גמאני
C chen010189 New member 19/3/06 #27 גם אני לא, כי... עד שהצליחו להחזיר את איה באמת שאין לי כח לראות שוב איך היא מתרסקת ובמשך כמה פרקים לא יודעים באמת אם היא חיה או מתה (למה כואבת לי השן?)
גם אני לא, כי... עד שהצליחו להחזיר את איה באמת שאין לי כח לראות שוב איך היא מתרסקת ובמשך כמה פרקים לא יודעים באמת אם היא חיה או מתה (למה כואבת לי השן?)
R Rioter New member 19/3/06 #30 ../images/Emo6.gif מזכיר לי משהו. כשהייתי קטנה נורא כאבה לי האוזן, ואמרתי את זה לאבא שלי. אז מה הוא אמר לי? "כי את לא שומעת בקול ההורים שלך." שנאתי אותו על זה.
../images/Emo6.gif מזכיר לי משהו. כשהייתי קטנה נורא כאבה לי האוזן, ואמרתי את זה לאבא שלי. אז מה הוא אמר לי? "כי את לא שומעת בקול ההורים שלך." שנאתי אותו על זה.
D DoRiNuS sMiNiA New member 19/3/06 #29 אמ...אני ראיתי../images/Emo6.gif היה מגניב...להיזכר בכל המשפטים האלה (כל יום מים לא כל יומיים! ) ובכלל היה פרק מצחיק,אני זוכרת את ההתלהבות שלי לקראת הפרק,כמה שחיכיתי לו
אמ...אני ראיתי../images/Emo6.gif היה מגניב...להיזכר בכל המשפטים האלה (כל יום מים לא כל יומיים! ) ובכלל היה פרק מצחיק,אני זוכרת את ההתלהבות שלי לקראת הפרק,כמה שחיכיתי לו