ושוב למפגש...

Idan91

New member
ושוב למפגש... ../images/Emo187.gif

לאחר סיכום התוצאות האחרונות, נראֶה כי יום חמישי ה-28 במרץ (בשעות הערב) זה הזמן הכי פחות לא נוח.
ובכן, נותר לקבוע מיקום. מי שבעד ירושלים, שישרשר (בכותרת ההודעה, בבקשה):
מי שבעד תל אביב או משהו מרכזי אחר, שיסמן:
(אני מקווה ששמתם לב שהסימן של ירושלים קצת יותר חיובי.) לחשוב חיובי, בבקשה.

shellyland

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

רוצה לומר שאני מעדיפה בירושלים אבל לא אכפת לי גם במרכז. תלוי, כמובן, בשעה. אני מבקשת להתחשב בזה שאני עובדת שעות פסיכיות לקבוע לשעה מאוחרת ככל האפשר. תודה.

../images/Emo45.gif

ובא לציון הלל!... כי לא באנו אל שיכרינו כי אם על שכרינו נבוא- וחפץ-חיך לא ירווה בטעם- כי טעם על שפתינו קול-העת.

ס ק א ל י

New member
../images/Emo31.gif

אם לא בחיק הטבע, אז עדיפות ראשונה לתל אביב או למרכז בכלל.

nutmeg

New member
../images/Emo31.gif ../images/Emo45.gif

כלומר, מעדיפה מרכז אבל לא מתנגדת לירושלים בתנאי שיש לי נווט באוטו. ביתי עדיין פתוח בפניכם אם יפול הפור על אזור המרכז.

גנגי

New member
מה שמזכיר לי

שגם ביתי פתוח בפניכם אם נחליט על עיה"ק. (וחבל שלא נתקבלה הצעתי לגבי מפגש בביתי הערב...)

shellyland

New member
על גופה שלי מתה!

כי אם היינו נפגשים אצלך היום - איך היית חוגגת יומולדת??? מזל טוב!!! והשנה השמחה היא כפולה ואף משולשת: גם אין מלחמה גם בשורות טובות לעתיד מבטיח וגם הופ-הופ-טרללה

Idan91

New member
../images/Emo6.gif יומולדת שמח!../images/Emo20.gif

אח, גנגי. (מי היה מאמין שאת מזל דגים?
) שיהיה לך רק טוב.

אוֹחַ

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif וכאן גם המקום לספר

שהחברה הראשונה שלי היתה מזל דגים. היא נולדה בפורים ואני, שנולדתי בל"ג בעומר, הייתי קטן ממנה בחודשיים. לא הצלחתי להתגבר על זה ובסוף נפרדנו.
אה כן, כשנפרדנו הייתי בן עשר והיא בת עשר וחודשיים... סיפור אמיתי. זו גם הסיבה שהמזל היחיד (חוץ משלי) שאני יודע, פחות או יותר מתי הוא - זה מזל דגים. פורים - זה דגים. לא שוכח. מזל טוב גנגי!

לא זקנת ולא נעליים!

את אחת היותר צעירות שאני מכיר. גיל כמו כל דבר בדרך מ- אל- (לבד מתחילתה וסופה) הוא ענין של החלטה. אל תשכחי.

למעלה