ושוב מבקשת עזרה

Arfilit

New member
ושוב מבקשת עזרה

בוקר טוב לכולם, בעוד קצת יותר מחודש, חוגגים הגבר ואנכי את יום הנישואין הראשון שלנו. שמחה גדולה! אני מחפשת רעיונות מיוחדים ושווים למקום לחגיגה הרומנטית. תודות מראש.
 

B r u l e

New member
על איזה כיוון

את חושבת? תזרקי עצם, הרי את יודעת שיש המון אפשריות.
 

Arfilit

New member
אני מחפשת

משהו באמת מיוחד. לא ממש בתל-אביב - כי פה אנחנו די מכירים ורגילים. משהו כזה - שברור שלא הולכים אליו בשגרה. סגנון האוכל אינו חשוב כל כך - רק שיהיה טוב מאוד ולא צמחוני. יש לך איזה רעיון?
 

B r u l e

New member
יש כאן המלצות על אידי

ומיכאלה (ככה?) ברישפון. חוץ מזה אתם יכולים להזמין שף הביתה (אני יכול להפנות אותך למישהו אם תרצי).
 

Arfilit

New member
את מיכאלי אנחנו מכירים היטב

(ונדמה לי שהבקורת הראשונה עליהם בפורום היתה שלי - עוד בשם "נעורי"
) אידי? אפשר לקבל יותר פרטים?
 

ענתי10

New member
ואם חושבים על זה קצת יותר....

אז בטורקיז כבר הייתם? הייתי שם לפני שבועיים והיה פשוט מקסים. בזמן השקיעה, לשבת בחוץ, זה סופר רומנטי. והאוכל מצויין. רק תתני רמז, ואני אפרט.
 

Arfilit

New member
טורקיז?

אהבתי יותר את הגרסה היפואית. נראה לי שלא.
 

ענתי10

New member
לדעתי, היא היתה דווקא המונית יותר..

לא חשוב. מה עם פיצ'וטו בזכרון? הייתם?
 

oreo

New member
ביקיניקו טנקה הייתם?

לדעתי מסעדה מעולה, מאוד רומנטית - יש שם חדרים פרטיים מקסימים, האוכל מעולה במיוחד הבשר (ככה אומרים, אני לא אוכלת בשר) והפירות ים (שאותם אני כן אוכלת) במיוחד הסקלופס. רב מנות הבשר ופירות הים מוגשים נעים וצולים אותם על גריל שנמצא במרכז השולחן. מאוד מומלץ, אבל יקר בהתאם.
 

B r u l e

New member
ביזנס פארק הרצליה פיתוח

מול מפרץ החנייה של אלגאוצ'ו וחניות הרהיטים.
 
למה לא צימר ?

ועוד הצימרים שאפשר בהם גם לקבל ארוחה רומנטית? כרם בן זמרה?
 

Arfilit

New member
משתי סיבות:

הרגע חזרנו מחו"ל - מטיול שבו העברנו שבוע ב"צימר" - בדרום צרפת. וחשוב מכך: פחות משבוע אחרי ה"אניברסרי" - אנחנו עוברים דירה (בעוד אני בסוף חודש שביעי). אנחנו נהיה, כך נראה לי, הן במצוקת זמן (האריזות, האריזות...), הן במצוקת ממונות (הובלות, ריהוט, שכר דירה גבוה יותר וכו') והן במצוקת כח (כאמור סוף חודש שביעי + אריזות - שילוב לא ממש מרנין). אנחנו יותר הולכים על משהו של ערב אחד.
 
בלזק באשדוד מאוד מאוד רומנטית

וטעימה להפליא ותמיד כיף להגיע למקום קסום באמצע שום מקום. יקרה.
 

meravbr

New member
עוד הצעות

המטבח של רמה בנטף (בדרך לירושלים) כוללת נוף מדהים ארקדיה בירושלים (יקרה אבל מעולה, כתבתי עליה לא מזמן...)
 
למעלה