ושוב מובטל

afeine

New member
ושוב מובטל ../images/Emo10.gif

כמעט שנה ניהלתי פרוייקט עסקי עבור רשת חנויות מחשבים בהצלחה מרובה. כסף טוב, תנאים סבירים, וכו'. החברה נקלעה לקשיים כספיים והתחילה לקצץ. לפני חודשיים וחצי היו להם משהו כמו 80 עובדים והיום נשארו משהו כמו 13! אני הייתי בין האחרונים להזרק החוצה ואת המשכורת האחרונה נתנו לי בצורת צ'ק דחוי לחודש הבא! אין לי על מה לחיות אפילו. אין אוכל במקרר, אין מרשרשים לשלם שכר דירה, כלום. ולבעלים של החברה אין רצון להקדים את התאריך של הצ'ק או לעזור לי בכל צורה. כמה אפשר לסבול את הגועל הזה? את תנאי העבודה והיחס לשכירים במדינה הזו? גרתי כמעט 6 שנים בחו"ל ובכל מקום שעבדתי היחס והתנאים היו מדהימים! בקיצור אני שוב בשוק מחפשי העבודה. איש מכירות בכיר עם נסיון נרחב במכירות למוסדות ולמגזר העסקי. מקווה למצוא משהו לפני שאני טובע... וסליחה על ההתבכיינות

גרי רשף

New member
לא הבנתי..

אם במשך קרוב לשנה היו תנאים טובים וכסף טוב, איך זה שבגלל צ'ק דחוי הגעת לחרפת רעב? מה עם דמי אבטלה? בכל מקרה: צ'ק דחוי הוא גם הלנת שכר וגם מעורר חשד לגבי יכולת הפרעון שלו (בכל זאת- חברה בקשיים). בהצלחה!

תראה- לא ברור לי למה עיכוב במשכורת

אחת גורם לך לחרפת רעב. אם עבדת שנה מגיעים לך פיצויי פיטורין מהחברה ואם היא פשטה רגל אז מהביטוח הלאומי. תבדוק לגבי דמי אבטלה . לגבי חו"ל הגזמת לגמרי- בארה"ב מפטרים מהיום למחר בלי שום סנטימנטים תשאל את מאות האלפים שפוטרו בסיליקון-ואלי ב 4 השנים האחרונות

afeine

New member
הסבר לשינקינאי ולגרי

עיקוב בצ'ק אחד גורם לחרפת רעב מכיוון שאני תומך בעצמי ובחברה שלי (שכר דירה מיסים וכו') וגם באמא שלי (שכר דירה מיסים וכו') שלא לדבר על הוצאות של אולפני הקלטות וחדרי חזרות למניהם. וכשאני אומר שהיו תנאים טובים אז לא התכוונתי למשכורת של 15,000 נטו אלא ל 5,000 נטו במקרה הטוב. במצב של השוק היום לוקחים מה שמציעים לך ולא מתלוננים.

למעלה