ושוב פינת ה- הכי הכי...

ושוב פינת ה- הכי הכי...

והפעם : מה עבודת הבית השנואה עליכם ביותר? (שואלת ורצה לנקות את הבית
)

כשמגיע היום בו

אנחנו מנקים את כל הבית. בעיקר החלק הראשון שזה אבק. כל שבוע זה חוזר על עצמו ולא בא לי לנקות..ויש יש הבדל בין המצוי (האבק) לרצוי (בית נקי) אז אני לא חושבת על זה.. עושה את האבק ואח"כ ממשיכים לנקות את שאר הבית (גם הוא עושה אבק) כמו שצריך. (ספונג'ה..שרותים, אמבטיה וכדומה כמובן שזה מתחלק שווה בשווה!)

תחזוקת הבית

אני באופן עקרוני לא מנקה בשישי אני שונאת את המנהג היהודי-ישראלי הזה הרי בשבת הבית מתלכלך הכי הרבה כי יש תנועה של 24 שעות. אני מנקה בימי ראשון וקצת באמצע שבוע ביום שישי אני לא עושה כלום אנחנו אוכלים קליל, עושים על האש עם חברים, יוצאים לטיולי גיפים אין מצב שנהיה בשבת הרבה בבית באמצע שבוע אני עושה כל יום משהו קטן אבל האמת שהבית שלי רוב הזמן מסודר ונקי רק הכלב מלכלך אנחנו כמעט לא בבית יוצאים כל יום מוקדם, חוזרים בחמש, שמים תיקים ורצים לחוגים. והאמת שהילדים שלי לא מפזרים צעצועים ואף פעם לא עשו זאת, תמיד הוציאו משהו אחד והחזירו היום הם או בחוגים, או במחשב, או טלויזיה- וזה ממש לא מפזר את הבית אני לא אוהבת את הרדיפה המעצבנת הזאת וההשתעבדות לבית. גם בפסח (אני לא דתיה) אני לא משתגעת ולא עושה הרבה אני מעדיפה לבזבז את הכוחות והאנרגיות על דברים אחרים ובטוחה שיש רבות שלא מסכימות איתי. באדי

dominogrose

New member
שונאת את הקטע של השטיפה...

אני יכולה לנקות את כל הבית פיקס: לסדר לנקות אבק- ה-כל!! אבל בלי מים... בבקשה...
דיברה הילדה בת ה 21 שעוד אין לה בית משלה.... אבל אני זאת ששוטפת את הבית פה...

ShirShir

New member
הייתי קוראת לפינה הזו "עבודת בית"

כל מה שקשור לזבל, ריחות נוראיים (ביוב..), או ניקוי שולחן מכל הג'יפה אחרי ארוחה משפחתית. <לסיכום: זבל-סרחון-ג'יפה>
עם כל השאר, אין לי כ"כ בעיה...

ואני מוכנה לעשות כל דבר רק לא...

גיהוץ. ש-ו-נ-א-ת את זה. אני קונה רק בגדים שלא צריך לגהץ. ואם כבר אז מעדיפה שטיפה של הבית על ניקוי כלים סניטרים ובגלל זה בעלי עושה את זה ואני שוטפת.

maybesure

New member
נקיונות

כביסות, בעיקר לתלות להסיר מהחבל ולקפל. הורשתי את הג'וב לבת שלנו וזה חלק מהאחריות שלה. גם חלונות לא אוהבת לנקות, אבל בעיקר כי יש כאלו שאי אפשר לבד, יש צורך לפרק אותם, ולי אין כל כך מי שיעזור אז דוחים ודוחים. את רוב עבודות הבית אני עושה בעצמי, בעיקר עכשיו שלא עובדת ורק לומדת קצת. ופעם בשבועיים מסתייעת בעובדת משק בית שבאה לנקות.

Tully Is Here

New member
ממש כמוני ../images/Emo6.gif

גם אני שונאת את כל מה שקשור בכביסה. וחלונות אני לא עושה כמעט בכלל, הכלבים מאוד אוהבים להסתכל החוצה דרך החלונות והם מתמתלאים מיד בכתמים, אז אני לא ממש טורחת. אבל גם בכללי אני שונאת לנקות

s h i r k u s h

New member
לנקות את הבית ../images/Emo82.gif

עושה את זה רק כשההורים בחו"ל, אבל הכי אהובה עליי זה לרחוץ כלים- זה מרגיע כזה...

7נתי7

New member
גיהוץ. השאר לא מפריע לי.

אין לי בעייה לשטוף,שרותים,כלים, הכל רק לא לגהץ. אה,גם חלונות אנילא אוהבת לעשות(בשביל זה יש מנקה) וגם לנקות את הגז. אני לא קונה בגדים שצריך לגהץ כמעט ובעלי כמעט לא לובש בגדים כאלו אבל אני מגהצת לו חולצות שיצאו מקומטות למרות שכיבסתי בלי לסחוט ותליתי טוב.

ענתי 10

New member
אני לא מגהצת מתוך פרינציפ!!! ../images/Emo123.gif

רק זה מה שחסר לי לעשות!!! מגהצת רק במקרה הצורך כשיוצאים לחתונה והחולצה של בעלי נראית כמו סמרטוט. שונאת שונאת שונאת לנקות באופן כללי, אבל דווקא לפעמים אני מקבלת קריזה של ניקיון (או מה שנקרא בשפה של הריוניות "קינון") ואז אני מוכנה לקרצף את הבית מהבוקר ועד הערב ונורא נהנית מזה. אבל.... בגלל שאני לא בהריון זה כבר מזמן לא קרה לי

Tully Is Here

New member
אני עדיין מחכה לקינון ../images/Emo6.gif

בינתיים בעלי הוא זה שקיבל "קינון" ונכנס לאטרף נקיון, לא שאני מתלוננת

גבי 2005

New member
אני עוזר לאמא לשטוף כילים../images/Emo185.gif

לצערי אני עדין לא יצאתי מהבית של ההורים
מפאת שכר הלימוד המרקיע שחקים שאני משלם... לכן אני משתדל לעזור לפעמים בבית,אבל לא באופן קבוע כדי שלא התרגלו... היתה תקופה שהייתי נוהג לשטוף כלים מידי יום וכולם התרגלו שאני אחראי כלים.ואז יום אחד חזרתי עייף ,לא היה לי כח, ולהפתעתי כולם התנפלו עלי איך העזתי להשאיר את הכלים של כל המשפחה בכיור
(מיותר לציין שאף כלי בכיור לא היה שייך אלי...) מאז אני לא עוזר באופן קבוע, ככה אתם בני האדם מי שיותר מידי טוב דורכים עליו

ומי מנקה את הבית באופן קבוע?

ומשלם את החשבונות? אלא אם כן אתה יוצא דופן אז אתה כמו הרבה אחרים : גר בבית ההורים עד גיל מאוחר כמו בבית מלון רק בלי לשלם על כלום. אז מי פה טוב מדי?

הכי הכי..

הכי שונאת כלים, להכניס או להוציא מהמדיח, כןבגלל שהיתה הרמת כלים, היה לנו מדיח עוד לפני הרבה מוצרים אחרים בבית... וכביסה, לתלות, להוריד לקפל, נוש מתייאש ממני ועושה את זה במקומי...

lili81

New member
ממ..בעצם ..../images/Emo68.gif

אצלי זה כלל.. יום שישי אני לא עושה כלום בבית.. עד שיש לי יום חופשי שהוא רק שלי .. אז אני הולכת לטייל עם חברות או לשתות קפה.. נושנוש עוטבד נון סתופ אז.. בנתיים הוא פתור מעבודות הבית הרי חוזר בעשר בלילה..באופן זמני אז עד אז אני מתחזקת את הבית.. למרות שגם אני עובדת רק לא עד שעות מאוחרות.. מה שהכי שנוא עלי.. לבשל ..לטגן וכל הקשור בכך.. אין לי בעיה עם ניקיונות למינהן.. אני פשוט נימנעת מלהיכנס למיטבח.. ...

למעלה