ושוב מרגלית

ושוב מרגלית

אז הפעם תלונה על קו בינעירוני (ולא על אחד מהקווים הפנימיים) -קו 15 מראשון למודיעין. יוצא אולי 5 פעמים ביום (למה בעצם ??). הגעתי בשעה 17:43 לראשון , לתחנה השניה שלו באיסוף , כלומר אם האוטובוס יוצא ב - 17:45 זה אומר שהקדמתי בכמה דקות. חיכיתי עד 18:00 וכלום. מה זה אומר ? שהאוטובוס הקדים ? שהאוטובוס איחר ? שהאוטובוס לא יצא בכלל ? שהשתנו לוחות הזמנים בלי שידעתי ? ברור שבשעה כזו אף אחד במרגלית לא ענה לי כי עובדים עד 17:00 במקרה הטוב . האוטובוס הבא אחריו יוצא ב - 19:30 - אז כבר נסעתי לתל אביב ולקחתי 100. אני יודעת שפורסמו השבוע כתבות על מרגלית ופה בפורום היה שרשור ארוך בנושא , אבל זה כל-כך מעצבן והייתי חייבת לשתף אתכם. אביב

Boogi25

New member
אל תתעצל

תרשום את כל הסיפור, ותשלח בפקס לטלפון: 03-5657216 לכבוד הממונה על תלונות הציבור בנושא תחבורה ציבורית. נקווה שזה יעזור, שלח גם עותקים לראש העיר וסגניו באימייל (מפורסם באתר של מודיעין) אני מקווה שקראת את הכתבה ב"זמן מודיעין", אולי יתחילו להזיז עניינים.

tabali

New member
מה באמת אתם אומרים?

על הכתבה בעיתון זמן מודיעין?

Boogi25

New member
כתבה טובה

נקווה שזה יזיז משהו. אני לא מפסיק את המאבק שלי, (רק התחלתי) מה שכן - אני מקווה שהנהג של קו 101 יעצור לי בדרך חזרה גם אם האוטובוס יהיה מלא.

itche01

New member
צר לי לקלקל את החגיגה אבל....

מנסיוני רב השנים עם "אגד" ו"דן" אני רוצה לומר לכם שהקו הבינעירוני לת"א בו אני משתמש (101+100) דרגה אחת מעל הנ"ל !! את הקוים הפנימיים אני לא מכיר ,מחוסר שימוש, אבל אני נוטה להאמין לתלונות. יכול להיות שצריך למקד את הטיפול בקוים הפנימיים.

shushonim

New member
גם הקווים הביעירוניים בעייתיים

כמו קו 15 גם קו 200 ניחן בתדירות יוצאת דופן של 5 פעמים ביום, מה שמקשה על ההתנהלות בעזרתו. היום למשל הייתי צריכה להיות ב-12:00 בתל השומר מה שהשאיר אותי ב"התלבטות עמוקה" בין האוטובוס של 7:00 לזה של 14:00 כי פשוט אין אוטובוס נוסף ביניהם!! ואם זה המצב בבינעירוניים אז מה הצב בפנימיים...אשמח להצטרף לכל התארגנות, עצומה וכד' בנושא.

tabali

New member
הי ../images/Emo26.gif

אשמח שתצטרפי לחתום על עצומה (מכתב) כי אכן יש הרבה מה לשפר בתחבורה הציבורית במודיעין, לצערי כל מה שכתוב בכתבה הוא נכון (חוויתי וחווה את זה על בשרי)...... אני לא אומרת שעם קווי דן או אגד היה יותר אך עדיין לדעתי יש להם יותר ניסיון בלנהל קווים פנימיים וחיצוניים, אז יכול להיות שמרגלית יותר זולים ואין לי ספק שכסף זה קריטריון חשוב!!! אך אי אפשר לחיות כך יותר. השאלה היא מה עכשיו? הרי אם מרגלית נשארת לפחות לעוד שנה היא לא תעשה שום שינוי כי זה לא משתלם לה, ועל זה אני מתרעמת, הובטח לנו שינוי ולא נראה אותו בשנה הקרובה.... ופה אני מנצלת לקרוא לכם שוב התושבים שמסכימים איתי שצריך שינוי, צרו איתי קשר במסר, ניפגש, נכתוב מכתב ונשלח אותו לכל הגורמים המתאימים (מניסיון מכתב עם הרבה חתומים = עוזר!!!)

reuthal

New member
ומה עם קו 200????

בתור סטודנטית לשעבר באוניברסיטת בר אילן זה פשוט סיוט מתמשך להגיע לשם- ליסוע עם מרגלית ולא לפי שעות הלימודים (לדוג' שיעור אחרון נגמר ב19:30, יש כאלו שאפילו ב 21:00, אוטובוס אחרון ב 19:00) או לחכות לאוטובוס של קרית ספר, להתפלל שיעצור לך ושלא ינעצו בך מבטים או ליסוע לת"א ומשם אוטובוס שחוצה את ת"א ר"ג ב"ב ואז להגיע- אחרי נסיעה של קרוב לשעתיים!!! שלא לדבר על הציפיה לאוטובוס בגשם ובבוץ ולהתפלל שיגיעו!!!

tabali

New member
אז קדימה שילחו אליי מסר

ותבואו למפגש שיערך ביום שישי. במפגש זה נקדם את נושא מרגלית, נעלה רעיונות איך גורמים לשיפור השירות ועוד....... מחכה למסר......... שם תוכלו לקבל פרטים יותר מדוייקים.

טיימר

New member
ל-מרגלית יש שרות " גרוע ביותר " !!!

רק רציתי להעיר שהשירות שלהם גרוע מאוד ! . המודיעין הטלפוני שלהם בכלל לא אדיב וישנם גם נהגים בכלל לא נחמדים שלפעמים לא עוצרים בתחנות . כל הזמן הם שואלים את הנוסעים אם מישהו צריך לרדת באיזה מסלול כאילו שזה " מונית שירות " של תחנה מרכזית בשביל לקצר כמה שיותר את המסלול נסיעה . שבוע שעבר אני נסעתי בקו 4 ממודיעין לרעות והנהג בכלל לא עבר דרך מכבים .

טיימר

New member
אשכרה שרות חובבני ביותר !

אני זוכר שפעם אחת רבתי עם הנהג של קו 101 כי הוא לא רצה לינסוע ל-גבעה C וחיכה שיבוא אוטובוס אחר להסיע אותי לשמה .

Boogi25

New member
אז אל תתעצלו ותגיעו למפגש ביום שישי

פרטים במסר אישי

למעלה