילך לך מהר וטוב. בהצלחה!!!

עוד עיצה, לא פחות חשובה:

תנסי למצוא בנות יפות. כי איפור טוב יראה מעולה על בנות יפות. בתור אחת שעשתה 2 ימי צילומים, ולא עמדו לנו על זמן, אני יכולה להגיד לך שרק לפני האיפור, הכל נראה מלחיץ.....ברגע שמתחילים לאפר, כל הלחץ עובר ומה שנשאר לעשות הוא לאפר בדרך של כל מה שלמדת עד עכשיו. אצלינו באיל מיקיאג´ יש אפשרות לעשות שוב ושוב את יום הצילומים כך שגם עם הרגשת שלא עברת, יש עוד צ´אנס לעשות זאת שוב. כך שגם זה מוריד מהלחץ. את כבר יודעת וסגורה על מה שאת הולכת לאפר?, במידה וכן, תתאמני בבית עד שתרגישי שאת מוכנה מקצועית, ואז הלחץ הנשפי/רגשי יוקטן. ועצה אחרונה: שאלי את הצלם עם זה עובר צילום?, או גם את המדריכה שנמצאת איתכם........ בהצלחה לך............

ושוב פעם אני...

רק עכשיו קראתי את התגובות להודעה שהשארתי פעם שעברה,(על היום צילומים שלי). דבר ראשון תודה על התגובות.... ועכשיו אני זקוקה לעוד עיצה, בנות, מה אתן חושבות שכלות הכי אוהבת? חשבתי לעשות מעושן בהיר-בהיר....עם גווונים של כחול ממש ממש עדין עם טיפל´ה כסף. מה אתן אומרות??? אל תיהיו עדינות איתי..:)

לדעתי זה מדהים!

אני זוכרת שעשיתי את זה באחד מהשיעורי איפור שהיו לי... זה היה מהמם!!!! תשתמשי גם באבקת הפלא (הצללית אבקה של בועז הנוצצת עם האפקטים הזוהרים) שימי מעט נצנצים על עצמות הלחיים והחזה ושפתון כהה בולט. בהצלחה

che55

New member
בתור כלה לשעבר..ולא מזמן...

אני מניחה שזה משתנה לפי הבגד. אם לכלה יש אלמנט כסוף/כחול - זה יכול להיות מקסים. אני רציתי גוונים סגולים, בלי נוצצים, מראה טבעי עם הדגשת העיניים ורק לפיגלוס לשפתיים. כלות גם אוהבות תיקה בין הגבות נוצצות כזו....לפחות אני אהבתי את הרעיון. אני אצרף תמונה שלי שתביני על מה מדובר.

che55

New member
אופפפססס, שמתי את התמונה שחור לבן

הנה הצבעונית.... סליחה על הטעות....

V I Princess

New member
אני

אישית לא אוהבת את האיפור הזה שנראה כאילו יש לך פנס בעין האיפור הזה יפה רק לדוגמניות שמצלמים את הפנים שלהן ואז זה נראה יפה אבל כשכל העין מלאה בצבע כהה זה לא נראה יפה במיוחד ביום זה נראה חזק מדי ומגושם האיפור יותר בולט מהעין וזה לא צריך להיות ככה

che55

New member
אבל חתונה נערכת בשעות הערב

ולכן,לא כמו שציינת - ביום אולי זה נראה חזק מדי, אבל החתונה היא בלילה. כמו כן המטרה שאחרי כל הריקודים וההשתוללות האיפור יחזיק מעמד, ובמיוחד בזמן צילום בלילה. בכל מקרה אני שמחה לשמוע בקורת לכאן או לכאן, במיוחד מכיוון שאני רוצה ללמוד איפור וכל ביקורת מבחינתי היא טובה.

V I Princess

New member
כן

את צודקת אבל בעיקרון דיברתי בכלליות על כזה איפור כשראיתי את התמונה

למעלה