ושוב נופלת (ט)

hory0

New member
ושוב נופלת (ט)

אחרי ששיחקת אותה חזקה, שרצית להאמין לאשליה שיותר טוב, שאת במקום אחר, שזה לא שייך לך יותר, הכל מתפוצץ, הרצפה קורסת ואני נופלת, נופלת, נופלת..
נופלת לאותו המקום שככ מזמן השארת מאחור, אך הוא מחכה לך שם בידיים פרוסות ושואב אותך אליו חזרה, כמו יודע שהרי בסוף תמיד תשובי..על מי את עובדת בדיוק? מטומטמת שכמותך, היחיד שעוד מאמין לאשליה זו רק את בטיפשותך.

ושוב הוא אורב לך מעבר לפינה, ובעצם בכלל לא אורב, זו את שנופלת כל כך בקלות, הוא אפילו לא צריך להתאמץ בעבורך..כי את פתטית כל כך. עלובה כל כך. מספיקה חולשה של רגע כדי שתאבדי שליטה..מוכשרת. יופי, תמשיכי ככה, יביא לך רק טוב.

מכירה כל כך את התחושה המאכזבת של הנפילות האלה.
אבל כנראה צריך לחזור ולקום. שוב ושוב ושוב
כי איזו ברירה אחרת יש לנו?

hory0

New member
את צודקת..

אבל קשה ופוצע לפעול ממקום של חוסר ברירה..אבל אי אפשר להתעלם מכך שאת צודקת.על אף הכל.
תודה!!

someone343

New member
יקרה..

מצליחה להזדהות עם מה שכתבת.. וכואבת למילים הקשות
מכל מה שרשמת , אני מצליחה לראות את הטוב, גם אם הוא נראה לך אשליה כרגע, אם הצלחת להרגיש טוב, אפילו לזמן קצר, אני מאמינה שתוכלי לחזור למקום הזה.
את לא פתטית, לא חלשה, את חזקה שאת מצליחה להתמודד עם הדברים האלו ולהחזיק מעמד!
סליחה שאין לי מילים טובות יותר מאלו.. אני בתקופה קשה ועושה את המאמצים להגיב, אבל מחזקת אותך מרחוק ושולחת חיבוק חזק!!

את לא לבד.
אנחנו כאן,
כשאת מרגישה שאת נופלת, חוזרת אל זרועותיו של הכאב, תכתבי לנו, אנחנו כאן להקשיב, ולתמוך , עד שתתחזקי, עד שתעלי ותרגישי טוב יותר .

hory0

New member
נשמה..

אני ממש מעריכה את המאמצים שלך להגיב על אף הקושי שאת מצויה בו..מאוד מאוד מעריכה. את מדהימה. תודה רבה!!

הזווית ראיה שלך הצליחה לחזק אותי מעט בתוך התשישות העצומה שעוטפת אותי..תודה יקרה..את צודקת זה שנפלתי אומר שהייתי במקום טוב יותר ולא מעט זמן, ולכן זה זר לי. קשה לראות את הטוב כשהכל כל כך קודר..תודה יקרה.

מקווה בשבילך, בשביל, ובשביל כולנו לימים טובים יותר..

אוף!

שונאת שזה קורה לי, אבל מה לעשות שזה קורה...
את הצלחת לתקופה לא קצרה!!! אני אישית ראיתי את זה, מהתגובות המהממות שלך!
רואים שאת חזקה! רואים שיש לך כוחות! את מיוחדת, מאוד מאוד!!!
היה לי תקופה שהצלחתי לא להקיא 9 שבועות. זה היה לי קשה בתירוף...אבל הצלחתי. זה מוכיח שאני יכולה אם אני באמת רוצה. ניסיתי כמה פעמים ולא הלך לי, אבל כנראה שזה בגלל שאני לא רציתי כמו אז...
את הצלחת לקום! סימן שיש לך את הכוחות!!

אני יודעת שקל לדבר, וקל לחזק אחרים, הלוואי שהייתי מצליחה לדבר ככה גם אל עצמי ולהזכיר את זה לעצמי גם...

את באמת מיוחדת!!! עוזרת ועזרת לי המון המון!! הכוחות שלך מיוחדים!!
גדול גדול!!! ואל תוציאי את הרגשות אל עצמך, תשתפי אותנו! אנחנו כאן!! ואני אשמח מאוד להקשיב ולנסות לעזור לך..

hory0

New member
תודה אהובה..

על מילים יקרות כל כך.. באמת ריגשת אותי במקום הכי כואב בתוכי.

קראתי את מה שכתבת, וכלכך ייחלתי שתגידי את אותן המילים גם לעצמך.. גם אם קשה לקבל, לפחות להגיד, להשמיע.. ולאט, לאט שיחלחל..

שולחת המון נשיקות..

FallenAngel3

New member
:(

קראתי את ההודעה שלך כבר אתמול, אבל היה לי קשה מדי להגיב. עכשיו בקריאה חוזרת ואחרי שחזרתי מפגישה עם הדיאטנית שממנה יצאתי בדמעות, אני מנסה...
אני בוודאי לא אטעה אם אגיד שבטח כבר היית במקום הזה? שבטח כבר קמת ושוב נפלת, לפני שקמת שוב? ואני כנראה גם לא אטעה כשאגיד שעוד יהיו רגעים כאלה. אבל המשמעות של זה היא לא שאת חלשה או עלובה, המשמעות היא שאת נלחמת ואת נמצאת בתהליך לא פשוט בכלל... והחוכמה איננה "לא ליפול בכלל", "לא לאבד אף פעם שליטה", זה לא ריאלי ולא אנושי. החוכמה היא לזהות את רגעי הנפילה בתוכך (מה שאת עושה!) ולא לתת לעצמך להידרדר לאותו מדרון תלול... לעצור את הנפילה בזמן לפני שהטיפוס יהפוך להיות עוד יותר ארוך ומתיש.
אני יודעת שקל לומר לאחרות אבל לא באמת לבצע וכו'. ואני יודעת כמה קשה לעצור כשזה כבר מתחיל.... זה באיזשהו אופן קשה יותר מלהפסיק להיאחז במשהו ולתת לעצמך להיסחף ולהידרדר. אבל בבקשה ממך תמצאי במה להיאחז,אני בטוחה שיש משהו כזה, לפחות אחד.

hory0

New member
נשמה..

אני מאוד מעריכה שהיה חשוב לך להגיב לי אפילו שכל כך לא פשוט לך..באמת תודה רבה, המילים שלך היו יקרות עבורי!!

את צודקת הייתי שם בעבר, אך כל פעם זה שובר ופוצע עמוק עמוק בפנים..וכל פעם זה מנפץ לחלוטין, והניסיון להיזכר שכבר פעם הייתי שם הוא קשה, ולא מקל. אולי יש משהו טוב בקושי להיזכר כי אם הייתי חווה את עצמי בנפילה שוב ושוב זה היה קשה מנשוא להכיל הכל יחד.

מקווה שגם אצלך יהיה נעים וטוב יותר בקרוב..נשיקות.

כולנו נופלות.

אלף פעמים בדרך.
מה שחשוב זה לזכור גם בתוך הנפילות את המטרה,
ולדעת לקום מהן.

אל תתייאשי מהנפילה, השנאה העצמית הזו לא מגיעה לך- כולם טועים, כולם נכשלים, כולם מוותרים לפעמים.
אל תתעסקי בלכעוס על עצמך, תתעסקי בלחשוב איך את עושה עכשיו אחרת.
מה יכול לעזור לך לקום?

hory0

New member
תודה..

אני יודעת שאת צודקת.. אבל קשה..מאוד.

שיתפתי אתמול בלילה את הפסיכו והיום את הדיאטנית.. מחר טיפול אצל שתיהן. מקווה שיעזור לי לקום שוב, והשוב הזה מכאיב לי כל כך. כי מנפץ הכל סביבי. את כל האמון שהיה לי בעצמי.

למעלה