ושוב - מה עם התאורה???

korennet

New member
ושוב - מה עם התאורה???

אני החלטתי שאני הולכת לקדם את עניין התאורה עבור הקהל הרחב... גשאתם בהופעה (של איה או בכלל): האם אתם מודעים לתאוורה? האם אתם מסתכלים על התאורה במהלך המופע? האם ישנם רגעים בהם אתם אומרים "וואוו" על תמונת תאורה? האם אתם (מרגישים שאתם) מושפעים (במהלך המופע) מהתאורה? ופה אסביר את עצמי. אני תאורנית ועובדת גם (בנוסף לעוד הפקות) עם איה ומאוד מעניין אותי כיצד הקהל הפשוט (שלא מודע/מבין בתאורה) מגיב לתאורה. אני מאוד אשמח אם תענו על השאלות הללו בכנות הכי אמיתית שניתן. זה יעזור לי רבות. תודה רבה. נטע (קורנת)

hilali1

New member
אבל אמרתי שהתאורה היתה מעולה

גם באיה וגם ביהודית

I מ י ר ב I

New member
בקשר לתאורה.שאלה...

אולי תוכלי לעזור. תמיד שאנחנו מצלמים בתמונע בהופעות של איה,התמונות יוצאות ממש שחורות. ודווקא יש תאורה ובהופעה רואים מעולה. את יודעת אולי(אם זה בכלל קשור אליך),למה זה קורה?

korennet

New member
צילום בהופעות

על מנת לצלם תמונות איכותיות בהופעות, המצלמה צריכה להיות משוכללת קצת יותר מרגילה. מהירות הצמצם שלה צריכה להיות גבוהה יותר (אולי יש אפשרות תכנות בהגדרות של המצלמה הדיגטלית) והחשיפה ארוכה יותר על מנת שתאגור את כל האור האפשרי. התמונות עם הפלאש לא רלוונטיות כי פלאש מאיר רק 2 מטר קדימה (בממוצע) ולכן פלאש יוציא רק תמונות אפרוריות. לפני הופעה יש להגדיר את ההגדרות במצלמה שתתאמנה לצילום בחושך ובתנועה ואז תצאנה תמונות טובות יותר. בהצלחה נטע

גאיו

New member
נראה לי שברוב הדיגיטליות הפושטיות

(וסליחה למי שנעלב) אי אפשר לשחק עם זמן חשיפה וגודל צמצם , או אולי בצורה בסיסית, אבל כעיקרו כדאי להעביר ל ISO 400/800 (פילם או שינוי נתונים בדיגיטלית) ועם זמן החשיפה הוא ממושך (ע"מ ליצור אפקט מרוח יותר או שהתאורה תצא יותר מעניינת) בד"כ צריך חצובה כדי למנוע רעידות ותמונה מטושטשת.

hilali1

New member
:-{ בפעם הבאה לא יראו אותך בתמונות

סתם סתם אני מבינה. האמת שהמצלמה שלי חדשה ואני פשוט לא לגמרי יודעת איך מתפעלים אותה. איך שלא יהיה, התוצאות, גם למצלמה פושטנית ולצילום חובבני - מצויינות

perrinat

New member
אין לך את זה, אני חיפשתי

להעביר למצב לילה ולא מצאתי... במצלמה שאני לוקחת מהעבודה יש את זה.

hilali1

New member
נראה לי שיש. זה אי שם...

אני אבדוק בהזדמנות.. עד להופעה הבאה זה יסתדר
(הופעה הבאה
)

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifואיי תודה!!

אני בדיוק מתכוונת לקנות מצלמה אז אני אשתמש בהסבר שלך ואשאל על זה בחנות. תודה

למעלה