ושוב מתחננת

Morgana

New member
ושוב מתחננת../images/Emo105.gif

היי שוב, אף אחד לא התייחס אלי (טוב, לא יפה לעשות עוול לנשמות תועות, אז חוץ מרותיקה המ-א-ממת), אז אני פה שוב. יש לי אודישן גדול גדול ביום שלישי הקרוב. יש לי מבחן במתמטיקה ביום חמישי שלאחריו. אני חייבת חייבת ללמוד, אבל גם איכשהו, חייבת חייבת להתכונן לאודישן. אני לא רואה איך אני עושה את זה, ומכאן שאני הולכת למות. אני נואשת. ויותר מזה, אני זועקת לרחמים. בבקשה, אם יש בליבכם מעט חמלה, רגישות, אהדה אמפתיה אומץ ותבונה, בבקשה, עיזרו לי לגלות את האור. שילחו לי מונולוגים נשיים. שילחו עוד, ועוד. שילחו כאילו לא היה אתמול מעולם. את כל מה שאתם יכולים, את כל מה שבמקרה מצאתם, את כל מה שתוכלו לגייס מהיום להיום, עם ההרגשה החמימה והממלאת כל-כך של מדריך שעזר לנפש ערירית לפלס לעצמה בקוסמוס מקום. אני כה אסגוד לכם. אני כה צריכה את זה. אין. לי. שום. סיכוי. או כמו שכבר אמרתי: אני, כמכלול, הולכת למות.
מלאן מלאן תודה, ל.

Morgana

New member
איזה../images/Emo110.gif

את אופטימית. האיציק שלי לא עובד, מתי שהוא מחליט לעבוד, הוא מצטיין בכל הדפיקות של דב גילהר, גם כשהוא עושה קולות של עובד הוא בעצם משחק בכאילו, ובאופן כללי - אפשר לומר שאני מצויה על סף מוות איטי ומייסר. בבקשה, בבקשה אם יש לך משהו, שלחי לי לאי-מייל. ([email protected])
מתה.

actress

New member
אם היית עוקבת אחרי מה שכותבים

היית רואה שכתבתי מונולגים לנשים אז את יכולה לחזור לעמ´ 3 או 4 וחוץ מזה אני רושמת לך שוב אז הנה * "לדבר עם" מאת ג´יין מרטין. 9 מונולוגים של בחורות, כל אחד באופי שונה. * "אלמה" במחזה של סובול. מונולוג שלה. * "חשמלית ושמה תשוקה". הרבה מונולוגים. * "השיבה למדבר"-קומי מאת: ברנארד מארי קולטס, הוצאת בית צבי (אחד מהמונולוגים של מאתילד ובמיוחד זה שהיא מדברת על שיטת הילודה שצריכה להיות לדעתה) * בעלת הארמון" דרמטי -מאת: לאה גולדברג, הוצאת פועלים (המונולג המפורסם ואולי הנדוש של לנה "ליל ירח") * "פונדק הרוחות" מאת נתן אלתרמן, בהוצאת הקיבוץ המאוחד (מונולוגים של נעמי/הפונדקית * "העלמה יוליה" מאת: סטרינדברג בהוצאת אור עם (מונולוג של יוליה) * לורקה: "בית ברנרדה אלבה" (של האם או אחת הבנות). "ירמה " (זהירות : פיוטי!) * אנטיגונה של סופוקלס: מונולוג של אנטיגונה או (עדיף) של איסמנה. הגירסה של סופוקלס אבל כדאי גם בגירסה של אנואי (אם מוצאים תרגום מצרפתית). * חנוך לוין: הנשים האבודות מטרויה, סוחרי גומי, בעצם: כמעט בכל המחזות. * בלאנש מ"חשמלית ושמה תשוקה" לטנסי וויליאמס * עליזה מ"רכוש נטוש" של שולמית לפיד * אלמה "קיץ ועשן" של טנסי וויליאמס (המונולוג שלה לג´ון) * שרונה "גן עדן דרום" של ה. מיטלפונקט * גרדה מהמחזה " הפליקאן" של אוגוסט סטרינדברג * בקי מ"אם הבית" של מיטלפונקט * אגפיה טיכונובנה "שידוכין" מאת גוגול * מונולוג כל שהוא מהמחזה "ילדי קנדי" של רוברט פאטריק * שפרה/נחמה מ"לילה העשרים" של סובול * ארתור מילר: כולם היו בני (האם), מות הסוכן (האם) * שלוש נשים גבוהות (של אדוארד אלבי * "אלזה" מאת של מוטי לרנר * טקסט מסיפור קצר של סביון ליברכט או אורלי קסטל-בלום * איבסן: "נורה" (מונולוגים של נורה ושל לינדה) אנטול: אמילי/ ארתור שניצלר הפטנט: נאנסי\ אן ג´ליקו מלקולם הקטן ומלחמתו בסריסים: אן\ דויד האלוויל ליר: בודיס\ בונד צילו של אקדוחן: גב´ הנדרסון\ אוקייסי צילו של אקדוחן - גב´ בריגסטון - אוקייסי חתולה על גג פח לוהט - מגי, מרגרט -ט.וויליאמס נשים בצמרת - איזבלה ברד - צ´רצ´יל חשמלית ושמה תשוקה - בלאנש - טנסי וויליאמס אמדיאוס - קונסטאצה - פיטר שאפר השחף - נינה - צ´כוב סכסוכים - ריטה - קתרין הייס סכסוכים - ג´יין - הייס ביבר הזכוכית - לורה - טנסי וויליאמס אליל ההמונים - הנערה - פולאקוב נהג ציירת - מירה - הלל מיטלפונקט ז´אן דארק - ז´אן - ג´.ב.שאו אנה פראנק - אנה הצילו - פאם - בונד מלכת האמבטיה - כך הכרתי את בעלי - לוין - ( ק ) סוויני טוד -גב´ לוובט - בונד הג´גולו מקונגו - גניה ( מלח ) - לוין - ( ק ) יחסים מסוכנים - המרקיזה - המפטון הנשים העליזות - גב´ קוויקלי - שייקספיר נשים בצמרת - הגבירה ניז´ו - צ´רצ´יל - ( ק ) הנפש בטובה מסצ´ואן - שן-טה - ברכט טעם הדבש - ג´ו - דילייני נשים בצמרת - שונה - קאריל צ´רצ´יל רס"ן ברברה - ליידי אנדרשפט - ג´.ב.שאו תמונות מהוצאה להורג - גאלאקטיה - בארקר פיגמליון אלייזה - ג´ .ב שאו שלוש מסיבות - ג´יין - אייקבורן הבט אחורה בזעם - הלן - אוסבורן הבט אחורה בזעם - אליס - אוסבורן ארבע נשים - סטאס - ג´יימס יונו והטווס - יונו - אוקייסי

Morgana

New member
תתפלאי

אי דווקא עוקבת. ודווקא עשיתי עבודת חקר טוב טוב לפני שבאתי בדרישות. אבל זה לא ממש עזר לי. אני צריכה מונולוגים. כתובים. לא הצעות, ולא רעיונות, ובטח שלא תגובות מאשימות. כולה מעט אמפתיה וחום אנושי, אני באמת לא חושבת שזה הרבה לבקש. ושוב, את יכולה, אולי אולי, מלאן בבקשה, לעזור?

CheRy LipS

New member
יש לי 15 מונולוגים לשלוח לך...

אבל האימייל שלי לא עובד, ורק באייסיקיו אני יכולה לשלוח.

Morgana

New member
השם יקום דמי

אז תנסי לצרף אותם כקובץ פה, או שתשלחי דרך המייל של האתר, או דרך סתם תיבה מפגרת. בבקשה, בבקשה בבקשה בבקשה.
מתחננת ארבה-ארבה ואמון-אמון.

המונולוג של שפרה

ראיתי שאחד המונולוגים שהמלצת עליהם הוא של שפרה מליל העשרים אני עשיתי את המונולוג הזה והוא טוב אבל בתנאי מסויים... אני חושבת שנערה שעוד לא עברה את מלוא תהליך הבגרות לא תוכל להתמודד איתו+המחזה שהוא גם די קשה אבל בהצלחה

למעלה