ושוב.. נזנחתי..

Oיון

New member
ושוב.. נזנחתי..

החצי שוב חוזר מהעבודה המעצבנת הזו ב00:00... למישהי יש חבר מתנפח להלוות לי לבנתים?

סיוון יקירתי - יש לי סיפור לספר לך

כשהייתי בת 25 נשואה טריה ללא ילדים גרנו בשכירות בר"ג הוא היה עובד עד חצות כל יום ואני הייתי בערבים לבד במקום העבודה שלי הייתה בחורה בת 35 נשואה עם שלושה ילדים כשקיטרתי לה על כך היא צחקה ואמרה שכשאהיה בגילה אתחנן שיחזור מאוחר (האמת שהיא צדקה) את חופשיה לעשות מה שאת רוצה תלמדי לעשות עם הזזמן הלסד הזה טוב לעצמך חברות, ספרים, תוכניות, מחשב, אמבטיה טובה מה רע בלהיות קצת לבד? ההיפך הגעגועים יעשו לכם רק טוב תאמיני לי - מניסיון תתארי לך שכל יום תשבו מהצהריים יחד זה יימאס מהר מאוד אולי זה נשמע לך לא נורמלי אבל תחשבי על זה קצת באדי

Oיון

New member
צודקות, רק שאצלי זה כבר 3 שנים

של געגועים בעבודה הזו שלו, ומה יקרה כשהוא יתחיל משמרות בבית חולים שיכללו בתוכם גם לילות שלמים , חגים ושבתות..

סיוונוש....

תתחילי ללמוד לעשות דברים להעסיק את עצמך תלמדי, תיפגשי עם חברות, תיקראי, תנצלי זמן כשהוא בחגים ובשבתות במשמרות, את הזמן הזה תנצלי עם המשפחה שלך חסר מה לעשות? אם הוא במשמרות - תבואי אליי !!!! אנ ידאג לך !!!!!! באדי

Oיון

New member
החברות שלי רואות אותי יותר ממנו

וזה מרגיז, להגיד משפט כמו "היית צריך להיות שם בשביל להבין"...

Oיון

New member
לא מה פתאום,

מרגיז אותי המשפט שרשמתי, שאני אומרת לו אותו כל כך הרבה פעמים.. סרט טוב שרציתי שיראה איתי.. הצגה וכו'

תעשו לכם יום בשבוע

ממש תדברי איתו על זה תגידי לו שבגלל שהוא עובד ולומד שעות מטורפות שיום בשבוע יקדי לך איזה יום שאת רוצה ועושים מה שאת רוצה מסעדה, סרט, הצגה, חוף הים ותראי מה הוא יגיד מקווה שהרעיון נורמאלי באדי

Oיון

New member
אחחחחח, יבוא יום שהוא יבוא הביתה

בשעות ראליות.. יום אחד.. יהיה טוב...

lili81

New member
../images/Emo45.gifמסכימה עם באדי

כשהחצי השני שלי התחיל בפרוייקט "זמני" ועבד עד 22:00 בלילה לא ידעתי מה לעשות עם עצמי .. אבל לאט לאט קלטתי שזה בסדר גמור .. העסקתי את עצמי בדברים שאני הכי אוהבת לעשות.. ולא היה מי שיגיד לי " מותק בואי שבי איתי קצת"...והוא עוד מביט בכדורגל..
אז באמת אין שום רע להיות קצת לבד.. זה אפילו דיי נחמד לפעמיים

g u r a

New member
לא ממליצה לך

האיש שלי מגיע כל יום בין ארבע לשש..אבל עובד מהבית! הייתי מעדיפה שיחזור בשמונה ויהיה "נטו" בבית!! כל אחת והצרות שלה
תהני לך מהלבד.יבואו ימים ותחנני לכמה רגעים של לבד ובשקט!

רע להיות לבד

אני חושבת אחרת מהשאר אני מטילה וטו על לחזור מאוחר. גם הוא שונא לחזור מאוחר בכל זאת יש גם משפחה לא רק עבודה.

orit281

New member
רוצה את בעלי???. בעיקרון גם זה

תיאורטי... חחחח אם תרצי נחלוק בתמונה או בטבעת תחליטי את

Oיון

New member
../images/Emo6.gif

הוא חזר הביתה מוקדם.. אני רצה לתת לו חיבוק.. (אבל קטן.. כן?)..

למעלה