ושוב, לחגוג עם הורים

ושוב, לחגוג עם הורים

תודה על התשובות, בסיס לחגיגה יש לי כמובן כיוון שגם בשנים בהן חגגנו ללא הורים היתה תוכנית והילד היה מלך ליום אחד. העניין הוא שאני מחפשת דברים קצת מיוחדים שמתאפשרים מה'יחד' הזה של הורים וילדים. אני זוכרת משחקים בימי הולדת של הבת שלי למשל [שהיא ממש ממש היום בת 14, מזל-טוב לה], כשנתנו לאבות בקבוקי תינוק עם פטל וערכו תחרות ביניהם לצהלות הילדים, או משחק בו כל אם היתה צריכה למצוא את הילד שלה ע"י מישוש בין חמישה ילדים, דברים היתוליים שכאלה, וגם אולי תרומה של ההורים למסיבה באירגון משחק אולי,,, יש לכן?

מאיגל

New member
במסיבת יום ההולדת בשנה שעברה

אירגנתי עם הורים, ויידעתי אותם גם באסיפת הורים וגם בדף רשום, שהם צריכים לארגן יחד עם הילד איזו שהיא הפעלה לילדים, יכול להיות סיפור שהילד אוהב, או אוסף מיוחד שהילד רוצה, או כל דבר שהילד בוחר להציג לפני החברים בגן. אומר לך מראש יש הורים ויש הורים, אבל כולם עשו והכינו, הורים סיפרו סיפור יחד עם הילד ילד אחד שר שיר יחד עם אחותו ילדה רקדה את שיר הקטשופ אחרת הביאה דיסק של שרית חדד ועינטזה לנו ילד אחד שאוהב מאד את הטרקטורון שלו, ההורים הכינו סירטון קטן איך הדוד לוקח אותו על הטרקטורון ובגבעות חול וכדומה - וראינו את הקלטת בוידאו. אמא אחת חיברה סיפור בו משולבים כל החברים בגן כשבאים לבקר את ביתה. אחד הילדים הראה לנו תרגילי התעמלות שהוא מבצע עם עימו למעלה למטה, העיפה אותה תפסה... סבא אחד קרא לילדה שיר שכתב ילדה אחרת הראתה את הציורים שלה מחוג ציור. היו הרבה רעיונות הבודדים שלא הכינו,(וכמובן ההורים הודיעו ברגע האחרון) נתתי להם אפשרות לבחור אילו משחקים הם רוצים לשחק ביומולדת שלהם. היו הורים שיותר שיתפו פעולה אז הוספתי משחקים שהם שותפים כמו המישוש. במהלך היומולדת יש שיר "ריקוד המשפחה" שבו כל המוזמנים רוקדים יחדיו.

למעלה