ושוב - סקרון

האגס 1

New member
ושוב - סקרון

כמה שעות שינה בד"כ גורמות לכם להפסיק להיות עייפים? האם זה תואם לשעות השינה שלכם בפועל?

Sea Urchin

New member
קשה להשיב

לפעמים זה יכול להיות שעה-שעתיים או אפילו פחות, ולפעמים גם 10 לא מספיק.

De-Panther

New member
אני תמיד עייף... מזכיר לי שלא ישנתי

הלילה ותכננתי עכשיו ללכת לישון אבל עשיתי טעות ושוב הפעלתי את המחשב

TalyaMM

New member
אני חייבת 8 שעות שינה בלילה

עכשיו כשאני קמה כבר שנה בחמש וחצי, אני הולכת לישון בתשע בצורה קבועה, קשה לאנשים להבין את זה שאין עם מי לדבר אחרי תשע ...

nutmeg

New member
שעון ביולוגי

לא נמדד על פי "כמה שעות שינה צריך" אלא מהו מחזור השינה שלך. אנשים שבאופן קבוע מתעוררים עייפים בלי קשר לכמה שעות ישנו כנראה לא מצליחים לצלול לשינה איכותית, או ששעונם הביולוגי ממש לא בסינכרון עם נורמות הפעילות ביממה. כדי לדעת מהו השעון הביולוגי האמיתי שלך, כמה שעות אתה צריך לישון ובאילו שעות ביום אתה במיטבך מבחינת העירנות, צריך לקחת חופש של שבוע. בשבוע הזה להיות בבית ולהיות פעיל אבל כל פעם כשאתה עייף ללכת לישון. תוך שבוע תתארגן ותדע לכמה שעות אתה זקוק ביממה ומתי.

משתנה

אני יכולה לא לישון ולהיות בסדר, או שלוש שעות, או תשע, או 12. זה משתנה. עם שש-שבע שעות סביר להניח שאהיה עייפה, ועם 15 שעות סביר להניח שגם אהיה עייפה.

גנגי

New member
שלוש.

אני ישנה בסביבות שלוש שעות בלילה רגיל, ובלילה שאני עייפה במיוחד ויש לי מזל ואני מצליחה קורה שאני ישנה אפילו חמש שעות. לעומת זאת יש המון לילות שאני מסתפקת בשעתיים וקמה ערנית לגמרי אחריהן.

maybesure

New member
3-4 שעות בלילה

משתדלת להשלים עוד שעה - שעתיים ביום. בכל מקרה לא ישנה יותר מ 4 שעות ברצף.

למעלה