ושוב משחק הרמזים

assafTV

New member
ושוב משחק הרמזים

אז מה צפוי ביולי? הקדשתי לו את כל חיי וככה הוא גומל לי? פעם היינו סרט. אח"כ סדרה. ועכשיו אנחנו שוב סדרה. גם אנחנו היינו סרט. אפילו זכינו באסקר. OMG! כולם מתו! אה רגע, נשארו כמה. אוי, זה מזכיר לי רפרנס תרבותי כלשהו! ווהו! סדרה משלי! 1.2.3.4.5... אחות! רחמים!

LeRanch

New member
מנסה../images/Emo3.gif

הקדשתי לו את כל חיי וככה הוא גומל לי? האישה הטובה פעם היינו סרט. אח"כ סדרה. ועכשיו אנחנו שוב סדרה. גם אנחנו היינו סרט. אפילו זכינו באסקר. התרסקות OMG! כולם מתו! אה רגע, נשארו כמה. ניצולים אוי, זה מזכיר לי רפרנס תרבותי כלשהו! איש משפחה ווהו! סדרה משלי! קליבלנד 1.2.3.4.5... מספרים? אחות! רחמים! מרסי!?!?!!? למה רכשתם את זה?!

snier1991

New member
כל כך הצחיק אותי המשפט האחרון

הגילוי והבעתה האשההטובה ממש מסקרן אותי הסרט סדרה סדרה הזה הוא ממש עלום, הדבר הכי קרוב לזה שיכולתי לחשוב זה אורות ליל שישי וזה בהנחה שמחשיבים אותם כשתי סדרות רגע הדוקטור היה אולי בהתחלה סרט?

LeRanch

New member
מיני סדרה, סרט טלויזיה ועונה של 19 פרקים

והודיעו ש-V נרכשה ע"י הוט במסגרת הסכם חדש עם האולפנים שמפיקים אותה אז קשה לי להאמין שכמו פלאשפורוורד/קוגר טאון/90210 גם היא תשודר ביס... אולי הסרט, סדרה, סדרה זה בעצם סדרה, סרט (בעצם כמה סרטים), סדרה כי זה מתאים לפיוצ'רמה..

TaMiRMo

New member
מהסתיו בCW, ניקיטה מחודשת

אבל בחיים אל הודיעו על רכישה של סדרה עוד לפני שהיא בכלל עלתה.

TaMiRMo

New member
אולי "Spartacus"?

אני יודע שזה היה סרט אבל אני לא זוכר שזה היה סדרה... עברתי על הרבה סדרות והיא הכי מתאימה להגדרה. אם אתם מביאים אותה שאפו, אומרים שהיא לא רעה בכלל. רק יש בעיות עכשיו עם העונה השנייה כי הראשי חלה בסרטן אז היא תתעקב אבל בנתיים ממשיכים עם סוג של פריקוול עם הדמויות האחרות.

LeRanch

New member
אנדי וויטפילד החלים מסרטן

והצילומים של העונה השנייה אוטוטו יוצאים לדרך..

LeRanch

New member
וואלה

היא קודם הייתה סרט, אח"כ סדרה ב-1990 ועוד פעם ב-2010

assafTV

New member
למה?

אני חושב שזה נחמד לעשות טיזינג קל דקה לפני שמתפרסמים ההיילייטס המלאים ולפי התגובות עד כה לא נראה לי שיש כאלו שחושבים כמוך. Lighten Up.

קובי221

New member
ומה עם ריאליטי?

מה קרה שכבר הרבה זמן לא העלתם תוכניות ריאליטי?

TheLost

New member
בבקשה לא שוב יס ריל.

(אבל כנראה שכן- אחרת הם היו מעלים את העונה ה-20 של הישרדות כבר מזמן, לא?)

קובי221

New member
../images/Emo45.gif וזה מעלה תהיה למה הם עדיין לא העלו

את הישרדות. מעניין מה המהלך שלהם.. כי יש פה משו מוזר.

TDM4

New member
שאלתי את אחת המנהלות אם יהיה

גם בקיץ הזה yes stars real והיא אמרה שלא, אבל היא אמרה שיהיו הרבה סדרות ועונות חדשות של ריאליטי . אז אתם יכולים לנחש כבר שבטח הישרדות 20 והמירוץ למיליון 15 ישודרו מביניהם .

assafTV

New member
יהיה מינון טיפה יותר גבוה של ריאליטי בקיץ

אבל לא יהיה ערוץ יס סטארס ריל. הישרדות לצערי מתעכבת מסיבות טכניות, זה לא שאנחנו "שומרים" אותה על המדף סתם או משהו.

למעלה