ושוב מחפש המלצות חרשתי על כל האמביינט והצי'ל שיש לי תנו קצת שמות חדשים
A asmati New member 31/8/06 #1 ושוב מחפש המלצות חרשתי על כל האמביינט והצי'ל שיש לי תנו קצת שמות חדשים
M MidNight Flame New member 31/8/06 #2 בבקשה מספר המלצות : Llewellyn - Journey to the Temple Schiller - Tag und Nacht Bluetech - Sines and Singularities תרצה עוד? ת'יודע איפה למצוא אותי
בבקשה מספר המלצות : Llewellyn - Journey to the Temple Schiller - Tag und Nacht Bluetech - Sines and Singularities תרצה עוד? ת'יודע איפה למצוא אותי
M MidNight Flame New member 31/8/06 #7 פעם אחרונה ששמעתי משו של הדי ג'יי.. הזה זה דווקא היה דראם אנד בייס.
S Stoned Junglist New member 1/9/06 #10 אמ אלבום מעניין של BLUTECH, בקשר לשאר לא ניסיתי, מה התאריך שלהם בערך? תודה.
S Stoned Junglist New member 1/9/06 #11 הייתי הולך על.. והייתי הולך על Shponge / Capsula / Younger Brother / Promethus / International_Observer_-_All_Played_Out-2005 entheogenic Kick Bong
הייתי הולך על.. והייתי הולך על Shponge / Capsula / Younger Brother / Promethus / International_Observer_-_All_Played_Out-2005 entheogenic Kick Bong
A asmati New member 1/9/06 #12 אליצאו אלבומים חדשים של יאנגר ופרומיתיאוס? קפסולה עדיין לא שמעתי.. penta - kill bill גרררררררררר34^%@#$ בא לי לשבור משהו234%
אליצאו אלבומים חדשים של יאנגר ופרומיתיאוס? קפסולה עדיין לא שמעתי.. penta - kill bill גרררררררררר34^%@#$ בא לי לשבור משהו234%
S Stoned Junglist New member 1/9/06 #13 . של סיימון ופרומיתיאוס*, ולא אני עדיין מדבר על A FLOCK OF BLEEPS שלדעתי זה אלבום ענקקקקקק! וקפסולה אלבום ממש טוב, לדעתי לפחות. ו PENTA , דארק לא הולך איתי טוב לאחרונה :\
. של סיימון ופרומיתיאוס*, ולא אני עדיין מדבר על A FLOCK OF BLEEPS שלדעתי זה אלבום ענקקקקקק! וקפסולה אלבום ממש טוב, לדעתי לפחות. ו PENTA , דארק לא הולך איתי טוב לאחרונה :\
A asmati New member 1/9/06 #14 לאלא אני מדבר על יאנגר ופרומתיאוס 2 אלבומים שונים אני יודע שיאנגר זה שת"פ של סיימון ובנג'י
S Stoned Junglist New member 1/9/06 #16 אממ אוקי, ממה שאני יודע לא יצא משהו חדש, ובכוונה לחדש זה בחודש האחרון. ובקשר לדיסק הנ"ל של פרומיתיאוס, לא שמעתי אך אנסה. תודה רבה.
אממ אוקי, ממה שאני יודע לא יצא משהו חדש, ובכוונה לחדש זה בחודש האחרון. ובקשר לדיסק הנ"ל של פרומיתיאוס, לא שמעתי אך אנסה. תודה רבה.
S Stoned Junglist New member 1/9/06 #19 הרגעי בדקתי ואין שמה כלום. כמו שההו שההוא ציין, רק ROBOT O CHAN , וכמה EPS. בכל מקרה אני מחכה לאלבום של YB, שאמור לצאת בקרוב מתישהו
הרגעי בדקתי ואין שמה כלום. כמו שההו שההוא ציין, רק ROBOT O CHAN , וכמה EPS. בכל מקרה אני מחכה לאלבום של YB, שאמור לצאת בקרוב מתישהו