ושוב נעמת בכותרות

ושוב נעמת בכותרות

http://www.nfc.co.il/archive/001-D-51257-00.html?tag=15-42-22 המעון של הבת שלי ברעננה (ויצו) התייחסו לעניין - נתלה מכתב להורים שמרגיע אותם בקשר למצב במעונות ויצו בכלל ובזה שלנו בפרט, מפרט קצת על פיקוח ובקרה. לגבי נעמת - כתבתי כאן השערה אחת, למה זה קורה. זה המעון השלישי. בדר"כ תלונה "משחררת" תלונות נוספות של כאלו שמקבלות מזה אומץ. למה הכל נעמת?

אפרתש

New member
לא הכל נעמ"ת

היו גם דיווחים על מקרים בגנים פרטיים. ואני לא הייתי סומכת על המכתב שנתלה על לוח המודעות. מקווה שהם כתבו משהו כמו "יש לנו מנגנוני פיקוח ואנחנו מאד משתדלים" ולא הבטחה שהכל בסדר. מי שמבטיח לי ש"הכל בסדר" ישר חשוד בעיני כלא אמין .... לגבי ההשערה שלך על נעמ"ת ספציפית - מאד יכול להיות שבנעמ"ת הבעיה מתחילה מהראש, החל ממנגנוני קבלת עובדות ועד נושאים של ליווי, פיקוח ובקרה.

אלדורית

New member
זה נורא ואיום ועוד יותר נורא שזה לא

מפליא יותר מדי. הניסיון שלנו בנעמ"ת, שהיה בן שבוע ימים, היה די גרוע. גם שם היתה אחראית כיתה מאוד רס"רית, שדיברה אל הילדים באופן שאולי אינו פלילי, אבל בהחלט אינו נעים (למשל, ילדה בת 18 חודשים שלא ישבה בעת סיפור ננזפה בטון מאוד כעוס: "בגללך אני מפסיקה את הסיפור! אם לא תשבי אני אשים אותה בפינה רכה! [מעין איזור לול מגודר] עכשיו עשרים ילדים מחכים בגללך!" וילד שבכה כי לא היה לו מקום בשולחן פלסטלינה ננזף ש"אין לך מה לבכות!"--והכל בטונים קשים). הקטנה שלנו חשה מההתחלה ועד סוף השבוע האומלל ההוא באוירה העוינת ולא רצתה להשאר שם אפילו רגע אחד בלעדינו (עזבתי פעם ל-10 דקות והיא צרחה עד השמים, ועד שקראו לי, התנהגות מאוד לא אופיינית לה).

למעלה