האשה של רנואר
New member
ושוב עונות...
אז נכנעתי והלכתי ליום של לקנות ב-1000 לשלם 500 בעונות לב המפרץ... הארנק שלי זועק לרחמים אבל יש כל כך הרבה דברים יפים שאני פשוט מתקשה להפסיק, ועם 5 תשלומים אני מקווה שאסתדר. השלל הפעם: 2 חולצות ליום יום - אחת כחולה עם שרוולים סגולים, והשנייה תכלת עם הדפס. ושוב זה המקום לציין את הצבעים הנפלאים שיש לעונות העונה - מתוך כ-12 פריטים שרכשתי החורף יש רק חולצת ערב אחת שהיא לגמרי בשחור. רוב הבגדים האחרים, וביחוד חולצות היומיום, הן בשלל צבעים כמו כחול, סגול, אדום, לבן, כתום וכד'. וזה פשוט נהדר, כי כמה כבר אפשר ללבוש שחור? שלא לדבר על איזה הרגשה טובה זה עושה לקום בבוקר וללבוש חולצה עליזה , צעירה וצבעונית
ולהמשך הקניות: עוד קניתי זוג מכנסי דגמ"ח בצבע כאמל - יש לי אותם כבר בחום וכל כך התלהבתי מהגזרה והנוחות שרציתי לקחת בכל הצבעים אבל במידה שלי נשאר רק כאמל. ג'קט שחור כזה, עשוי מבד שמרגיש כמו סאטן (לא בדקתי אם הוא כזה באמת) - מאוד סקסי. ושתי חולצות ערב - אחת שחורה עם הדפס כסף - האמת שכשראיתי אותה על הקולב לא הכי התלהבתי אבל אחרי שמדדתי אותה היא מאוד מצאה חן בעיני - והשנייה שחורה לגמרי עם שרוולי שיפון שקופים (וזו היחידה שהיא השחורה לגמרי). אני מאוד מאוד מרוצה מהקנייה
ומקווה שזהו זה לחורף הזה. ושיהיה להם כאלה קולקציות מוצלחות גם בעתיד! אגב, אני חושבת שיש להם השנה הרבה הצלחה, כי אני יודעת שחלק מהבגדים כבר פשוט אין - והכוונה היא לא רק בחנות שהייתי בה אלא ברשת בכלל. למשל החולצה עם הלבבות על הרקע השחור אזלה, ואפילו את מכנסי הדגמ"ח הייתי צריכה להזמין מהרשת כי בחנות לא היה את המידה. והאמת? הם מצליחים ממש בצדק לטעמי. הלוואי שבכל עונה יהיה ככה. אחרי שהמכנסיים יגיעו והחולצה השחורה לגמרי תחזור מתיקון (זו החולצה היחידה העונה שהייתי צריכה לקצר) אני אצלם את כל הקנייה ואביא לכן לראות.
אז נכנעתי והלכתי ליום של לקנות ב-1000 לשלם 500 בעונות לב המפרץ... הארנק שלי זועק לרחמים אבל יש כל כך הרבה דברים יפים שאני פשוט מתקשה להפסיק, ועם 5 תשלומים אני מקווה שאסתדר. השלל הפעם: 2 חולצות ליום יום - אחת כחולה עם שרוולים סגולים, והשנייה תכלת עם הדפס. ושוב זה המקום לציין את הצבעים הנפלאים שיש לעונות העונה - מתוך כ-12 פריטים שרכשתי החורף יש רק חולצת ערב אחת שהיא לגמרי בשחור. רוב הבגדים האחרים, וביחוד חולצות היומיום, הן בשלל צבעים כמו כחול, סגול, אדום, לבן, כתום וכד'. וזה פשוט נהדר, כי כמה כבר אפשר ללבוש שחור? שלא לדבר על איזה הרגשה טובה זה עושה לקום בבוקר וללבוש חולצה עליזה , צעירה וצבעונית