ושוב - סכמ"ש!

CameronLine

New member
ושוב - סכמ"ש!

השבוע היה: מצטער, אבל חרא. קרה לי משהו טוב: יצאתי לדייט :D קרה לי משהו רע: עבודת קייטרינג זוועתית, נקעתי תרגל קניתי: מתנות לחג בשביל סבתא :D הייתי ב: עבודה החדשה שלי בעזריאלי :} ביליתי עם: שיר ותום D: קראתי: סיימתי את "אני כריסטיאנה פ." והתחלתי היום את סופת החרבות [שיר של אש ושל קרח, ספר שלישי, כרך א] צפיתי ב: דוקטור הו וGLEE :D שיר שנתקע לי בראש: משהו של משינה עשיתי משהו משמעותי: התחלתי לעשות ניקיון פסח!!! גרם לי גאווה: המניפסט הביסקסואלי בכל מיני מקומות אקראיים בתל אביב כל השבוע חכיתי ל: לרגע שבו אני אוכל לישון, ואז לא הצלחתי להירדם השבוע אני מצפה ל: Dark'n'Folk Passover Night בסופשבוע אני: הייתי אצל לירן, עם תום, וראינו דוקטור הו! רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]: DAR

PurpleFilth

New member
הידד, התגעגעתי!

השבוע היה: ממש ממש ממש ארוך. קרה לי משהו טוב: קיבלתי משלוח פרחים מהמשפחה לכבוד היומולדת =] קרה לי משהו רע: הרגשתי רע עם עצמי בגלל שטויות. קניתי: את הגלידה הראשונה שלי לעונה, בטעם מנטה. הייתי ב: מועדון שממוקם בחדר מדרגות עתיק (ליתר דיוק: שילמתי 5 יורו בכניסה רק בשביל להיזכר אחרי שתי דקות שאני שונאת מועדונים. אבל המקום מגניב). ביליתי עם: מלאן אנשים. קראתי: עוד לא קראתי, אבל קיבלתי את המרחב הביקורתי של פול וויריליו בהשאלה. צפיתי ב: פשוט שום דבר. הו לא, אני ביזיון. שיר שנתקע לי בראש: עין הנמר עשיתי משהו משמעותי: התנצלתי בפני מישהו שפגעתי בו. גרם לי גאווה: הלינק של קמרון =] כל השבוע חיכיתי ל: אומץ לדבר עם היפיפיה ההיא מעיצוב תעשייתי. אני רק פוחדת שהיא תתגלה כמשעממת. השבוע אני מצפה ל: מייל חזרה משירי =] בסופש אני: רצתי החוצה יחפה כי פרצה שריפה שתי קומות מתחתי, ממש לפני שהיו אמורים להגיע המון אורחים. כולם בסדר, תודה ששאלתם/ן.

Unrelated

New member
Meep

השבוע היה: מעייף -.- קרה לי משהו טוב: הלכתי לים ביום שישי ^_^ קרה לי משהו רע: המזכירה החדשה בעבודה שלי -.- (לא שהיא רעה, פשוט מעייף אותי לעבוד עם א/נשים) קניתי: שייק תות-בננה-תפוז-אננס מ-ה-מ-םםםםםםםם הייתי ב:בית, בעיקר ביליתי עם: לילך, עילם ועילעיל (את הסופ"ש) ^_^ קראתי: שלושה ספרים כרגע - Look Both Ways, ספר (מזעזע) על ביסקסואליות מאת ג'ניפר באומגרנדר, את The Rent Tent של אניטה בריאנט (ומגלה שיש לי יותר חיבה/סובלנות לפמיניזם תרבותי* כיום מבעבר), ואת Living Among Meat Eaters - מדריך השרדות לטבעוצמחונים/ות מאת קרול ג'יי אדאמס (ומגלה הרבה עיצות טובות). צפיתי ב:טריילר של ביסטלי, ועכשיו אני ממששששש רוצה לראות אותו!!! (וכן - לפני שאתן/ם שואלות/ים - בנפשי אני עדין גותית בת 16) שיר שנתקע לי בראש: All I Really Want של אלאניס. כי במסיבי אני הולכת לשיר את Not the Doctor (כן, הגיון קצת עקום, אבל מה לעשות...) עשיתי משהו משמעותי: עובדת על כתיבת מאמר ל-Journal of Bisexuality על התנועה הביסקסואלית בארץ (הפרסום הראשון שלי בכתב עת אקדמי, ואפילו לא התחלתי תואר שני!) גרם לי גאווה: לשמוע שב-26.4 יהיה ערב בי-טרנסי בטרנס במרכז :) כל השבוע חיכיתי: להזדיין עם לילך. (זה עוד לא קרה
) השבוע אני מצפה ל:לישון קצת. פאקינג חופש! בסופשבוע אני: הלכתי לים בבוקר, לשוק בצהרים, ארוחת ערב עם חברות/ים ואז שבת עם אותן/ם א/נשים :) רציתי לחלוק: Bisexual pony! * פמיניזם תרבותי - ידוע בשמו גם כ"פמיניזם מהותני". פמיניזם מהסוג שלפיו יש דבר כזה "מהות נשית" (ושלכל היצורות ממין נקבה יש אותה), ולפיו לנשים יש/היתה תרבות נשית יחודית ומגניבה משל עצמן, גם תחת עול הפטריארכיה (למרות שלפעמים יוצא מזה שפטריארכיה זה אחלה בחלה וטוב לנשים לא לצאת מהבית).

למעלה