ושוב עניין השיער...

infatuation

New member
ושוב עניין השיער...

אז מאוד משעמם לי עם כל החורים האלה במערכת שלי, לפחות שמו אינטרנט בספרייה זה עוזר להעביר את הזמן.. בקיצור בעקבות ארוע לא קל שעברתי אתמול, תספורת, החלטתי להראות נקודת מבט חדשה לגבי התספורת של אהובתנו אלאניס.. אז למי שלא יודע לי היה שיער ארוך כמו שהיה לאלאניס, אך אתמול החלטתי לגזור.. קצת, עד אמצע הגב. והבנתי שזהו צעד שבעצם היה מאוד חשוב כי אפשר להגיד שהתגברתי על פחד גדול שהוא לגזור את השיער.. אז חשבתי אולי גם אלאניס עשתה זאת מתוך התמודדות עם פחד? אני יכולה להגיד לכם שההרגשה היא מאוד מפחידה ומרגשת גם יחד אבל בהתחלה יש חשק לעוד קצת ועוד קצת.. אז אולי אלאניס פשוט הלכה על זה.. על מה שהיא מרגישה? והתמודדה עם איזשהו פחד? אם כן אז לדעתי מגיעות לה המון מחיאות כפיים כי זה באמת דבר קשה! טוב סיימתי.. ועכשיו שוב יהיה לי משעמם
יום נעים לכולם!

דבר ראשון תתחדשי על התספורת

דבר שני אני מסכים איתך לאללה אני חושב זאת דרך של התמודדת עם פחד, לא דווקא התספורת עצמה אלא לקחית הסיכון...

naomiA

New member
גם אני....

ביום שישי גם אני הסתפרתי אחרי כמה שנים של צמיחה. היה לי שיער מאוד ארוך, אפילו יותר משל אלאניס והחלטתי פשוט לקצץ עד לכתפיים...... ואת צודקת, זו באמת מן התמודדות עם פחד כלשהו....

למעלה