ושוב למפגש...

וואי וואי וואי איך פספסתי!!! ../images/Emo49.gif

גנגי - אם הייתי יודע מה התאריך היום - הייתי גם זוכר שזה היומולדת שלך. שתקבלי את כל הטוב שאת רוצה ועוד קצת (עם כל הפולניות - בטח לא נעים לך לרצות את כל מה שאת באמת רוצה).

zimes

New member
טיפטיפה, רק קצת ../images/Emo45.gif

הרבה יותר חשוב - כמה שיותר מוקדם. ואם המפגש במרכז- אז הרבה הרבה יותר מוקדם. (כאמור - כמה שהמפגש מאוחר יותר, ככה אני פחות אתפקד, ואנחנו צפויה לעזוב מוקדם.)

shellyland

New member
אני רוצה להבהיר

שאם קובעים מוקדם - אז רק בירושלים. אין מצב שאני מגיעה בשמונה בערב לת"א. אם בשעה כזאת אז רק במרחק 10 דקות נסיעה מהעבודה מ-ק-ס-י-מ-ו-ם!

אני רוצה להבהיר

שאם קובעים מאוחר - אז רק בירושלים. אין מצב שאני מגיעה ב-2 בלילה לירושלים. אם בשעה כזאת אז רק במרחק 10 דקות נסיעה מהסית מ-ק-ס-י-מ-ו-ם! <ותודה לשלי!
>

אני, טוב לי בצבע הטבעי שלי ../images/Emo68.gif

וגם כן הגעתי למסקנה, שרק באיזשהו יום ששי בבוקר יש סיכוי לפגוש גם את שומרי השבת, גם את עובדי משמרת הלילה וגם את המשתמטים מנסיעות ליליות (שגם אני חושב אותן למסוכנות לנהג ולנוסעים).

shellyland

New member
אז כל מה שנותר לך לעשות הוא

לשכנע את עידן להבריז מלימודים. אני מציעה שתקבעו כבר תאריך, שעה ומקום - וזהו! מי שלא מתאים לו שלא יבוא. מי לוקח על זה אחריות?

zimes

New member
ולקבוע די זמן מראש

אצלינו, 3 שישיים הקרובים - סגורים. ואז הרוסי מתגייס. (אתם רוצים לקבוע לחמשוש הראשון שלו?)

shellyland

New member
שינוי בתוכניות

לצערי ומסיבות שאינן תלויות בי, כנראה שלא אוכל להגיע למפגש באף אחד מן התאריכים שהוצעו (וסביר להניח שלא אוכל להגיע כלל בתקופה הקרובה). אז אתם מוזמנים לקבוע מתי ואיפה שבא לכם, אני אתקשר להגיד כמה אתם חסרים לי.

../images/Emo124.gif לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!

מפגש בלישלי? לא שווה! <שווה, אבל פחות...>

Houndour

New member
../images/Emo31.gif בשבילי עדיף כמה שיותר למרכז

וזה לא שאני לא חושב חיובי, אני פשוט לא חושב לא לא-שלילי. ואני מעדיף שהפגישה תהיה בשעת המוקדמות כדי שאוכל להגיע......

Houndour

New member
עוד שלושה שבועות

פסח. אוליי נקיים את הפגישה בחופש הגדול של פסח, ואז יהיה הרבה יותר נח להפגש באיזה יום שרוצים?

nutmeg

New member
הודעה לכל הנוער

שעוד לא שם לב... למבוגרים אין "חופש גדול של פסח".

Idan91

New member
חיחי.. ../images/Emo187.gif

אבל בחופש הגדול של פסח יש גם ימי שישי בבוקר...

Houndour

New member
בדיוק

אני מודע לכך שרוב המבוגרים עובדים אבל האנשים שלומדים יוכלו גם בחמישי בערב וגם בשישי בבוקר או בכל זמן אחר...

dage

New member
../images/Emo45.gif אמנם לא כותב הרבה אבל קורא

מתמיד ואשמח להתראות עמכם פנים בעיר הקודש

למעלה