ושוב נסיונות גמילה...

ashlaya

New member
ושוב נסיונות גמילה...

מצטערת בכל פעם להטריד אתכם אבל לאור חוסר הניסיון שלנו זה כבר נהפך סרט מתי באמת להתחיל עדיכבר מספר חודשים מבקש לסיר /שרותים אבל לא עושה בעצם - לפעמים רק פיפי כשהוא עושה משהו בטיטול הוא הולך הליכת פיסוק ומבקש בהתבכיינות להחליף מבקש כל היום להיות בלי טיטול - מה שלא תמיד אפשרי - לא סתם בחוץ לא אצל סבתא וכו .... אז מחר מתחיל חופש - חשבתי שבחופש כן לתת לא להיות בלי כלום כלום עליו (גם ככה חם) - מה דעתכם ???

אפרתש

New member
למה לא?

כל עוד זה אפשרי (אתם בבית) - שיסתובב ערום. כשנוסעים לסבתא - שמים חיתול. אם הוא מסרב אפשר להסביר לו שכאשר ילמד לעשות רק בשירותים ולא בחיתול - גם אצל סבתא יוכל להיות ערום.

לאה_מ

New member
בלי כלום זה הכי טוב.

אצלנו זה ממש עשה את ההבדל מבחינת המודעות לצרכים. מאד מאד ממליצה!

ashlaya

New member
ממחר אנחנו בבית

גם לי נראה שהוא יראה את הצרכים יוצאים זה יהיה עוד שלב תודה

swann

New member
../images/Emo41.gif אפשר עדכון?

אני בעצם מעדכנת שאין הרבה שינוי אצלינו. מאיה עושה מדי פעם פיפי או קקי בסיר , אבל בתכל'ס לא יוצא לי לתת לה להסתובב בלי חיתול הרבה במשך הביקור ונראה לי שנחכה עם זה עד שנחזור, ואחרי שהיא תתרגל לגן החדש כדי לא לעשות לה יותר מדי שינויי בבת אחת. היום בבוקר, אחרי כמה ימים שהיא לא עשתה כלום בסיר, היא עשתה קקי. לפני יומיים היא עשתה פיפי בעמידה והרימה את הסיר (אולי היא חושבת שהיא בן?). בכל מקרה אני לא רוצה ללחוץ עליה. אני מציעה לה מדי פעם ולפעמים יש הענות. היום עם הקקי למשל, היא אמרה לי קקי. שאלתי אותה אם היא רוצה סיר והיא ענתה בחיוב. את הקקי היא התחילה לעשות בעמידה, ומיד הושבתי אותה וסה"כ היא עשתה אותו בסיר. כך שנחכה עם זה קצת ואז נעשה את זה בשיתוף עם הגננת. אולי יש לה רעיונות יצירתיים.

למעלה